kızlaaar yardım edin...

ailemin rızasyla güle oynaya isteyerek gitmek varken niye kaçayım ki beklemeyi tercih ederm

Bizde de öyle süt kardeşlerde bile aranır .

Yanlış anlamayın kınamak istemiyorum ama ilk farkettiğinizde neden vazgeçmediniz? Bu Trakya'da hiç kabul edilebilir bi durum değil. Sanırım 4.kuşak oluyorsunuz. GAYET yakın ki bizde komşu kızı bile kardeştir. Akrabayla evlenme lafı edilemez bile. Kuzenlerle ancak abi-kardeş olabiliriz. Siz bunu biliyordunuz sorunlarda çıkacak biliyordunuz. Neden ilk öğrendiğinizde vazgeçmediniz daha da bağlanmayı beklediniz sadece merak ediyorum? Evlenince siz belki mutlu olacaksınız ama tüm sülaleniz ailenizin nasıl izin verdiğini konuşacak sizi konuşacak. Ailenize haksızlık olarak görüyorum. Bu benim düşüncem saygısızlık değil amacım ama Dünya'da insan mı kalmadı? Size de yazık oluyor tabi ama ben ailenize daha çok üzüldüm. Edilecek lafları tahmin edebiliyorum ki bunun en önemlisi sağlık açısından zararı var. Hakkınızda hayırlısı olsun.

biz ailemize söylediğimizde birbirimize çoktan bağlanmıştık nerden bilebiliriz akrabalık olduğunu görüşmüyoruz konuşmuyoruz bence burda akrabalık bağının kopmasında değil mi suç ? madem kız alıp vermick kadar yakınlar görüşsünler o zaman. görüşüyo olsaydk görüşmesek bile akraba olduğumuzu bilseydk hiç başlamazdık. birbirimizi sevdik ve devam etmeye karar verdik. kuzenler tabiki abi kardeş gibi bizde de görüştüğümüz akrabalarımıza asla yan gözle bakmayız. ama 4. kuşaktan akrabayım ve bunu o adamı sevdikten snra öğreniyorum sevdiğim adamı bu yüzden nasıl brakırdım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…