- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
Ay sen hamilesin galiba canım ya :) benim ablamın da ateşi çıkmıştı ümitlendiren istemiyorum ama :)Ateş yükselmesi belirti mi, ateşim 38 e cıktı yükseliyor
Bence 27 sinden sonra sonuç verir canım ya yine belli olmaz tabi ama çok istersen al bi dene umudunu yitirme çünkü hep düşünürsen olacağı varsa da olmazTest içinde zamanım var 27 sinde test doğru sonuc verir. Bu kadar erken olabilirmi
Test içinde zamanım var 27 sinde test doğru sonuc verir. Bu kadar erken olabilirmi
alıntıBenim adetim 6 gün geçtiğinde kan testinden hamile olduğumu öğrenmiştim. Benim belirtiler aynı adet belirtileri gibi olmuştu. Tek fark olarak idrara çıktığımda yanma ve meme ucu sızlaması olmuştu. Erken sonuç verenler de oluyor ama nadir.. Umarım hamilelik haberinizi buradan verirsiniz, bende merakla bekliyorum haberinizi.. :)
Bandırma'da yaşıyoruz Şehir merkezi yerine Bursa ya giderim canım orası daha yakın
Bandırma'da yaşıyoruz Şehir merkezi yerine Bursa ya giderim canım orası daha yakın
İnşaallah hamileyimdirde hamile değişkemde önümüzdeki boş aylar gelip geçsin ona göre plan proje yaparızben ankarada yasıyorum buraya ıstanbuldan bıle gelen hastalar var bence gıdılebılır
İnşaallah hamileyimdirde hamile değişkemde önümüzdeki boş aylar gelip geçsin ona göre plan proje yaparız
ay evet ınsallah oyledır canım hıc asılamaya falan gerek kalmaz :)
Kızlar belli belirsiz 2. Çizgi var. Bundan 7 mayısta da birlikteliğimiz olmuştu. Onlar alkalı olabilirmi. Çok hafif görünüyor
Kızlar belli belirsiz 2. Çizgi var. Bundan 7 mayısta da birlikteliğimiz olmuştu. Onlar alkalı olabilirmi. Çok hafif görünüyor
Belki bu ay erken yumurtlamış olabilirsin bilmiyorum test de bozuk olabilir.. en iyisi kan ver canım için rahat etsinTam dört damla Damlattım. Eger 7 Mayıs ise bugun 12.günü oluyor ve adetten sonra hamiş kalmış oluyorum. Öyleyse ben daha 12 gün bekleyeceğim derken Çok tan hamiş miymişim dicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?