Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Öyle bir zaman geçseki hemen olduğunu anlayabilsek ilk deneyimim gün geçmiyor prolaktin hormonum yüksek diye duğhaston kullanıyorum bi yandan deniyoruz belirsizim test yaptım negatif cıktı valla çok değişik duygu rabbim herkese versin inş

Öyle bir zaman geçseki hemen olduğunu anlayabilsek ilk deneyimim gün geçmiyor prolaktin hormonum yüksek diye duğhaston kullanıyorum bi yandan deniyoruz belirsizim valla çok değişik duygu rabbim herkese versin inş
O kadarmi klomen filan vernedimi dr. O hormonu dusurmek icin testere disli aslan pencesi otu var onuda ic istersen. Bendede biraz yuksek ilac vermedi ama ben arastirip saracoglundan kur tarifi buldum. Ahtardan alip bitkisel destek veriyorum.

İnşallah o kadar dua ediyorum ki o kadar cok kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyor düşündükçe yumurtlama dan 1 gün önce oldu birlikteliğimiz esim yurtdışı a gitti bugun yumurtlama günüm hiç korunmadık. İnşallah olur cook istiyorum sadece tek endişem sürekli gün asırı değil bi gece oldu. 3 defa içime boşaldı bugun bütün yattım zorlamadm kendimi. Olur demi ya

Canim sperm 3 gune kadar yasayabiliyormus rahimde o yuzden yumurtlamadan once olduysa sorun olmuyo. Olabiliyor. Ins tutmustur

Dua edin bana nolur. Hakkınızı da helal edin valla baya yazdım
Seninle gunumuz ayni bende 3 mayista regl dim. benimde bugun yumurtlamam. Ins canim allah isteyen herkeze yardim etsin. Hepimizin once gobusu sonra kucagi dolsun ins. Hakkimiz varsada helal olsun

Aaa sen nasıl beraberlik yasadın gün asırı mı 15 i 16 ya bağlayan gece oldu benm. 1 gün sayıyorum o yuzden. Hadi inşallah okunan ezan hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin

Aaa sen nasıl beraberlik yasadın gün asırı mı 15 i 16 ya bağlayan gece oldu benm. 1 gün sayıyorum o yuzden. Hadi inşallah okunan ezan hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin
Valla canim 12 si ile 14 u sabah. 15 i 16 ya baglayan gece ve bugun sabah. Ama bugun catladigi icin yarin sabahida garantilemek istiyorum. Gunu asiramiycam yani sonra asiririm

Valla canim 12 si ile 14 u sabah. 15 i 16 ya baglayan gece ve bugun sabah. Ama bugun catladigi icin yarin sabahida garantilemek istiyorum. Gunu asiramiycam yani sonra asiririm

canim birgunde mi 3 defa icine oldu?

Evet 15 i 16 ya bağlayan gece oldu. 17 si yumurtlama günüm ama 15 ve 16 su deli akıntım ve cinsel isteğim vardı

Ve evet bir gecede 3 kere bosaldı
canim onun sadece ilki ise yarar hergun bile iliskiye girmeyin iki gune bir girin diyor doktorlar yani birgun durcaksin birgun yapcaksin spermlern olusma canlanmasi icin zamana ihtiyaci war. Aklinda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…