bir de belinin altina yastik koy icine olunca yarim saat yat oyle :) olur insallah
Kuzum benim herif evde bulamıyorsun calısıyor herif bi var bir yok 4 gün önce geldi beraber olduk tekrar gitti ne gün aşırısı 3 ay böyle eğitimleri bitene kadar[/QUOT yumurtlama gunlerine denk gelir insallah :)
Valla öyle gayretle olsaydıııı şuanda bebeğimle oynuyordum buralara bakma vaktim olmayacaktıGayretle olsaydı her ay bı kere dogururdum heralde kızlarAllah kımsenun kucagını bos kymasın ınsallah
Benimde eşim öyle kaç ay bilirim adam yumurta haftası evde Yok adet haftası evde
Valla öyle gayretle olsaydıııı şuanda bebeğimle oynuyordum buralara bakma vaktim olmayacaktı
aynen oyle canım ya denemedıgım kalmadı bır srunda yok yıne olmuyor ıste bakalım ne zamana yazılmıs hayırlısıyla olsun ınsallah vaktı zamanı gelınce olacak bırsey yapamaya gerek kalmadan hemde...
Tabi canım demekki daha kısmet değilmiş bizede insanlar çenesini kapatsa iyi olacakaynen oyle canım ya denemedıgım kalmadı bır srunda yok yıne olmuyor ıste bakalım ne zamana yazılmıs hayırlısıyla olsun ınsallah vaktı zamanı gelınce olacak bırsey yapamaya gerek kalmadan hemde...
Tabi canım demekki daha kısmet değilmiş bizede insanlar çenesini kapatsa iyi olacak
Ben bu ay Letu ve çatlatma iğnesi oldum bakalım beklemedeyiz
Evet canım klomen gibi ve ilk defa deniyoruz benim eşim denizci askerLetu ne ki ? Klomen gıbı bısey mı eger oyleyse keske dırekt asılama olsaymıssın canım
Evet canım klomen gibi ve ilk defa deniyoruz benim eşim denizci askereve pek uğradığı Yok doktor bu ay böyle deneyelim dedi
Aşılamadada ücret sıkıntısı var canım bu ay olmazsa Ramazan da dinleneceğiz sonraki ay memlekete gideceğiz iki ay ara vermiş olacağız bakalım kısmetimiz ne doktorum iki kez deneyelim sonra aşılama dedi zaten zaman kaybetmeye gerek Yok ve eşini evde yakalama sıkıntımız var dedi mesala bu tedavi için iki ay eşimi bekledikHayırlısı ınsallah ıse yarar canım tutmazsa bır daha aynı yntemı deneme asılama yaptır ben uc defa asılama oldum bu yaptıgının asılamadan farkı yok tek fark spermlerı esın degıl doktor yerlestırıyor ve o daha garantı yumurtalıgına kyuyor tutma olasılıgı daha yuksek oluyor sımdı anlamazsın ama bu hormonlar ılerıde vucuduna zarar verır benım bı hafta suren adetım uc gun gelmeye basladı ve o uc gunun ıkı gunu leke gıbı gelıyor karnım hep sıs gezıyrum
Ya CNm valla 2 ay kullan dedi en son prolaktin düşünce e2 biraz Yüksek dedi onu da düşürelim dedi ilk defa deniyorum büyük ihtimal benim çok umudum yok ama denedik işte yumurtlama zamanı . Kür olayına girmek istemiyorum çünkü hormonlarım düzensiz yaO kadarmi klomen filan vernedimi dr. O hormonu dusurmek icin testere disli aslan pencesi otu var onuda ic istersen. Bendede biraz yuksek ilac vermedi ama ben arastirip saracoglundan kur tarifi buldum. Ahtardan alip bitkisel destek veriyorum.
Aşılamadada ücret sıkıntısı var canım bu ay olmazsa Ramazan da dinleneceğiz sonraki ay memlekete gideceğiz iki ay ara vermiş olacağız bakalım kısmetimiz ne doktorum iki kez deneyelim sonra aşılama dedi zaten zaman kaybetmeye gerek Yok ve eşini evde yakalama sıkıntımız var dedi mesala bu tedavi için iki ay eşimi bekledik
Senin 3aşılama tutmadı mı çok üzüldüm Ya Rabbim daha fazla bekletmesin
Benim yaşadığım yer küçük bi yer ama tabi oluyorsa araştırıp devlette yaptırayım inşaallah canım beklediğin bu sürede meleğin sana gelirCanım devlette asılama ucrrtsız bı kadın dgum hastanesıne gıt pra dokme ozele benım ılk asılamamda yumurtlama olmadı buyumedı yumurtam dıger ıkısı de tutmadı benım dr dırekt asılama yaptı devlet hastanesı ılgı alaka gercekten ıyıydı doktorlardan hemsırelerdeb hep memnun kaldım rahım fılmımı de aynı hastane de cekıldım valla ozele gtsem bu kdar memnun kalamaazdın heralde :) sındı calısıyrım hazıran yada temmuzda yıne dktra gtcem ıkı defa ıgnelı asılama yaptırcam snra raporlu tup yaptrcam ınsallah
Benim yaşadığım yer küçük bi yer ama tabi oluyorsa araştırıp devlette yaptırayım inşaallah canım beklediğin bu sürede meleğin sana gelir
İnşaallah canım en kısa zamanda araştıracağım olmazsa çevre il ve ilçeleri araştırırım olduğum yerde bitane özel hastane var oda zaten çok uçuk fiyatlar veriyor düşün muayeneden sonraki on gün içindeki kontrol bile ücretliArastır canım bu tur seyler masraflı oluyor devlette daaha uygun ve raporla yapan ozel hastanelerde var sadece ılac ucretlerını oduyorsun ozel hastaneye gtsen bıle rapor cıkartmak ıcın neler gerekıyor dıye sor gıttıgın hastane devletle anlasmalı degılse baska bır ozel hastaneyı arastır ama ımkan varsa devletın kadın dgum hastanelerı oncelıgın olsun guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım Allah tum ısteyenlere sana da bana da hayırlısıyla bır an once nasıb eder ınsallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?