- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo önyargılı değilim sadece dediğim gibi bana abartı geliyor 2 sene görüşmemek sizin için sorun yoksa yoktur. Sizi bilmem de filan diye konuşan sizsiniz sanki ben eşime güvenmemişim de hep yanımda istemişim gibi zorla kimseyi çağıramazsınız gelmek istemese zaten gelmezdi ki yoğun çalışan biriydi. Sonra da evlenince ben tanıyamamışım şöyleymiş böyleymiş durumları oluyor. Bazı şeyler yüz yüze olunca birebir anlaşılıyor. Siz bu insanlar aynı evi paylaşacaksınız sonuçta ama dedim ya sizin sorununuz. Bende zaten açıklamayı yaptı ne sorun olursa olsun bunun yazı var tatili var para bile biriktirse azar azar yine gelinir. Bilet parasına bakmıyor mu hiç mi zamanı yok kusura bakmayın bana bunlar sadece bahane olarak gelirdi hayatımda biri olup 2 sene gelmeseydi. Orada yaşayan sizsiniz bilirsiniz az çok nerelerde gezeceğinizi.
Yurtdisi olsa neyse dicem. 2 yil cok uzun geldi bana. İşkillendim şimdi.
14 yaşında çıkmaya başladınız o zaman. Ne olursa olsun yine de ne yapar eder insan bir görmeye gelir ailesinin haberi yok mu sizden bir hafta sonu için bile gelmek zor olmamalı. İnsan özler yanında hissetmek ister. Sizi bilmem ama derken ben eşime illa her ay gel diye ısrar etmedim güvensizlik hissederim diye de değil kendi istediği, özlediği için geldi. Biz zaten her an kamerada telde görüşüyorduk harcadığımız kontörün haddi hesabı olmazdı ama eşim fırsat bulduğu her an gelmek isterdi. Diyorum ya uykusuz yolculuk yapar öyle de tüm gün dolaşırdı ki uykuya hiç dayanamayan bir insan bence aşk böyle birşeydir yani. Evet aynen dediğiniz gibi sevgi emek ister ama bu emeği sevgiliniz göstermemiş. Bilet parası yani ne var hadi 5-6 ay biriktirsin öyle gelsin pahalı yerlere gitmezsiniz bir simit çay yersiniz maksat birbirinizi görmek. Daha askerliğini yapacak üni bitecek şimdi geldi demek 2 sene daha göremeyeceksiniz bilmiyorum yani bana çok fazla geliyor. Ama sonuç olarak siz eminseniz diyecek bir şey yok.
Valla katılıyorum. Sevgilim 1 hafta işi çıkıpta yanıma gelemeyince ekilmiş gibi hissedip suratım asılıyor ve günüm berbat geçiyor. 2 sene çok fazla bir zaman ama bu yaşlarda böyle oluyor. 6 yıllık bir ilişki az değil ama bende 16 yaşlarında bir sevgilim vardı 1,5 yıl boyunca 1 kere buluştuk ve benım için sorun olmuyordu. Sonunda bende dayanamadım "bu ne ilgisizlik böyle" diyerek ayrılmıştım.. Konu sahibemiz çok sabırlıymış. Ama koskoca adam yani 2 yıl oralarda napıyo ben ne kadar güvensemde düşünürdüm açıkcası. Moral bozmak gibi olmasında görmeden,hissetmeden durabiliyorsa ben altında bişey arardım :26: Umarım biz kuruntuluyuzdur, Allah bozmasın ne diyelim.
Bıraz canınınız tartışmak istiyomuş gibi geldi bana kusura bakmayında. Benim sorunum sevgilimle değil gezecek yerle tabı bende bilirim ama şuan kafam durdu diyede belirttim. Uzaklık bana sorun olmadı size baya olmuş sanırım ailevi sorunlar vardı diyorum hem eleştiri yapın diye konu açmadım fikir verin diye açtım lütfen daha fazla uzatmayınİnternet uzerınden tanışıp evlenen sizsiniz biz en azından 4 senelık bı düzenli görüşme yaptık. Tanıdık birbirimizi .
