• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar yardım edin...

enterasan gelecek birşey yok bizde(trakyada) akrabayla asla evlenilmez hele hele kuzen amaca çocuğu dayı çocuğu asla

doğrusu da bu zaten akraba evliliklerinden olan sakat çocuk vakaları ne kadar fazla
bencede doğru olan da bu bende karşıyım akraba evliliğine
ne güzel bu trakyalıları seviyorum ben ya

onun ailesini kendisini istiyolar hatta bizim sülale onaylıyo akrabalık dışında ama söylediğimde biliyorum ki bidahaki bahara kdr bekleyin şu an durumumz düğün yapmaya müsait değil dicekler ve zor durumda brakıcam onları da bunu istemiyorum
tamamda sen konuyu ailene ac onlarda sevgilini alip karsilarina konussunlar .. biz cocugumuzun dugununu yapmak istiyoruz fakat su an imkanimiz yok bahara kadar bekleyin desinler.. sevgilinde mecbur ikna olucak baska yol yokki..o_O

ayrica akraba evliliklerinde bi sorun oldu mu tum sulale isin icine giriyor her kes bir biriyle dusman oluyor .. :110:

tamamda sen konuyu ailene ac onlarda sevgilini alip karsilarina konussunlar .. biz cocugumuzun dugununu yapmak istiyoruz fakat su an imkanimiz yok bahara kadar bekleyin desinler.. sevgilinde mecbur ikna olucak baska yol yokki..o_O
onlar ikna olcak gibi değil ailesi zaten çok istiyo hatta annesi siz yeterki niyetine girin ben ailesini sıkıştırcam falan diyomuş hele bi de abisinin eşi var herşeye mudahale etmeye bayılıyo ya acayip moralim bozuk ayrılmayı düşünüyorum artık yaa

Bunun mevzusunu ailene açma bile. Ablanın evleneceği kararlaştırılmış. Hazırlıklar ona göre yapılıyor. Vazgeçip sizi niye beklesinler?

Bu konuda aileni sıkıştırman doğru olmaz. Hele erkek arkadaşının gazıyla hiç olmaz.

Hem böyle bir şeye ablan tepki göstermeyecek mi? Onun en özel günü de gölgelenir.

Erkek arkadaşını idare etmek için yumuşak başlı konuşma. Sesin kararlı çıksın. Herşeyde ayrılık lafı edilmesi şaibeli bir durum.

ve bi de biz çatalca nın bi köyündeniz biz istanbulda oturuyoruz onunla evlendiğimde köyde kayınvaldemle altlı üstlü oturcam bu duruma hayatımın bu kadar çabuk değişmesine adapte olamıcam diye korkuyorum köyümü çok seviyorum ama sonuçta şehirde doğdum büyüdüm çok karıştım yaa :(

Bunun mevzusunu ailene açma bile. Ablanın evleneceği kararlaştırılmış. Hazırlıklar ona göre yapılıyor. Vazgeçip sizi niye beklesinler?

Bu konuda aileni sıkıştırman doğru olmaz. Hele erkek arkadaşının gazıyla hiç olmaz.

Hem böyle bir şeye ablan tepki göstermeyecek mi? Onun en özel günü de gölgelenir.

Erkek arkadaşını idare etmek için yumuşak başlı konuşma. Sesin kararlı çıksın. Herşeyde ayrılık lafı edilmesi şaibeli bir durum.
en sonunda bağrdm zaten yeter diye o zmn hemen tmm tmm sen nasıl istersen öyle olsun diyo

Siz ona ayrılalım dememişsiniz ki mantıklı bir gerekçeyle bekleyelim demişsiniz.
Önce size, ailenize ve kararlarınıza saygı duyacak.
Karşı çıkıyorsa mantıklı gerekçelerle çıkacak.
Ailesi neden sıkıştırıyor.
Böyle şeylerde sıkıştırılır mıymış?
mantıklı olarak ablan 8 aydr tanıdığı birile evleniyo biz 5 sene olcak birbirimizi tanıyoruz araya zaman da girse kopmadık daha neyi beklicez diyo ailesi de beni istiyo ayrılırız biter diye çekiniyolar bi an önce evlendrmek istiyolar e onunda yaşı geldi ama ben zor durumda kalıyorum işte arada kalıyorum

