- 18 Mayıs 2017
- 89
- 74
- 3
Aynen zaman geçmek bilmiyo bu konuda bekleyinceBende 27 sinde öğrenirim inş hamiş oldugumu gelmiyor zmn
Bat 29 mayıs inşallah mayısın son günlerinde öğrenirim hamiş olduğumu
Bende 22sinde kızlar hamileyim derim inşaallahBende 27 sinde öğrenirim inş hamiş oldugumu gelmiyor zmn
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorumBende 22sinde kızlar hamileyim derim inşaallah
Evet benımde 27 mayıs ya :)Aynen zaman geçmek bilmiyo bu konuda bekleyinceTarihlerimiz çok yakınmış inşallah birlikte güzel şeyler öğreniriz
Az kalmıştı hadi inşallah ya
İnşaallah canım hepimiz verelim o güzel haberleriHadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ya benim de sol kasığımda ağrı oldu dün,bacaklarıma vuruyor. bide sivilce oldu yüzüm yağlandı sanki ama ilacın da yan etkisi olabilir duğhaston un emin olamıyorum dün test yaptım negatif çıktı ama erken sonuç ta dahaAcayip sol kasıgım agrıyor döllenme gerçekleşiyor olabilirmi göğüslerimde cok şişti ve agrıyor. Psikolojik olabilirmi korkuyorum ters giden bişey yoktur inşAllah
benim belirtiler her ayki gibi, göğüsler doldu-adet sızısı gibi bisiy-bacak ağrısı var. tek fark idrar yolu yanması bide meme ucu acayip hassasa.ama bilmiyorum ilk gebeliğimde hiç hissetmemiştim çok rahattı hatta anlamamıştım hamile olduğummuYa benim de sol kasığımda ağrı oldu dün,bacaklarıma vuruyor. bide sivilce oldu yüzüm yağlandı sanki ama ilacın da yan etkisi olabilir duğhaston un emin olamıyorum dün test yaptım negatif çıktı ama erken sonuç ta daha
Bilmiyorum ya çok umutlanmak istemiyorum ilk ay sonuçtabenim belirtiler her ayki gibi, göğüsler doldu-adet sızısı gibi bisiy-bacak ağrısı var. tek fark idrar yolu yanması bide meme ucu acayip hassasa.ama bilmiyorum ilk gebeliğimde hiç hissetmemiştim çok rahattı hatta anlamamıştım hamile olduğummu
ilk mi ne stres yapıyon ozaman arkidişimmm:)))Bilmiyorum ya çok umutlanmak istemiyorum ilk ay sonuçta
Ya olsun istiyorum olmazsa korkuyorum işte hiç olmucak korkusu oluyorilk mi ne stres yapıyon ozaman arkidişimmm:)))
Ya olsun istiyorum olmazsa korkuyorum işte hiç olmucak korkusu oluyor
Bende yumurtlama günümü bilmiyorum tutturamıyorumayy aynen adet oldugumu esıme soylerken uzuluyorum ve yuzundekı uzuntuyu goruyorum.
4 defa denedık ama hıc yumrutlama gunum degıldı.olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?