- 6 Mayıs 2017
- 154
- 50
- 28
Bence hamilesin canım. Hayırlı olsun.sizce kızlarrr :)
12 sinde adetim cnmBence var Adet günün gecti mi canım
tesekkürler canım rabbim tüm isteyen herkese nasip eylesin 7 ay önce oğlumu kaybettim 15 gün yaşadı oğlum inş bu sefer rabbim korurBence hamilesin canım. Hayırlı olsun.
İnşallah canım. İçini ferah tut. İnşallah ve büyük ihtimalle hamilesin. Silik çizgi çıkınca da hamilelik oluyor genelde. Güzel haberlerini ilet bize. Bize de dua et.tesekkürler canım rabbim tüm isteyen herkese nasip eylesin 7 ay önce oğlumu kaybettim 15 gün yaşadı oğlum inş bu sefer rabbim korur
amin canım inşallah ederim tabi etmezmiyim rabbim en tez zamanda isteyen herkese nasip etssin inşallaahhhh yarın dr a gidicem yazarım burayada sonuçları :)İnşallah canım. İçini ferah tut. İnşallah ve büyük ihtimalle hamilesin. Silik çizgi çıkınca da hamilelik oluyor genelde. Güzel haberlerini ilet bize. Bize de dua et.
Evlilik testlerinde için rahat olsun onda hepatit markerlarına bakılır bir de akdeniz anemisi için bir test yapılır ve rutin kan testi vb onda gebelik çıkmaz.yalnız gebelik durumu varsa evlilik için olan akciğer filmini çektirilemez.Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu
RABbim hayrlı sonuçlar nasip etsin inşallah.iyi akşamlar kızlar bende gecen ay hsg cekındım tupler acık çıktı cok umutlnmıstım ama bu ayda sonuç olumsuz oldu
ya kızlar hergünmü yoksa 2 günde 1 mi ilişki daha iyi.kocam strese girdi kaçıyor artık.:)))
Çiğdem ne yaptın?amin canım inşallah ederim tabi etmezmiyim rabbim en tez zamanda isteyen herkese nasip etssin inşallaahhhh yarın dr a gidicem yazarım burayada sonuçları :)
Canim iki gun once 21 di bu gun 76.1 ciktiÇiğdem ne yaptın?
kızlar pazar günü acile gittim .idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi. idrarda kan hücresi görülmedi dedi sadece enfeksiyon mikrobu var dedi.neyse eve geldim aksam peçeteye tuvalette acık toz pembe kan sürüldü.bidaha nerden geldiğine bakayım edim alt kısımdan geldiğini farkettim.acaba ne olabilir.enfeksiyon kanımı.yerlesme kanı olmaz sanırım çünkü bat 25 mayıs
evet idrarı yaptım silerken peçeteye geldiçok acık acık pembe kan ama anlık sonra olmad dahaiçindede kurumuş kan minik parçası vardı.ama alt taraftan sürüldü .adetmi erken oluyorum eddim ama daha bisi yok vede suan bile adetime 10 gün vr.Canım hamileliğimin ilk öğrendiğim gunun gecesi ben de aynı sekilde acildeydim. İdrarımı yaparken cok acı çekiyordum sonrasında da kan geldigini farkettim. Sadece idrara çıktığında kan geliyorsa idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklıdır. Benim öyleydi idrarla birlikte gelmiyor bittiginde bikac damla akıyordu. Ayrıca benmki bu kadar ileri durumdayken bile antibiyotik vermediler antibiyotik alman saglıklı degil baska bi doktora gorunmeni tavsiye ederim. Antibiyotik bagırsaklarında B12 vitamini saglayan bakterileri öldürür bebek icin de oldukca ihtiyacın olan bisey B12. Tabi ki benm tavsiyem:) Bol su ic en az 2.5 litre bu sekilde geciyor gecmis olsun canımm.
kızlar pazar günü acile gittim .idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi. idrarda kan hücresi görülmedi dedi sadece enfeksiyon mikrobu var dedi.neyse eve geldim aksam peçeteye tuvalette acık toz pembe kan sürüldü.bidaha nerden geldiğine bakayım edim alt kısımdan geldiğini farkettim.acaba ne olabilir.enfeksiyon kanımı.yerlesme kanı olmaz sanırım çünkü bat 25 mayıs
hayırlısı olsun inşallah senin dediğin gibi çıkar:9)).yerleşme kanaması ilk gebeliğimde olmamıştı o yüzden deneyimsizim vede hangi tarihte görülür adetten itibaren onuda tam bilmiyorum yani zamanımıdır.Yaa cok ozur dilerim bu enfeksiyon gebelikte cok fazla görüldüğü icin hamilesin sandım coook afedersininsallah yerleşme kanamasıdır da guzel haberi verirsin hatta soyle diyim ki ben hicbi belirtim yokken idrarımda koku farkedince test yapmıştım pozitifti ama meger hamilelikten degil enfeksiyondan kaynaklıymış :) hamilelikte cok görülüyor belki de bu da bir işarettir :) tekrar kusura bakma ve bu arada bu durumda antibiyotikte sıkıntı yok ama dert etme boll su ile geciyor gercekten denendi onaylandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?