- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
hayırlısı olsun inşallah senin dediğin gibi çıkar:9)).yerleşme kanaması ilk gebeliğimde olmamıştı o yüzden deneyimsizim vede hangi tarihte görülür adetten itibaren onuda tam bilmiyorum yani zamanımıdır.
hepimiz istiyoruzkızlar bu sayfaya niye kimse bisiy yazmıyor mayıs ayında hamilelik isteyen yokmu
bat tarihleri ne zaman sizinhepimiz istiyoruzBir gelisme yok kimsede demek ki :)
26 MAYISBenimki 8 haziran :) sizinki ne zaman
canim zaten iki gun oncesini ikide sonrasini degerlendrsen oluyor tam gunune gerek yok :) insallah olurMerhaba hamişler hamişler kalmak isteyenler.. Ben de hamiş kalmak istiyorum. Adetim 28 günde bir olur. Mayıs 3 ünde adetim başladı. Ayın üçüne göre hesapladıgımda yumurtlama günüm 17si yani bugün . Ben eşimle 15 i 16 ya bağlayan gecede beraber oldum. 3 defa boşalma gerçekleşti. Eşimde yurt dışına cıkmak zorunda kaldı. Tam günümde beraberlik yaşayamadık. Hamiş kalırmıyım. Nolur cevap verin kızlar cok istiyorum dua edin bana
insallah hayirli haberlerini aliriz :)26 MAYIS
canim stres edip korkunca olmuyor kendini yorma stres olma Allahn izniyle olur insallah yumurtlama gununu biliyosan cok yapmana gerek yok o haftayi degerlendr yeter. Rabbim gonlune gore wersin :*O kadar cok istiyorum ki ya olmaz diye cok korkuyorum. Dua edin bana nolur cok istiyorum. Yazıyorlar hep cok birliktelik olması gerekiyor diye bi kere oldu cunku inşallah olur ya
bende duydum öyle birseyler ama kesin mi bilmiyorm :)Aminn n bide bişey duydum ilişkiden 2 gün yada 1 gün önce olunca kız oluyormus doğruluğu varmı bunun
Hayirlisi olsun canim allah gonlundeki muradini versinBence çok fazla sıkıntı etme herşeyi oluruna bırak :) bende pko luyum duğhaston kullanıyorum bu ay ilk denemem bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?