Ilgısizlık yok sadece görüşemedık dokunup vakıt geçiremedik. Benı gözuyle bile aldatmayan bı adamdan bahsedıyoruz. 30 yaşında bi adamdan bahsetmıyoruz 23 yaşında daha6 yıl ıcınde benım guvenımı sarsıcak bişiy yapmadı o yuzden aklımda gelmıyor koyu şeyler
![]()
Bu konunuzun face olduğu ortaya çıktı. Başka yerlerde bambaşka şeyler yazmışsınız hiçte 6 senedir aralıksız biriyle berabermiş, uzak yerlerden görüşüyormuşsunuz durumu yok o yazdıklarınızda. Ne yapmaya çalıştığınızı da anlamadım ama başka konularda daha geçenlerde yazdığınız şeyleri buraya kopyalayayım o zaman buradaki arkadaşlar karar versinler. Kime neden yalan söylersiniz bilmem
merhaba bende 19 yaşındayım sırf size yazabilmek için üye oldum :) benım sorunum erkekler değil, hangi şehirde oturuyorsunuz? dayım var 36 yaşında çok ilgili sabırlı biridir. Sigarası yoktur ve inançlıdır. Üniversite mezunu ilginizi çekerse konuşturmak isterim :)
Bu yazınız ilk üye olduğunuz zaman sırf bir konuda dayınıza o konudaki kızı ayarlamak için üye olduğunuzu yazmışsınız resmen dayınıza kız arıyorsunuz internetten. Bu bana zaten erkek üye olabileceğinizi düşündürdü.
Bence ayrılmalısınız bende o durumdayıdım 2 yıl çıktık, hiç beğenmiyodum ama sahipleniyodu filan oda biliyordu beğenmediğimi, tipe önem veren bi insan değilim ama giyimi bile sogutuyodu beni evlensenizde düşünsenize ya çocugunuz ona benzerse şimdi onada günah yani yol yakınken dönün
Burada da iki yıl biriyle çıktığınızı beğenmediğiniz için ayrıldığınızı söylemişsiniz zaten o konuda daha geçen hafta 19 yaşındayım demişsiniz bu kişiyle 6 yıllık ilişkiniz olduğuna göre 13 yaşında başlamışsınız hadi 20 olun 14 yaşında. O zaman o arada 2 sene kiminle çıktınız 12 yaşında mı çıktınız? diyelim ki aynı kişi aşkından ölüp bitiyorum seviyorum beklerim dediğiniz kişi bu kişi mi yani. Çok seviyormuşsunuz evet.
biliyorum bu korkuyu evliliğe doğru gitmeden bitirmelisiniz. Mesela beni sürekli tehdit ediyordu daha cumartesi günü yemediğim dayak kalmadı diyebilirim birazda korkudan dı benım devam ettirmem. Anlattım aileme bu böyle gidemezdi çünkü. Unutmayın aileniz her zaman destek olur sevabıylada günahıylada
Burada da sürekli tehdit aldığınızı hatta c.tesi dayak yediğinizi söylemişsiniz. 2 senedir görüşmüyorsanız bu çıkıpta tehdit aldığınız dayak yediğiniz insan kimdir? anlattım aileme filan. Yani ya böyle bir kişi yok, ya o arada başkalarıyla çıktınız ya da mesafe yok gayet yakınsınız hangisi bence ilk şık. Senaryo yani buyrun açıklayın anlayalım burada anlattıklarınızla daha başka konularda yazdıklarınızın alakası yok çünkü.
Bu yazdıklarınız hep mayıs sonuna ait şimdi de bu yazdıklarınız. İnsanlar kandırmayı ne seviyorlar ne geçiyor elinize yani![]()
Valla bu kk üyelerinden korkulurCanım ne kadar dikkatlisin kimse dikkat etmemiş. Ben de..
