Kızlaaar yardııım :(

Haklısın canım tebrik ederim seni askere gidenler bile sevdiklerini görmek için izin alıyor düşün artık 2 yıldır görüşmüyorlarmış bende ilk başta okuduğumda inanmamıştım zaten.

bence hiç kafe mafede kendınızı sıkmayın
otele giriş yapın sabah akşam çıkarsınız
sarılın güreşin hasretlik anca başbaşayken geçer
kafe mafe ortam saçma olur
yada evde görüşün
yada arabada
ama başbaşa olun.gözyaşı hasret giderme kokusuna doymaya çalışma
ayy kocişimi özledim bi arıyım :)

Evet sayfalara bi bakınca fark ettim zaten helal olsun o konuda valla

Ama ne olursa olsun bir konuda ay biz böyleyiz biz şöyleyiz benim eşim/sevgilim bunu yapar oh lala mesajlarını sevemedim gitti sana özellikle bir tepkim yok bu konu da zaten söylenmesi gerekmiş evet ama işte ben sinir oluyorum böyle mesajlara.
Sanırım açtığım konuların bazılarını öyle bir ruh haliyle açtım ki, böyle mesajları görünce ister istemez kıskançlık hissettiğim zamanlar olmuştu o zamanlardan gelme bir antipati olabilir tamamen benimle alakalı yani , çıkışmak istemedim sevmiyorum sadece :44:

Ama cidden iyi bir araştırmacısınız

Son düzenleme:

bide bana yorum yapmış. Nasıl bir kinse diye. Ben kıza lafediyorum o da hala savunuyomuşum gibi yorum yapıyo. Allahım ya Rabbim güleceğim yoktu. Sen çok yaşa iyi mi.. Bende diyorum insan 1 hafta göremezken çıldırıyo koca adam 2 yıl naptı Antalyada Her konuya özel bir seneryosu varmış demekki tatlım. Değişken bir ruh Etsin canım etmeye yüzü varsa

hahahahaha çok tatlısın ya
Ama insanlar kendi yaşadıklarından yola çıkarak anlıyor konunun normalliğini canım. Amac övmek değilki hem fake olduğuda bu sayede ortaya çıktı birazda.

Son düzenleme:
hahahahaha çok tatlısın ya
Ama insanlar kendi yaşadıklarından yola çıkarak anlıyor konunun normalliğini canım. Amac övmek değilki hem fake olduğuda bu sayede ortaya çıktı birazda.

Evet ya onu fark etmeden yazmıştım zaten.
O yorumu yazan arkadaş için demiyorum sözüm ondan dışarı o zaman ama yorumum geçerli :) kahrolsun bağzı hava atanlar diyeyim

Son düzenleme:

Hahaha yas problemlerini gecti yeminle :)) osym ye gonderelim arkadasi hikayeleriyle guzel problemler cikar ortaya potansiyel acik :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın canım tebrik ederim seni askere gidenler bile sevdiklerini görmek için izin alıyor düşün artık 2 yıldır görüşmüyorlarmış bende ilk başta okuduğumda inanmamıştım zaten.

Yani 2 sene dile kolay yahu nasıl emin olabilir insan bir kere kıskanmaz mı orada takıldığı biri var mı acaba filan diye bir de güveniyorum hiç kimseye bakmaz diyor yanyana gelemiyor ki bilsin bakar mı bakmaz mı ayrıca seven erkek kıskanır ya bu kız orada ne yapıyor ya benden soğursa filan düşünür sarılmak ister bir arada olmak ister bu sebeble eski konuşlarına baktım bende iyi ki bakmışım bunca insanı kandırmaya ne gerek var.

