- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
O kadarmi klomen filan vernedimi dr. O hormonu dusurmek icin testere disli aslan pencesi otu var onuda ic istersen. Bendede biraz yuksek ilac vermedi ama ben arastirip saracoglundan kur tarifi buldum. Ahtardan alip bitkisel destek veriyorum.Öyle bir zaman geçseki hemen olduğunu anlayabilsek ilk deneyimim gün geçmiyor prolaktin hormonum yüksek diye duğhaston kullanıyorum bi yandan deniyoruz belirsizim valla çok değişik duygu rabbim herkese versin inş
Hamile kaldigini dusundugun tarih varsa 10. Gun kanda cikiyor diye biliyorum canimatiyorum yumurtlama gunu ilskin oldu 10 gun sonra kanda cikiyorZaman geçmiyor yaa. Kan tahlili en doğru ne zamn sonuc verir
Ayyy canim yaaaa ins hamissindir10 gün desene ömrümden ömür gidicek :))
Canim sperm 3 gune kadar yasayabiliyormus rahimde o yuzden yumurtlamadan once olduysa sorun olmuyo. Olabiliyor. Ins tutmusturİnşallah o kadar dua ediyorum ki o kadar cok kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyor düşündükçe yumurtlama dan 1 gün önce oldu birlikteliğimiz esim yurtdışı a gitti bugun yumurtlama günüm hiç korunmadık. İnşallah olur cook istiyorum sadece tek endişem sürekli gün asırı değil bi gece oldu. 3 defa içime boşaldı bugun bütün yattım zorlamadm kendimi. Olur demi ya
Seninle gunumuz ayni bende 3 mayista regl dim. benimde bugun yumurtlamam. Ins canim allah isteyen herkeze yardim etsin. Hepimizin once gobusu sonra kucagi dolsun ins. Hakkimiz varsada helal olsunDua edin bana nolur. Hakkınızı da helal edin valla baya yazdım
Valla canim 12 si ile 14 u sabah. 15 i 16 ya baglayan gece ve bugun sabah. Ama bugun catladigi icin yarin sabahida garantilemek istiyorum. Gunu asiramiycam yaniAaa sen nasıl beraberlik yasadın gün asırı mı 15 i 16 ya bağlayan gece oldu benm. 1 gün sayıyorum o yuzden. Hadi inşallah okunan ezan hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin
Valla canim 12 si ile 14 u sabah. 15 i 16 ya baglayan gece ve bugun sabah. Ama bugun catladigi icin yarin sabahida garantilemek istiyorum. Gunu asiramiycam yaniAaa sen nasıl beraberlik yasadın gün asırı mı 15 i 16 ya bağlayan gece oldu benm. 1 gün sayıyorum o yuzden. Hadi inşallah okunan ezan hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin
canim birgunde mi 3 defa icine oldu?İnşallah o kadar dua ediyorum ki o kadar cok kalbim yerinden cıkıcak gibi oluyor düşündükçe yumurtlama dan 1 gün önce oldu birlikteliğimiz esim yurtdışı a gitti bugun yumurtlama günüm hiç korunmadık. İnşallah olur cook istiyorum sadece tek endişem sürekli gün asırı değil bi gece oldu. 3 defa içime boşaldı bugun bütün yattım zorlamadm kendimi. Olur demi ya
canim onun sadece ilki ise yarar hergun bile iliskiye girmeyin iki gune bir girin diyor doktorlar yani birgun durcaksin birgun yapcaksin spermlern olusma canlanmasi icin zamana ihtiyaci war. Aklinda bulunsun :)Ve evet bir gecede 3 kere bosaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?