Bizde saf saf yorum yapıyoruz. O 6 yıl içinde 2 yıl görüşmedikleri sürede bence bu yazdıkların olmuş canım yoksa bu şekilde bir ilişki bilemedim yani. Bende kendimi iyice manyak zannetmeye başlamıştımTebrik ediyorum seni
![]()
Bana nasıl bi kin dolduysa kadın üşenmemiş bunları yaparken maşallah valla![]()
Bana nasıl bi kin dolduysa kadın üşenmemiş bunları yaparken maşallah valla![]()
O yazdıklarımda bu yazdıklarımda doğru şimdi ne desem inanmazlar o yuzden sizi kandırdığımı düşünmeyın lütfen dikkate alıcagım yardımlarınızı sağolun dejavu çok gıcık ve işsizsin bu arada![]()
O yazdıklarımda bu yazdıklarımda doğru şimdi ne desem inanmazlar o yuzden sizi kandırdığımı düşünmeyın lütfen dikkate alıcagım yardımlarınızı sağolun dejavu çok gıcık ve işsizsin bu arada![]()
Ilgısizlık yok sadece görüşemedık dokunup vakıt geçiremedik. Benı gözuyle bile aldatmayan bı adamdan bahsedıyoruz. 30 yaşında bi adamdan bahsetmıyoruz 23 yaşında daha6 yıl ıcınde benım guvenımı sarsıcak bişiy yapmadı o yuzden aklımda gelmıyor koyu şeyler
![]()
Valla bu kk üyelerinden korkulurCanım ne kadar dikkatlisin kimse dikkat etmemiş. Ben de..
Bizde saf saf yorum yapıyoruz. O 6 yıl içinde 2 yıl görüşmedikleri sürede bence bu yazdıkların olmuş canım yoksa bu şekilde bir ilişki bilemedim yani. Bende kendimi iyice manyak zannetmeye başlamıştımTebrik ediyorum seni
![]()
Vallahi kotu ornek vermek istemem sahsen herkesin sevgisi sevgilisi farkli olur illa ama benimde 4 yillik bi iliskim vardi 3 yili uzakta gecti sonra adamdan ben sogudum ayrildim vallahi simdi dusunuyorumda cok sacma bi harekette bulunmusum bi dugun olur tek basina gidersin dogum gunun olur tek basina gecirirsin bi arkadaslarinla program yaparsin herkes ciftli ama sen teksindir sonra tovbe ettim uzak iliskiye ki suan her an yanimda olabilen biriyle nisanliyim kismetse agustostada dugun var istanbulda oturdugumdan ankara icin ornek veremiyorum maalesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Diğer konunuz doğru bu konunuz doğru ise nasıl oluyorda 2 yıldır görüşmüyorsunuz?
14 yaşında çıkmaya başladınız o zaman. Ne olursa olsun yine de ne yapar eder insan bir görmeye gelir ailesinin haberi yok mu sizden bir hafta sonu için bile gelmek zor olmamalı. İnsan özler yanında hissetmek ister. Sizi bilmem ama derken ben eşime illa her ay gel diye ısrar etmedim güvensizlik hissederim diye de değil kendi istediği, özlediği için geldi. Biz zaten her an kamerada telde görüşüyorduk harcadığımız kontörün haddi hesabı olmazdı ama eşim fırsat bulduğu her an gelmek isterdi. Diyorum ya uykusuz yolculuk yapar öyle de tüm gün dolaşırdı ki uykuya hiç dayanamayan bir insan bence aşk böyle birşeydir yani. Evet aynen dediğiniz gibi sevgi emek ister ama bu emeği sevgiliniz göstermemiş. Bilet parası yani ne var hadi 5-6 ay biriktirsin öyle gelsin pahalı yerlere gitmezsiniz bir simit çay yersiniz maksat birbirinizi görmek. Daha askerliğini yapacak üni bitecek şimdi geldi demek 2 sene daha göremeyeceksiniz bilmiyorum yani bana çok fazla geliyor. Ama sonuç olarak siz eminseniz diyecek bir şey yok.
Ankara yı bilsem çok yardımcı olmak isterdim öncelikle konu sahibi kusura bakmasın burada birine çıkışmak hiçte huyum değildir üslubumu bilen bilir ama konu aralarında eşini, evliliğini , ilişkisini övenlere ciddi sinir oluyorum artık. Tamam sensin, en iyi ilişki , evlilik senin. Bravo şakşakşakkkk ne diyelim yahu?
Çok itici.
Ankara yı bilsem çok yardımcı olmak isterdim öncelikle konu sahibi kusura bakmasın burada birine çıkışmak hiçte huyum değildir üslubumu bilen bilir ama konu aralarında eşini, evliliğini , ilişkisini övenlere ciddi sinir oluyorum artık. Tamam sensin, en iyi ilişki , evlilik senin. Bravo şakşakşakkkk ne diyelim yahu?
Çok itici.
Ay hiç okumadım konu da fake miş iyi mi :)![]()