canım bak ben pek yazmam yazsam da topiklerde yazarım gebelik geyik filan oradaki arkadaşlarımda yadsımazlar sevinirler hatta benimle ne güzel diye iş yerinde bile söyleriz birbirimize ama bu hava atmak için değil kesinlikle yeri gelince ancak ki burada da yeri gelmişti çünkü sanki bana eşim güven vermemişte o yüzden sürekli yanımda istiyormuşum gibi bir laf dedi o yüzden dedim ayrıca normal olan böyle olmalı dedim 2 sene çok uzun değil mi. 6. hislerim kuvvetli diyelim canım samimi olmayan insanları bir şekilde anlıyorum ama bu kadarını açıkçası beklemiyordum merakımdan baktım sadece geçmiş zamanda değil daha geçen hafta yazılan şeyler tek ayak üstünde kırk yalan yani herkesi kandırmış. En tuhafı da biri ağabeyini mi ne evlendirmek istemiş birini bulsam diye bu da ben de bunu gördüm üye oldum dayım var bekar demiş övmüş filan iyice şüpheye düştüm.

Hahaha yas problemlerini gecti yeminle :)) osym ye gonderelim arkadasi hikayeleriyle guzel problemler cikar ortaya potansiyel acik :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay bana da demiş aynısını nasıl bir nefretse üşenmemiş araştırmış diyor yahu tanımadığım insana burada iki yazmayla neden nefret duyayım gerçeklerin ortaya çıkması işime gelmedi demiyor da. Hem öyle araştırmama gerek kalmadı yeni üye bu sayfaya yazdıkları hariç bir sayfa yazısı var zaten 2-3 konuya yazmış hepsinde farklı şeyler uydurmuş hiçbirinin biriyle alakası yok ben bunu dedim diye suçluyum o sütten çıkma ak kaşık ne yani eğleniyorlar mı gülüyor muydu acaba nasıl kandırıyorum diye çocuk işte boşver.

bunu yazıcaktım ben de arkadaş sürekli face konu diye yazmış ilk yanlış yazdı sandım ama baktım face diye yazmaya devam ediyor.

kurallara uyalım uymayanları uyaralım :))

yanlış anlaşılma olmasın hatalı yazan arkadaşı eleştirmek amacıyla yazmadım
sadece bildiğim bir yanlışı düzeltme ihtiyacı hissettim :)

bunu yazıcaktım ben de arkadaş sürekli face konu diye yazmış ilk yanlış yazdı sandım ama baktım face diye yazmaya devam ediyor.

Ay bu kadar olayda benim yanlış yazmam mı dikkat çekti öyle yazmışım zaten türkçe kelime değil bende öyle yazdım bilerek yazdım öyle. Peki arkadaşın yaptığı şeye yorumumuz nedir amaç ne sizce dalga geçip vakiy geçirmek mi. Konumuz bu çünkü herkes ben dahil dumura uğradık.

Evet ya onu fark etmeden yazmıştım zaten.
O yorumu yazan arkadaş için demiyorum sözüm ondan dışarı o zaman ama yorumum geçerli :) kahrolsun bağzı hava atanlar diyeyim

Bazen bende anlatırım demekki itici duruyormuş Bir dahakinde dikkat edeyim

Bazen bende anlatırım demekki itici duruyormuş Bir dahakinde dikkat edeyim

Valla hava atmak olarak algılanıyormuş demek ki bence karşımızdaki insanın nasıl gördüğüyle alakalı mesela işyerinde ben ve bir arkadaş daha yeri konusu gelince eşlerimizi överiz evişinde yardım eder ailesine ezdirnez vs. Diye bir arkadaş böyle üstten bakar bize hava atıyormuşyz gibi diğerleri ne güzel maşallah der ki buralarda hep eşlerimizin köti yanlarından bahsediyoruz mutlu olup güzel şeyler anlatanlar neden göze batıp sevilmiyor anlamadım. Kaldı ki burada ben olması gereken ilişkiyi söyledim ayrı şehirden çıktığımız için bu hava atmak değil ki zaten normali bu seven napar eder gelir insanlar sorunlara o kadar alışmış ki biz iyiyiz deyince garip karşılanıyor itici filan ama neden demiyim ki.

