- 4 Kasım 2014
- 26
- 2
- 3
- 32
- Konu Sahibi papatya_92
-
babannemle annanesi kuzen ailem biliodu başta önce istemediler akrabayız diye ama snra bz ayrılmayınca alıştılar. görüşmüyoruz zaten ve biz başlarken bilmiyoduk akraba oldğmuzu. ailesi çok sıkıştrıyo tam ikna ediyorum ailesi bişey diyo yine beni sıkıştrmaya başlıyo napıcam arada kaldımBizde trakyalıyız bizde de katiyen akraba evliliği yok uzaktan bile olsa,
ailen ne diyecek bu işe sence izin verecekler mi ,yakınlık dereceniz nedir
birde adamın acelesi neymiş bekleyiversin .
Bencilce davranıyor..ben 22 yaşındayım yaklaşık 5 senedir hayatımda biri var bu kişiyle aramıza bi çok engel zaman girdi fakat kopmadık. Şimdi yine barıştık o 28 yaşında. biz trakyalıyız bizde akraba evliliği yok ve bz çok yakın olmasa da akrabayız fakat bunların hepsini aştık. şu an benimle hemen evlenmek istiyo fakat benm ablam bu yaz evlenicek ve ben de hemen yaza evlenemiceğimizi braz daha beklemesi gerektiğini söylüyorum ama ailesi de çok sıkıştırıyo. yaza sözümüz olsun bdahaki bahara evlenelim diyorum az önce de konuştuk bu konuda üstüme gelmeye devam ediceğini söyledi bi daha ayrılmamıza fırsat vermek istemediğini kendi yaşının ilerlediğini hemen evlenmek istediğini söyledi ama ben aileme tekrardan barıştğmızı ve hemen evlenmek istediğini söyleyemiyorum ve zaten bende hemen oldu bittiye getirmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce bana yardım edin..
peki bi dahakine öyle yaparım teşekkür ederim bilgilendrdğin içinKonu açtığınızda başlığın altına konunuzu yazın ki, bizde yorum yazabilelim.
Konu olmadığı için haliyle böyle yorumlar yaptık.
hmm aile ve sevgili arasinda kalmissin gibi gorunuyor..ben 22 yaşındayım yaklaşık 5 senedir hayatımda biri var bu kişiyle aramıza bi çok engel zaman girdi fakat kopmadık. Şimdi yine barıştık o 28 yaşında. biz trakyalıyız bizde akraba evliliği yok ve bz çok yakın olmasa da akrabayız fakat bunların hepsini aştık. şu an benimle hemen evlenmek istiyo fakat benm ablam bu yaz evlenicek ve ben de hemen yaza evlenemiceğimizi braz daha beklemesi gerektiğini söylüyorum ama ailesi de çok sıkıştırıyo. yaza sözümüz olsun bdahaki bahara evlenelim diyorum az önce de konuştuk bu konuda üstüme gelmeye devam ediceğini söyledi bi daha ayrılmamıza fırsat vermek istemediğini kendi yaşının ilerlediğini hemen evlenmek istediğini söyledi ama ben aileme tekrardan barıştğmızı ve hemen evlenmek istediğini söyleyemiyorum ve zaten bende hemen oldu bittiye getirmek istemiyorum ne yapmalıyım sizce bana yardım edin..
