Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Doğru söylüyorsunuz. Kanda cıkar heralde beklemeye gerek varmı üzülürüm diye cok korkuyorum

Bu testte bozukluk yoksa en az 20-30 larda bir değer çıkar gibime geliyor :)
Sabredebileceksen bir test daha alıp yarın ilk idrarla tekrar dene. Bebiş varsa daha koyu çıkacaktır

Var var test var aldım cok aldım birsürü aldım. Aynı markada değil farklı farklı aldım.

Var var test var aldım cok aldım birsürü aldım. Aynı markada değil farklı farklı aldım.

O zaman 3-4 saat idrarını tutup bir daha test yap bakalım :) ay inşallah vardır ya ben bile heyecanlandım

Bi tanesinde cıktı diğerinde cıkmadı. Sabah ilk yaptığımda direk cıktı. İkincide emin olayım dedim cıkmadı

Bi tanesinde cıktı diğerinde cıkmadı. Sabah ilk yaptığımda direk cıktı. İkincide emin olayım dedim cıkmadı

Canim degerin daha cok düşük o yuzden cikmamis olabilir ama hamilesin gözün aydin :) kan testi yaptır hemen

Mümkünmü u gercekten adetten sonra. Ben yumurtlama günü kovaladım 16 sındada beraber oldum. 27 sini beklerken gercekten Hamile miyim. İnanamıyorum suan

Mümkünmü u gercekten adetten sonra. Ben yumurtlama günü kovaladım 16 sındada beraber oldum. 27 sini beklerken gercekten Hamile miyim. İnanamıyorum suan
Ya okudum da aynı seyleri yaşıyoruz benimde sol kasigim ağrıyo belime vuran bi ağrı akintim da var ama bat 29 mayıs daha

Ben hala inanamıyorum. Eşime daha söylemedim daha kendimde net bilmiyorum cok heyecanlandım elim ayagım dolandı. Şu an tek istediğim mezarlığa eşimi annesini ziyaret etmek. Emin olamıyorum kalbim duracak sanki

Ben hala inanamıyorum. Eşime daha söylemedim daha kendimde net bilmiyorum cok heyecanlandım elim ayagım dolandı. Şu an tek istediğim mezarlığa eşimi annesini ziyaret etmek. Emin olamıyorum kalbim duracak sanki
Canım gidip kan versen acile belli olur inşaallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…