Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

4 gün oldu ama daha kasıgım deli gbi ağrıyor sol kasıgım ateşim yükseliyor ters birsey yoktur değilmi cok korkuyrm

Test içinde zamanım var 27 sinde test doğru sonuc verir. Bu kadar erken olabilirmi

Test içinde zamanım var 27 sinde test doğru sonuc verir. Bu kadar erken olabilirmi
Bence 27 sinden sonra sonuç verir canım ya yine belli olmaz tabi ama çok istersen al bi dene umudunu yitirme çünkü hep düşünürsen olacağı varsa da olmaz

Benim adetim 6 gün geçtiğinde kan testinden hamile olduğumu öğrenmiştim. Benim belirtiler aynı adet belirtileri gibi olmuştu. Tek fark olarak idrara çıktığımda yanma ve meme ucu sızlaması olmuştu. Erken sonuç verenler de oluyor ama nadir.. Umarım hamilelik haberinizi buradan verirsiniz, bende merakla bekliyorum haberinizi.. :)

alıntı
Ya bende de akıntı oluyor ama ondan mı oluyor üşüttüm mü acaba bilmiyorum ki dün kasıklarımda ağrı vardı bugün ağrı olmadı 1-2 defa oldu

kızlar benim belime ağrı yapıyor ve kasıklarım ağrıyor bat 27 bugün yine test yaptım negatif . Dün yaptığım negatif teste bugün baktım ızerınden 10 saat geçmiş 2 çizgi çıkmış umutlanmak istemiyorum

Kızlar belli belirsiz 2. Çizgi var. Bundan 7 mayısta da birlikteliğimiz olmuştu. Onlar alkalı olabilirmi. Çok hafif görünüyor

Eklentiler

• IMG_20170519085701.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar belli belirsiz 2. Çizgi var. Bundan 7 mayısta da birlikteliğimiz olmuştu. Onlar alkalı olabilirmi. Çok hafif görünüyor

Ben çizgiyi gördüm ama sanki çok idrar damlatmışsın da çizgi dağılmış gibi... suya tut bakalım silinecek mi? Silinmezse kan testi ver direkt :) hayırlısı olsun...

Tam dört damla Damlattım. Eger 7 Mayıs ise bugun 12.günü oluyor ve adetten sonra hamiş kalmış oluyorum. Öyleyse ben daha 12 gün bekleyeceğim derken Çok tan hamiş miymişim dicem.

Tam dört damla Damlattım. Eger 7 Mayıs ise bugun 12.günü oluyor ve adetten sonra hamiş kalmış oluyorum. Öyleyse ben daha 12 gün bekleyeceğim derken Çok tan hamiş miymişim dicem.
Belki bu ay erken yumurtlamış olabilirsin bilmiyorum test de bozuk olabilir.. en iyisi kan ver canım için rahat etsin

Doğru söylüyorsunuz. Kanda cıkar heralde beklemeye gerek varmı üzülürüm diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…