Canım boşuna çeneni yorma konu face yani gerçek değl eski mesajlarına bakarsan buradan çok farklı şeyler anlattığını görürsün daha geçen hafta sevgilisi tarafından dövüldüğünü en sonunda ailesine söylediğini yazmış, 2 senedir biriyle çıktığını ama beğenmediği için ayrıldığını söylemiş. zaten 19 yaşında 6 senedir bu adamla beraber 2 senedir görüşmüyorlar döven kim o zaman? 13 yaşından beri çıkıyorlarsa 2 sene çıktığı ayrıldığı kim?
İşte ben de onu sordum bu doğruysa o anlattıkları otomatik yalan zaten haa önceden de dese 6 senedir çıkıyorlarmış 13 yaşından beri yani ee öbürüyle 11 yaşından beri mi çıkıyor. Hadi o önceden diyeelim imkansız da olsa. Peki daha geçen hafta döven tehdit eden bu yüzden ailesine söylediği sevgili kim 2 senedir görüşmüyorlarsa buyur çık işin içinden eh cevap veremeyince off olur ya da ne açıklama yapacağını düşünüyordur.
Günaydın, yaklaşık 15 gün sonra sevgilim Antalya'dan Ankara'ya gelecek 2 yıldır görüşmuyoruz ve bana sen plan yap herşey istediğin gibi olsun dedı benımde heyecandan kafam durdu resmen ne yapabiliriz? Önerılerınızı beklıyorum
Pardon da bana sizi bilmem ama sevgilim bana güven verdi derse ne dersiniz ben doğru olanı olması gerekeni söyledim bu bir.
İkincisi arkadaşın konusunun face olduğu zaten belli oldu diğer sayfalara bakarsınız yazdıklarıma anlarsınız bu konu gerçek değil başka konularda çok zıt alakasız şeyler yazmış çünkü ki foyası ortaya çıkınca UI oldu kendisi. Kendimi övmek değildi amacım bir ilişkinin nasıl olması gerektiğini anlatmaktı gerçek bir ilişki de 2 sene görüşmemek fazla değil mi. Bana ters geldi ki dediğim gibi zaten şüphelenmiştim konu gerçek değilmiş tartışmanın da gereği yok.
Ayy senaroya bak yaa bir de beni kötü niyetli olmakla suçlamış vay bee tek ayak üstünde kırk yalan 2 haftada yok yok bir haftada önce 2 senelik ilişkim vardı beğenmediğim için ayrıldım yaz başka konuda, sonra daha c.tesi sevg,lim tarafından dayak yedim tehdit aldım aileme anlattım de yine başka konuda, sonra çık burada 6 senedir ilişkim var 2 senedir görüşmüyoruz ama beni çok seviyor, güveniyorum da nereye gidebiliriz de bu oyunlar için çok ufaksın canım sen giderken biz dönüyorduk bir daha yazarken eski mesajlarının başka üyeler tarafından okunabildiğini unutma da öyle salla emi hadi bye byee.. tek tek yazdım işte diğer konularda yazdıklarını daha ne
Canım valla şüphelendim napıyım 6. hislerim kuvvetli diyelim 2 sene görüşmeden ilişki mi olur bu adam hiç mi kıskanmaz bir gidip görüneyim arkadaş çevresine demez, sarılmak gezmek istemez durumu yokmuş bilmem neymiş zaten face olduğu ortaya çıktı kız buraya dalga geçmeye gelmiş. 2 senelik ilişki ve beğenmediği için ayrılması daha geçen hafta dayak yediğini tehdit aldığını söylemes hayır bu adamla 6 senedir çıkıyorsa zaten 2 senedir çıktığı ayrıldığı kimdi sübyan yaşta mı başladı, ada uzaktaysa 2 yıldır görüşmüyorsa döven tehdit eden kim. Çık çıkabilirsen gördüğün gibi offlıne oldu foyasını ortaya çıkardım diye bir ton hakaret ederek
Ankara yı bilsem çok yardımcı olmak isterdim öncelikle konu sahibi kusura bakmasın burada birine çıkışmak hiçte huyum değildir üslubumu bilen bilir ama konu aralarında eşini, evliliğini , ilişkisini övenlere ciddi sinir oluyorum artık. Tamam sensin, en iyi ilişki , evlilik senin. Bravo şakşakşakkkk ne diyelim yahu?
Çok itici.
Ay hiç okumadım konu da fake miş iyi mi :)
hahahahaha çok tatlısın ya
Ama insanlar kendi yaşadıklarından yola çıkarak anlıyor konunun normalliğini canım. Amac övmek değilki hem fake olduğuda bu sayede ortaya çıktı birazda.
Canım boşuna çeneni yorma konu face yani gerçek değl eski mesajlarına bakarsan buradan çok farklı şeyler anlattığını görürsün daha geçen hafta sevgilisi tarafından dövüldüğünü en sonunda ailesine söylediğini yazmış, 2 senedir biriyle çıktığını ama beğenmediği için ayrıldığını söylemiş. zaten 19 yaşında 6 senedir bu adamla beraber 2 senedir görüşmüyorlar döven kim o zaman? 13 yaşından beri çıkıyorlarsa 2 sene çıktığı ayrıldığı kim?
