- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Kaç yaşındasın , doktorunu hemen değiştir öyle birşey yok genelde alttan muane ediyorlar evli kadınları tesler yapıyor doktor eşinden sperm alıyor hsg çektiriyor.Aynen tatlm ama bnde anlamadmadetime 3 gun var insallah olamam
Sanada canımhayırlı huzurlu sabahlar
Hayırlır sabahlaaaar :))hayırlı huzurlu sabahlar
hayır canım ultrasonla anlaşılmaz. rahim filmiyle tıkalı tüp görürlerse o anda içeriye ilaç verilerek açıyorlarAa çok etkiliymiş peki tüplerin tıkanık olduğu ultrasonla anlaşılmıyor mu acaba
Insallah bebisin seninle olur canmm evet cok guzel bi surpriz olur:))Aminnnn benim de evlilik yıl dönümüm mayısta. Bebiş olursa eşime hediyesi olur inşallah :)
Ayyyy amin amin çok ta güzel olur:) isteyen herkese Allah nasip etsin. Bu ay için gerekli çalışmaları yapıyorum bakalım sonuç nolcak:)Insallah bebisin seninle olur canmm evet cok guzel bi surpriz olur:))
Haklisn tatlm ilgin için teşekkurler.Sürekli gittigim bi doktor yok.Karişik gidiyorum Ankarada yaşiyorm Bildigin bi doktor var mi buralarada boyle iyi Özelden.de olabilirKaç yaşındasın , doktorunu hemen değiştir öyle birşey yok genelde alttan muane ediyorlar evli kadınları tesler yapıyor doktor eşinden sperm alıyor hsg çektiriyor.
Doktorun bir nevi baştan savmış gibi olmuş araştır ilgilenen bir doktora git.Ben gittiğinde de yaşın genç eşininde öyle bir sorun varmı bakalım dedi her testi yaptı ailemde kanser ırsi olduğu için rahim kanseri felan varmı diyede test yaptı.
Eşimdende sperm örnekleri aldı ilk 2 ay bekletti
şubatta klomen+oviterelle kullandım
Nisan 8 de oviterelle vuruldum
Nisan 22.23.25 menogon vuruldum
22.28 femara kullanıcam sonra kontrol.
Aklında bulunsun yeni birine gözük.
Canım ben keçiöğren etlikte oturuyorum ankarada.Haklisn tatlm ilgin için teşekkurler.Sürekli gittigim bi doktor yok.Karişik gidiyorum Ankarada yaşiyorm Bildigin bi doktor var mi buralarada boyle iyi Özelden.de olabilir
Parasi sorun degil.Doktor iyi olsunda o yeter.Bide doktor erkek mi alltttan falan bakarsa bn çekinirim.Gerci erkek doktor daha iyi diyorlar ama bilmiyorum.Bnde sincanda yasiyorumCanım ben keçiöğren etlikte oturuyorum ankarada.
Özel bilgi hastanesi selçuk arslan kesinlikle şiddetle tavsiye ederim kendi doktorumdur çok güzel ilgileniyor.
Muane üzreti 63 tl 10 günü geçerse tekrar muanede para ödüyorsun
Insallah tatlim.Rabbim isteyen herkese evlat kokusunu nasip etsin bnimde adetime 3 gun var insallah olmammMerhabalar bende üç yıllık evliyim iki yıldır çocuğum olmadı geçen yıl devlet hastanesinde kadın doğum bölümüne gittim 4ay klomen tedavisi gördüm doktor hamilelik için hiçbir engel yok dedi doğal yoldan olur dedi aşılama tavsiye etti ben geçen hafta özel bi hastaneye gittim aşılama istediğimi söyledim doktor muayene etti çikolata kistim varmış ama yinede aşılama yapıcak adetin 2. Günü gel dedi şu an adet günümü heyecanla bekliyorum hamile kalmayı çok istiyorum inşallah çikolata kisti aşılamanın tutmasına engel olmaz bende sonunda anne olurum
Sincanda çok akrabamız varParasi sorun degil.Doktor iyi olsunda o yeter.Bide doktor erkek mi alltttan falan bakarsa bn çekinirim.Gerci erkek doktor daha iyi diyorlar ama bilmiyorum.Bnde sincanda yasiyorum
Sincanda çok akrabamız var. Bende çok çekinirim iğne bile kalçamdan vurduramam ama tanıfıklarım bu doktora gidiyordu çok övdüler ve bebişleri kucaklarında şuan.
Utanmamaya çalış zaten alttan muane edince bir kaç saniye bakıyor bakmıyo gibi desemde yeri.
Erkek doktorlar cidden daha iyi gidersen benim önerdiğimi söyle tanır hemen zaten.
Herşekilde kontrol ediyor ilgileniyor sen ne istediğini felan söyle yeter.
Ahahahhhh yok canım tanıyorya beni şimdi ondan dedimIsmim yeter diyorsun yanitamam soylerim canm cok sagol.Esimin izinli oldugu bi gun giderim insallah gerek kalmaz ama Hayirlisi☺
Insallah tatlm cok sagol.Tavsiyene uyup gidicem hatta randevu aliyim ....Hayirli aksamlarAhahahhhh yok canım tanıyorya beni şimdi ondan dedim
İnşallah gerek kalmaz eğer bu ay olmazsa şiddetle tavsiye ederim allahım herbirimizw bebek bağışlar inşallah
Randevu almasanda olur en fazla 15.20 dk bekliyosun doğumda olmazsa tabi.Insallah tatlm cok sagol.Tavsiyene uyup gidicem hatta randevu aliyim ....Hayirli aksamlar
Ha iyi o zaman tamam peki gorusurzRandevu almasanda olur en fazla 15.20 dk bekliyosun doğumda olmazsa tabi.
Sanada hayırlı akşamlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?