eleştiri anlamında yazmadım ben de yanlış anlaşılmasın. başta yanlış yazdınız sandım ama sonra baktım face diye devam ediyorsunuz ben de niye öyle yazdığınızı anlayamadım dikkatimi çekti. bilerek yazdığınızı anlayamadım. tabi ki biliyorum kelime türkçe değil ama zaten türkçe yazıcaksak sahte ya da gerçek değil kelimelerini kullanabiliriz aslında.

konuya gelirsek bu konunun sahte olması ilginç. sonuçta Ankara'da gidilecek yer sormuş. belki bu konu gerçektir, diğerleri sahtedir. o 2 yıllık ilişkisi sevgilisi uzaktayken olmuştur aldatmıştır belki bilemiyoruz. birazı doğru birazı yalan olabilir. tamamen sahte konular olduğunu düşünmüyorum. biraz yalan, çarpıtma ve abartı olduğunu düşünüyorum. yani yaşta yıllarda falan yalanlar olabilir. çünkü genelde fake konularda daha abartı olaylar oluyor.

kızlar ben de ilk iki sayfayı okuyunca kızın profilini yeni sekmede açtım. vay be nasıl dayanmış ben 1 hafta göremeynce kuduruyorum bakalım ne yorumlar yapmış ne sabırlı insan böyle bişey olabilir mi diye. ve dejavu arkadaşımızın dediklerini görüp yazcaktım kiii, bir de baktımm kadın bulmuş :) bizi saf sanıyorlar ya... en garipler yaşasın çakal kadınlar kulübü

Valla çok çakalız dimi canım korkulur bizden herkesin profiline bakmak adetim değil yazar geçerim ama bir şey dürttü işte yanılmamışım. 6. hislerim kuvvetli şekerim bir gün bir falcıya gittim kahve falı baktırmaya bana hislerine güven seni onlar doğru yönlendirecek çok kuvvetli hislerin var falcılık düşünür müsün dedi yaa

Yok ben de kırılmadım zaten size. İşte bilerek yazdım.

Bu konu gerçek bile olsa sevgilisi her koşulda seven, hatta ben biraz garipseyince 2 yıl değil 20 yıl bile beklerim bizim sevgimiz mesafelerle sınırlı değil diyen birinden bahsediyoruz. Yani hiç aldatacak kadın profili yoktu madem aldatıyor ne burada aşık numaraları yapıyor. 2 sene biriyle çıktım diyor ama giyimi kulamı iyi değildi soğudum diyor sonra daha cumartesi dayak yediğini tehdit adlığını söylüyor sevgilisinden. Eğer onlar doğruysa aldattıysa burada da çıkıp bize ben aşığım mesafeler sorun değil filan ahkamı kesmeseydi sonuç olarak bana bile bilip bilmeden şehir dışından tanıştık çıktık diye senin gibi internetten tanışmadık konuşmadık internet aşkı değil 4 sene yüz yüze görüştük bizim ki daha sağlam bir aşk diyen bir insandan söz ediyoruz ki eşimle nasıl tanıştığım hakkında en ufak fikri yok kaldı ki her ay hatta ayda 2 defa geliyordu diyorum hangisi sağlam buna bakarak zaten diğer konular doğruysa burada yazdıklarıyla yalancı durumuna düşüyor yani yine de bir kandırma çabası var her konuya yazdığı şeyler farklı.

korkulur tabi senden benim hakkımda ne düşünüyorsun meselaa meselaa ay sana bir şey sorcammm, burcun ne , ayrıntıcısın başak gibisin

konunun fake olduğunu düşünmüyorum cunku normal bışe sormak ıcın baslık açmış..

haa ustune gıdılıncede uyelık fln sıldırmıs..

açtığı dıger konularsa bence doğrudur..bu 6 yıllık sevgılısı uzatmalısıdır..

2 yıldır görüşmüyorken bızım kızda bos durmamıştır..

sımdı esas oğlan geliyor dıye hazırlık yapacaktı ıste..hepsı bu..

ne vardı yardım edeydınız sabi subyana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…