İşte ben de onu sordum bu doğruysa o anlattıkları otomatik yalan zaten haa önceden de dese 6 senedir çıkıyorlarmış 13 yaşından beri yani ee öbürüyle 11 yaşından beri mi çıkıyor. Hadi o önceden diyeelim imkansız da olsa. Peki daha geçen hafta döven tehdit eden bu yüzden ailesine söylediği sevgili kim 2 senedir görüşmüyorlarsa buyur çık işin içinden eh cevap veremeyince off olur ya da ne açıklama yapacağını düşünüyordur.
Haklısın canım tebrik ederim seni askere gidenler bile sevdiklerini görmek için izin alıyor düşün artık 2 yıldır görüşmüyorlarmış bende ilk başta okuduğumda inanmamıştım zaten.
Evet sayfalara bi bakınca fark ettim zaten helal olsun o konuda valla
Ama ne olursa olsun bir konuda ay biz böyleyiz biz şöyleyiz benim eşim/sevgilim bunu yapar oh lala mesajlarını sevemedim gitti sana özellikle bir tepkim yok bu konu da zaten söylenmesi gerekmiş evet ama işte ben sinir oluyorum böyle mesajlara.
Sanırım açtığım konuların bazılarını öyle bir ruh haliyle açtım ki, böyle mesajları görünce ister istemez kıskançlık hissettiğim zamanlar olmuştu o zamanlardan gelme bir antipati olabilir tamamen benimle alakalı yani , çıkışmak istemedim sevmiyorum sadece :44:
Ama cidden iyi bir araştırmacısınız
bide bana yorum yapmış. Nasıl bir kinse diye. Ben kıza lafediyorum o da hala savunuyomuşum gibi yorum yapıyo. Allahım ya Rabbim güleceğim yoktu. Sen çok yaşa iyi mi.. Bende diyorum insan 1 hafta göremezken çıldırıyo koca adam 2 yıl naptı AntalyadaHer konuya özel bir seneryosu varmış demekki tatlım. Değişken bir ruh Etsin canım etmeye yüzü varsa
Hahaha yas problemlerini gecti yeminle :)) osym ye gonderelim arkadasi hikayeleriyle guzel problemler cikar ortaya potansiyel acik :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
her şeyi anladım ama konu face ne demek onu anlamadım
o face değil fake olaca arkadaşlar :)))
bunu yazıcaktım ben de arkadaş sürekli face konu diye yazmış ilk yanlış yazdı sandım ama baktım face diye yazmaya devam ediyor.
bunu yazıcaktım ben de arkadaş sürekli face konu diye yazmış ilk yanlış yazdı sandım ama baktım face diye yazmaya devam ediyor.
Evet ya onu fark etmeden yazmıştım zaten.
O yorumu yazan arkadaş için demiyorum sözüm ondan dışarı o zaman ama yorumum geçerli :) kahrolsun bağzı hava atanlar diyeyim
Bazen bende anlatırım demekki itici duruyormuşBir dahakinde dikkat edeyim
Ay bu kadar olayda benim yanlış yazmam mı dikkat çekti öyle yazmışım zaten türkçe kelime değil bende öyle yazdım bilerek yazdım öyle. Peki arkadaşın yaptığı şeye yorumumuz nedir amaç ne sizce dalga geçip vakiy geçirmek mi. Konumuz bu çünkü herkes ben dahil dumura uğradık.
kızlar ben de ilk iki sayfayı okuyunca kızın profilini yeni sekmede açtım. vay be nasıl dayanmış ben 1 hafta göremeynce kuduruyorum bakalım ne yorumlar yapmış ne sabırlı insan böyle bişey olabilir mi diye. ve dejavu arkadaşımızın dediklerini görüp yazcaktım kiii, bir de baktımm kadın bulmuş :) bizi saf sanıyorlar ya... en garipler yaşasın çakal kadınlar kulübü
eleştiri anlamında yazmadım ben de yanlış anlaşılmasın. başta yanlış yazdınız sandım ama sonra baktım face diye devam ediyorsunuz ben de niye öyle yazdığınızı anlayamadım dikkatimi çekti. bilerek yazdığınızı anlayamadım. tabi ki biliyorum kelime türkçe değil ama zaten türkçe yazıcaksak sahte ya da gerçek değil kelimelerini kullanabiliriz aslında.
konuya gelirsek bu konunun sahte olması ilginç. sonuçta Ankara'da gidilecek yer sormuş. belki bu konu gerçektir, diğerleri sahtedir. o 2 yıllık ilişkisi sevgilisi uzaktayken olmuştur aldatmıştır belki bilemiyoruz. birazı doğru birazı yalan olabilir. tamamen sahte konular olduğunu düşünmüyorum. biraz yalan, çarpıtma ve abartı olduğunu düşünüyorum. yani yaşta yıllarda falan yalanlar olabilir. çünkü genelde fake konularda daha abartı olaylar oluyor.
Valla çok çakalız dimi canım korkulur bizden herkesin profiline bakmak adetim değil yazar geçerim ama bir şey dürttü işte yanılmamışım. 6. hislerim kuvvetli şekerim bir gün bir falcıya gittim kahve falı baktırmaya bana hislerine güven seni onlar doğru yönlendirecek çok kuvvetli hislerin var falcılık düşünür müsün dedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?