• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar yardııım :(

vamp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
31
1
0
Ankara
Günaydın, yaklaşık 15 gün sonra sevgilim Antalya'dan Ankara'ya gelecek 2 yıldır görüşmuyoruz ve bana sen plan yap herşey istediğin gibi olsun dedı benımde heyecandan kafam durdu resmen ne yapabiliriz? Önerılerınızı beklıyorum :1:

Ankarada da deniz kenari manzarada yokki gidin oturun manzaraya karsi desem :)) valla aklima gelen yerler genelde kalabalik cafe avm vs. Oyle yerleri dusunuyosan sayayim :))

Günaydın, yaklaşık 15 gün sonra sevgilim Antalya'dan Ankara'ya gelecek 2 yıldır görüşmuyoruz ve bana sen plan yap herşey istediğin gibi olsun dedı benımde heyecandan kafam durdu resmen ne yapabiliriz? Önerılerınızı beklıyorum :1:

Kaç yıldır birliktesiniz ?

2 yıldır mııııı:53::53:

O zaman tamam ama 2 yıldır nasıl görüşmediniz ya antalyadan ankara kaç saatlik yol şurda nasıl o kadar zaman ayrı kalabildiniz

Bende bilmıyorum ama biraz iş biraz maddiyat ızın alamadı bende sabrettım ınternet uzerınden filan idare ettık işte :)

Gölbaşı nda guzel bi kahvaltiyla gune baslayabilirsiniz mesela

o nasıl sevgili
sanal sevgilimi yoksa

Hamamönünde kahvaltı olabilir metroyla yada kızılaydan yürüyerwk çok rahat gidebilirsiniz. Günübirlik beypazarına gidebilirsiniz beypazarı otobüsleri çok sık aralıklarla aştiden ve ankamall önünden kalkıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

keşke sen antalyaya gitseymişin.hem daha çok rahat ederdin hemde gezecek çok yer bulabilirdiniz:34:

Hamamönünde kahvaltı olabilir metroyla yada kızılaydan yürüyerwk çok rahat gidebilirsiniz. Günübirlik beypazarına gidebilirsiniz beypazarı otobüsleri çok sık aralıklarla aştiden ve ankamall önünden kalkıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beypazarı olabilir aslında umarım hava da kötu olmaz bu aralar malum ankara yağmurlu :52:

hayır, ankaradaydı oda taşındılar 6 yıl sanal sevgiliyle yurur mu hıc :)

valal ben 6 sene sevgılı olamam dıyodumda 2 sene gormeden sevgılı olamam dıyorum sımdı :D

iki yıl çok uzun yaa .maşallah ii yürütmüşsünüz bunca zaman birbirinizi görmeden.....yapılacak şeyler mutlak bulunur geldikten sonra

Back
X