Biz de akrabaya bu şekilde bişey olsa ipe götürürler adamı insan kardeşine yan gözle bakar mı diye
size gelince seviyorsa beklesin tabi sevgisine güveniyorsa

mantıklı olarak ablan 8 aydr tanıdığı birile evleniyo biz 5 sene olcak birbirimizi tanıyoruz araya zaman da girse kopmadık daha neyi beklicez diyo ailesi de beni istiyo ayrılırız biter diye çekiniyolar bi an önce evlendrmek istiyolar e onunda yaşı geldi ama ben zor durumda kalıyorum işte arada kalıyorum

Sizin ailenizin isteğiyle ablanızın evlenmesini bekleyeceksiniz..
Sorusunun cevabı bu.
Beş senedir kopmadığınıza göre birkaç ayda ayrılmazsınız herhalde.
Bu acelecilik ya koparsa diye bir düşünce sizi rahatsız etmiyor mu?

Sizin ailenizin isteğiyle ablanızın evlenmesini bekleyeceksiniz..
Sorusunun cevabı bu.
Beş senedir kopmadığınıza göre birkaç ayda ayrılmazsınız herhalde.
Bu acelecilik ya koparsa diye bir düşünce sizi rahatsız etmiyor mu?
fazlasıyla rahatsız ediyo 5 senedr kopamadk ama çok sık arılıp barıştk şmdi böyle yapnca sanki yaşı gelmş diye ailesi baskı yapıo diye evlenmek istediğni düşünüyorum bu da beni uzaklaştrıyo o evlenmek için evlenlr mi ben senn yannda kendmi rahat iyi hissediyorum sevmesem istemesem neden evlenym diyo ama bilemiyorum :S

fazlasıyla rahatsız ediyo 5 senedr kopamadk ama çok sık arılıp barıştk şmdi böyle yapnca sanki yaşı gelmş diye ailesi baskı yapıo diye evlenmek istediğni düşünüyorum bu da beni uzaklaştrıyo o evlenmek için evlenlr mi ben senn yannda kendmi rahat iyi hissediyorum sevmesem istemesem neden evlenym diyo ama bilemiyorum :S

Ben tanımıyorum aileyi ama şunları düşündüm.
Ya size ya kendine güvenmiyor?
Ya da ailenin acele etmesinde sanki saklı kalan bir sır var..
Bir an önce neden evlendirmek istesinler ki diye düşündüğüm için.
Umarım bir an önce mürüvvetini görmek içindir tüm aceleleri..

Ben tanımıyorum aileyi ama şunları düşündüm.
Ya size ya kendine güvenmiyor?
Ya da ailenin acele etmesinde sanki saklı kalan bir sır var..
Bir an önce neden evlendirmek istesinler ki diye düşündüğüm için.
Umarım bir an önce mürüvvetini görmek içindir tüm aceleleri..
yok köy yeri herkes herkesi bilir sadece artk yaşının geldiğini bi an önce mürüvvetini görmek istediklerini biliyorum eltim hariç hepsi iyi insanlardr düzgün insnlardr ama işte bilemiyorumm

yok köy yeri herkes herkesi bilir sadece artk yaşının geldiğini bi an önce mürüvvetini görmek istediklerini biliyorum eltim hariç hepsi iyi insanlardr düzgün insnlardr ama işte bilemiyorumm

O zaman o mürüvvet mutlu mesut olsun diye azıcık daha bekleyiverecek.
Bu ailenizin isteği.
Sakın evleneceğim o mutlu olsun diye ailenizi gücendirmeyin..

anlatamayacağına çok inanıyorsan kaç ona ailenle küsersin bir süre ama mezara kadar sürmez heralde yalnız sevdiğin kişiyi iyi ölç tart ona göre git yoksa ben bunun için mi kaçtım der üstüne birde anlaşmazlık çıkarsa ailenin yada annenin " ben demiştim" leriyle beynini yerler

Back
X