Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Ovulasyon günüm yaklaştı ama bi değerlendirmek falan yok anlaşılan Bende mayısta da yok gibi artık önümüzdeki aylara bakıcam.
Flo diye bir uygulama var canım yumurtlama gününü herşeyi ayarlıyor bunun sayesinde hamile kalanlarda olmuş o uygulamayada bak bir istersen

Ovulasyon günüm yarın görünüyor ayyyy şimdi ne yapmam lazımmmm
Bana kalırsa bugünden itibaren başla hergün ilişkiye gir ayaklarını havaya kaldır bel atına yastık koyup incir kürü kullan

Bana kalırsa bugünden itibaren başla hergün ilişkiye gir ayaklarını havaya kaldır bel atına yastık koyup incir kürü kullan
Ovulasyon testi yaptım negatif çıktı oysa ki indirdiğim program bugünü gösteriyordu. Anlamadım

mayısda isteyen herkes Hamilelik haberini alır inşallaaaaah

İnşallh inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin:))
Bende yarın aşılama için doktora gidiyorum çok heyecanlıyım

İnşallh inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin:))
Bende yarın aşılama için doktora gidiyorum çok heyecanlıyım
aşılama için ne tür ilaclar kullandın ? yan etki yaptı mı ?
dün hsg cekildim ve onun yan etkileri mahvetti beni yani mide bulantısı cok fenaydi
aşılamadada öyleyse

Kizlar merabalar benim size bi sorum olacakti yardim ederseniz sevinirim.
Evleneli 5 ay olacak ve bebek istiyoruz bunun icin ozel muayene ye gittim prolaktinim yuksekti 25 mis dostinex kullandim 2 adet olandan.. neyse doktor bide bunlardan ayrica adetin ucuncu gunu hormon ve kan degerlerime bakti ve torch testi yapti bunda da hersey normal dedi.. ama bebek yok ve esime yada bende bi sorun varmi diye baska bisey bakilmadi sizce normal mi ??+

Kızlar takvime göre bugun ovulasyon günüm, gün aşırı deniyoruz dün denedik bugun ilişki olmasa hamile kalma şansım olur mu? gün aşırı daha faydalı diye öyle deniyorduk çünkü.
Bugun de denesek mi sizce kafam karıştı yani

Bence deneyin

Takvime guvenme bence bende hep ona gore hareket ediyodum bu ay yumurtlama gunumu 18 i gosteriyodu ama doktora 11 inde gitmistim meger o zman yumurtlamisim.. 1 hafta yaniltti anlayacagin.. ovulasyon testlerinden kullanmiyomusun

Takvime guvenme bence bende hep ona gore hareket ediyodum bu ay yumurtlama gunumu 18 i gosteriyodu ama doktora 11 inde gitmistim meger o zman yumurtlamisim.. 1 hafta yaniltti anlayacagin.. ovulasyon testlerinden kullanmiyomusun
Kullanıyorum da ikinci çizgiyi tam koyu yakalayamıyorum
Gebelik sadece yumurtlama gününde mi oluyor öncesi ve sonrasında şans olmuyor mu ki

Kullanıyorum da ikinci çizgiyi tam koyu yakalayamıyorum
Gebelik sadece yumurtlama gününde mi oluyor öncesi ve sonrasında şans olmuyor mu ki
Doktorun dedigi yumurtlama gununden 1 gun once aslinda sperm olacakmis ki dolleyebilsin yumurtlama zamanini gecirdigin zaman sans yok zaten o da 12 saat ile 1 gun arasindaymis..

aşılama için ne tür ilaclar kullandın ? yan etki yaptı mı ?
dün hsg cekildim ve onun yan etkileri mahvetti beni yani mide bulantısı cok fenaydi
aşılamadada öyleyse
Ben aşılama ilk defa olucam doktor adetinin ikinci günü gel demişti yarın gitcem ne ilaç verir bilmiyorum ama kuzenim iki ay önce yaptırdı öyle bi şikayeti yoktu aşılamadan önce klomen kullanmış ve çatlama iğnesi başka bişi kullanmamış

11 aydan beri bende özelde bir doktora gidiyorum yaşımın genç olmasından fazla birşey yapmıyor.

Kızlar dua edelim bu mayıs hepimiz için bebişli geçsin
Kac yasindasin da benim yasimda 17 de1.5 aylikken bebgim dustu araliktan bu zamana kadar hamlie kalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…