bende söylüyorum ama 5 senedir bekliyorum bana da hak ver diyor ben seni seviyorum sen beni neyi beklicez artk yeni bi ilişki değil ki bu herkesten iyi tanıyoruz brbrmzi diyorYangından mal kaçırıyor gibi bu nasıl evlilik istemek yahu. Aileniz iki düğünü üst üste nasıl atlatacak. Şimdi anlayışlı olmayan ilerde nekadar anlayışlı olur.1 . 1buçuk sene beklese bastonla gezecek yaşa gelmez ya
babannemle annanesi kuzen ailem biliodu başta önce istemediler akrabayız diye ama snra bz ayrılmayınca alıştılar. görüşmüyoruz zaten ve biz başlarken bilmiyoduk akraba oldğmuzu. ailesi çok sıkıştrıyo tam ikna ediyorum ailesi bişey diyo yine beni sıkıştrmaya başlıyo napıcam arada kaldım
hep anlatıyorum söylüyorum ama anlamıyor benm ailem de anlayşsz değil seviyorum dersem verirler ama ben zaten yeternce masraflı bi öğrencilik dönemi geçirdm mezun olur olmaz evleniyorm demek hem de ablamla aynı zamanda bana çok ters geliyo anlatıyorum beraber yaparız çeyizini bana bırak sen diyohmm aile ve sevgili arasinda kalmissin gibi gorunuyor..en azindan bahara erteleyin sozlenin nisanli kalin sonra evlenin sevgilini atlimi kovaliyor..
az önce daha konuştuk yaza söz yapıcz işte bekle 6-7 ay dedm bi dahaki bahara da düğün dedm ama ben üstüne gelmeye devam etcem dedi sen beni beklemezsn dedm beklerim diyo ama seninlede artk evlenmek istiyorum seni seviyorum ve düzenli bi hayatımz olsn istiyorum artk diyo ayrılmalı mıyım bilemiyorumaklın varsa bu kadar aceleye getirmesine izin verme ,sonradan üzülmekten daha iyidir şimdi üzülmen.
o zaman sende ona birak ailemin durumu iki duyun yapmaya musait diil ablam buyuk oldugu icin ilk once ona yapicaz benimkide bahara kalacak de.. eyer razi olmazsa sende duyunu siz yapin bizim imkanimiz yok dehep anlatıyorum söylüyorum ama anlamıyor benm ailem de anlayşsz değil seviyorum dersem verirler ama ben zaten yeternce masraflı bi öğrencilik dönemi geçirdm mezun olur olmaz evleniyorm demek hem de ablamla aynı zamanda bana çok ters geliyo anlatıyorum beraber yaparız çeyizini bana bırak sen diyo
evet canım 7 kuşak aranır bizde komşu çocuğuna kız verilmez o derece bz amca dayı hala teyze çocuklaryla kardeş gibi bi arada büyürüz akrabalarla da çok içli dışlı büyürüz o yüzden yok trakyadaçok enteresan geldi bana akraba evliliği olmaması ciddimi yaa
zira ben iç anadoludayim bizde amca,hala,teyze çocukları sıklıkla evlenir
ya benm ailemde onu kabul etmez işte bekle ne acelen var der ben ailemi üzmek istemiyorum çnkü onlar beni hiç üzmedi şimdiye kadaro zaman sende ona birak ailemin durumu iki duyun yapmaya musait diil ablam buyuk oldugu icin ilk once ona yapicaz benimkide bahara kalacak de.. eyer razi olmazsa sende duyunu siz yapin bizim imkanimiz yok de
biz akraba oldğmuzu bilseydk hç başlamazdık ama iş işten geçmşti öğrendiğimizde çok üstümüze geldiler ama dedemler aşka çok hürmeti olan insanlardr onlar annemleri sakinleştrdiHİİİ bende trakyalıyım kattiyen izin vermezler akraba evliliğine bizde onu bırak komşu çocuğuna bile yan gözlen bakılmaz kardeş gibi büyürüz yani.. ii sizinkiler kabullenemiş bunu
zor durum yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal..ya benm ailemde onu kabul etmez işte bekle ne acelen var der ben ailemi üzmek istemiyorum çnkü onlar beni hiç üzmedi şimdiye kadar
çok enteresan geldi bana akraba evliliği olmaması ciddimi yaa
zira ben iç anadoludayim bizde amca,hala,teyze çocukları sıklıkla evlenir
onun ailesini kendisini istiyolar hatta bizim sülale onaylıyo akrabalık dışında ama söylediğimde biliyorum ki bidahaki bahara kdr bekleyin şu an durumumz düğün yapmaya müsait değil dicekler ve zor durumda brakıcam onları da bunu istemiyorumzor durum yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal..sen ailene ac bakalim bu konuyu onlarinda goruslerini al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?