- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Kizlarr ha gayret mayista anne olcaz dua edelimm :)
Flo diye bir uygulama var canım yumurtlama gününü herşeyi ayarlıyor bunun sayesinde hamile kalanlarda olmuş o uygulamayada bak bir istersenOvulasyon günüm yaklaştı ama bi değerlendirmek falan yok anlaşılan Bende mayısta da yok gibi artık önümüzdeki aylara bakıcam.
Sağol Can'ım bi bakayımFlo diye bir uygulama var canım yumurtlama gününü herşeyi ayarlıyor bunun sayesinde hamile kalanlarda olmuş o uygulamayada bak bir istersen
Ovulasyon günüm yarın görünüyor ayyyy şimdi ne yapmam lazımmmmSağol Can'ım bi bakayım
Bana kalırsa bugünden itibaren başla hergün ilişkiye gir ayaklarını havaya kaldır bel atına yastık koyup incir kürü kullanOvulasyon günüm yarın görünüyor ayyyy şimdi ne yapmam lazımmmm
Ovulasyon testi yaptım negatif çıktı oysa ki indirdiğim program bugünü gösteriyordu. AnlamadımBana kalırsa bugünden itibaren başla hergün ilişkiye gir ayaklarını havaya kaldır bel atına yastık koyup incir kürü kullan
Bilmiyorum bende ovulasyon denicem haber veririm doğru olursaOvulasyon testi yaptım negatif çıktı oysa ki indirdiğim program bugünü gösteriyordu. Anlamadım
aşılama için ne tür ilaclar kullandın ? yan etki yaptı mı ?İnşallh inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin:))
Bende yarın aşılama için doktora gidiyorum çok heyecanlıyım
Bence deneyinKızlar takvime göre bugun ovulasyon günüm, gün aşırı deniyoruz dün denedik bugun ilişki olmasa hamile kalma şansım olur mu? gün aşırı daha faydalı diye öyle deniyorduk çünkü.
Bugun de denesek mi sizce kafam karıştı yani
Kullanıyorum da ikinci çizgiyi tam koyu yakalayamıyorumTakvime guvenme bence bende hep ona gore hareket ediyodum bu ay yumurtlama gunumu 18 i gosteriyodu ama doktora 11 inde gitmistim meger o zman yumurtlamisim.. 1 hafta yaniltti anlayacagin.. ovulasyon testlerinden kullanmiyomusun
Doktorun dedigi yumurtlama gununden 1 gun once aslinda sperm olacakmis ki dolleyebilsin yumurtlama zamanini gecirdigin zaman sans yok zaten o da 12 saat ile 1 gun arasindaymis..Kullanıyorum da ikinci çizgiyi tam koyu yakalayamıyorum
Gebelik sadece yumurtlama gününde mi oluyor öncesi ve sonrasında şans olmuyor mu ki
Ben aşılama ilk defa olucam doktor adetinin ikinci günü gel demişti yarın gitcem ne ilaç verir bilmiyorum ama kuzenim iki ay önce yaptırdı öyle bi şikayeti yoktu aşılamadan önce klomen kullanmış ve çatlama iğnesi başka bişi kullanmamışaşılama için ne tür ilaclar kullandın ? yan etki yaptı mı ?
dün hsg cekildim ve onun yan etkileri mahvetti beni yani mide bulantısı cok fenaydi
aşılamadada öyleyse
Kac yasindasin da benim yasimda 17 de1.5 aylikken bebgim dustu araliktan bu zamana kadar hamlie kalamiyorum11 aydan beri bende özelde bir doktora gidiyorum yaşımın genç olmasından fazla birşey yapmıyor.
Kızlar dua edelim bu mayıs hepimiz için bebişli geçsin
Doktorada gitmedim mayista gitmeyi dusunuyorum acaba doktorla ne diyoKac yasindasin da benim yasimda 17 de1.5 aylikken bebgim dustu araliktan bu zamana kadar hamlie kalamiyorum
18 canım benimde ne zaman evlendin sen ?Kac yasindasin da benim yasimda 17 de1.5 aylikken bebgim dustu araliktan bu zamana kadar hamlie kalamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?