kızlaaar yardım edin...

Neye yardım edicez?
ben 22 yaşındayım yaklaşık 5 senedir hayatımda biri var bu kişiyle aramıza bi çok engel zaman girdi fakat kopmadık. Şimdi yine barıştık o 28 yaşında. biz trakyalıyız bizde akraba evliliği yok ve bz çok yakın olmasa da akrabayız fakat bunların hepsini aştık. şu an benimle hemen evlenmek istiyo fakat benm ablam bu yaz evlenicek ve ben de hemen yaza evlenemiceğimizi braz daha beklemesi gerektiğini söylüyorum ama ailesi de çok sıkıştırıyo. yaza sözümüz olsun bdahaki bahara evlenelim diyorum az önce de konuştuk bu konuda üstüme gelmeye devam ediceğini söyledi bi daha ayrılmamıza fırsat vermek istemediğini kendi yaşının ilerlediğini hemen evlenmek istediğini söyledi ama ben aileme tekrardan barıştğmızı ve hemen evlenmek istediğini söyleyemiyorum ve zaten bende hemen oldu bittiye getirmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce bana yardım edin..

o nasıl bir içeriktir bom boş önce yoklama sonra konu

dur bakalım daha neler göreceğiz.

yaşın daha küçük.
bekleyiversin.
hiç oldu bittiye getirme.
"bir daha ayrılmanıza fırsat vermeyecekmiş" demek ki ayrılma potansiyeli görüyor.

Bizde trakyalıyız bizde de katiyen akraba evliliği yok uzaktan bile olsa,

ailen ne diyecek bu işe sence izin verecekler mi ,yakınlık dereceniz nedir

birde adamın acelesi neymiş bekleyiversin .

Ablan kac yasinda? Önce sen evlensen nolurki

yaşın daha küçük.
bekleyiversin.
hiç oldu bittiye getirme.
"bir daha ayrılmanıza fırsat vermeyecekmiş" demek ki ayrılma potansiyeli görüyor.
öyle mi diyosun? benim kafam çok karışık yaa ayrılmayı bile düşünüyorum bazen ki o benm ilk aşkım ve ondan snrada hayatıma kimseyi alamadım. 5 senedir tanışıyoruz ne bekliyoruz diyo ama bilemiyorum

Siz ona ayrılalım dememişsiniz ki mantıklı bir gerekçeyle bekleyelim demişsiniz.
Önce size, ailenize ve kararlarınıza saygı duyacak.
Karşı çıkıyorsa mantıklı gerekçelerle çıkacak.
Ailesi neden sıkıştırıyor.
Böyle şeylerde sıkıştırılır mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…