valal ben 6 sene sevgılı olamam dıyodumda 2 sene gormeden sevgılı olamam dıyorum sımdı![]()
bende öyle dyodum ama gecıyor gunler işte cok sevıyorum ve uzakta olsak 6 yıldır daha bana cıddı anlamda bağırmamıştır aramıza soğukluk girmedi o yuzden sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valal ben 6 sene sevgılı olamam dıyodumda 2 sene gormeden sevgılı olamam dıyorum sımdı![]()
iki yıl çok uzun yaa .maşallah ii yürütmüşsünüz bunca zaman birbirinizi görmeden.....yapılacak şeyler mutlak bulunur geldikten sonra
kızlar yangına körükle gitmeyin imkan yoktur görüşememişlerdir. Kız sizden fikir istedi ne yapilabilir Ankarada diye. Sevgiliniz askerde olunca da 15 ay görüşmüyorsunuz.Tutucu bir ailesi vardır kızın gidememiştir. Erkeğin çalışma koşulları veya maddi imkanı olmamıştır gelememiştir. İç ilişkilerini bırakında Ankara da ne yapabilir ona yardımcı olmaya bakın
2 yıl görüşmeden sevgili olmak mı
Valla canım seven insan illa gelir görür yani hiç mi yıllık izni yok bir otobüs parası yok Allah aşkına erkek bu sevdiği insanın elini tutmak gözlerine bakmak gezmek ister yani kadında ister. Çok uzun bir süre bu. Bana internet aşkıymış gibi geldi ve 6 senelik birliktelik pardon kaç yaşındasınız yani bu ilişkiye artık bir ad koymayı düşünmüyor musunuz hem internetten ne kadar tanıyabilirsiniz birbirinizi davranışlarını görmeden. Ben de farklı şehirden çıktım eşimle o Eskişehir ben İstanbul'da. 4 saat mesafe vardı ama her ay gelirdi. Doğum günüm, bayramlar, yılbaşı hep yanımdaydı haftasonları gelirdi gece yolculuğu yapardı zamandan kazanmak için uykusuz bir de tüm gün gezerdik 1 sene sonunda evlendik. Ne bileyim ben 2 sene görmesem kıskanırım ya:26: Antalya'yı hiç bilmem senin ikamet ettiğin yer bildiğin bir yerler mutlaka vardır. Arkadaşlarına da danış.
Evet 2 yıl oldu özlemın boyutunu siz düşünun artık :)
babalarımızn askerliği gibi vallaa 24 ayyy nasıl dayandınz helal olsn![]()
babalarımızn askerliği gibi vallaa 24 ayyy nasıl dayandınz helal olsn![]()
Canım, ben sevgisinı asla sorgulamadım benım ılk sevgilim sevdiğim o. Anakaradan taşındılar antalya ya sanal sevgilim değil. Zar zor iş bulabıldı ailevi problem oldu sizi bilmem ama bana guvensızlık hissetirmediki yurudu bu ilişki sevgi emek ister biraz da 20 yaşındayım bu arada askere gidicek 2015 de geldiğinde tabıkıde adını koyacagız ama önce benım ve onun unı bitirmesi gerek. Evlilik diye tutturmuyorum şimdilik kısmet diyorum![]()
canım büyükannelerimiz ne yapsın tam 7 yıl sürermiş askerlik![]()
14 yaşında çıkmaya başladınız o zaman. Ne olursa olsun yine de ne yapar eder insan bir görmeye gelir ailesinin haberi yok mu sizden bir hafta sonu için bile gelmek zor olmamalı. İnsan özler yanında hissetmek ister. Sizi bilmem ama derken ben eşime illa her ay gel diye ısrar etmedim güvensizlik hissederim diye de değil kendi istediği, özlediği için geldi. Biz zaten her an kamerada telde görüşüyorduk harcadığımız kontörün haddi hesabı olmazdı ama eşim fırsat bulduğu her an gelmek isterdi. Diyorum ya uykusuz yolculuk yapar öyle de tüm gün dolaşırdı ki uykuya hiç dayanamayan bir insan bence aşk böyle birşeydir yani. Evet aynen dediğiniz gibi sevgi emek ister ama bu emeği sevgiliniz göstermemiş. Bilet parası yani ne var hadi 5-6 ay biriktirsin öyle gelsin pahalı yerlere gitmezsiniz bir simit çay yersiniz maksat birbirinizi görmek. Daha askerliğini yapacak üni bitecek şimdi geldi demek 2 sene daha göremeyeceksiniz bilmiyorum yani bana çok fazla geliyor. Ama sonuç olarak siz eminseniz diyecek bir şey yok.
Biraz onyargılısınız. Tabıkıde ozledık tabıkıde ailesi biliyor. Benımde annem biliyor ama dediğim gibi sorunlar vardı olmadı gelemedi önemlı olan şimdi gelıyo olması ben beklerım 2 yılda 20 yılda beklerim![]()
güzel bir kahvaltıdan sonra ankara kalesine çıkıp şehri seyredin. kaleyi geze geze inin. gençlik parkında yürüyün, çay kahve için. hatta belki oyuncaklara bile binebilirsiniz. eğlence olur. kızılayda bir yerlerde yemek yiyin. çarşı pazar gezip akşama da keçiörene estergon kalesine gidip güzel bir yemek yiyin. özbek sofrasında bir masa donatın. beraber 1. ve 2. TBMMleri bile gezebilirsiniz. ama yok romantik bir ortam olsun birbirimize doyalım diyorsanız sakin bir kafe bulup takılabilirsiniz ki bence el ele tutuşup gezin güzel Ankara'yı.
güzel bir kahvaltıdan sonra ankara kalesine çıkıp şehri seyredin. kaleyi geze geze inin. gençlik parkında yürüyün, çay kahve için. hatta belki oyuncaklara bile binebilirsiniz. eğlence olur. kızılayda bir yerlerde yemek yiyin. çarşı pazar gezip akşama da keçiörene estergon kalesine gidip güzel bir yemek yiyin. özbek sofrasında bir masa donatın. beraber 1. ve 2. TBMMleri bile gezebilirsiniz. ama yok romantik bir ortam olsun birbirimize doyalım diyorsanız sakin bir kafe bulup takılabilirsiniz ki bence el ele tutuşup gezin güzel Ankara'yı.