- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
2 gün sonra tekrarla canm inşallah vardırBata 2gun var böyle çıktı testim bakarmisiniz ,? Gebelik varmı yumurtlamadan snra 10.günüm
Yarın kan vermeyi düşünüyodum bekleyim mi yoksa veriyim mi sence2 gün sonra tekrarla canm inşallah vardır
Yani bence bekle erken öğrenmekte iyi değil. Varsa zaten vardr ne kadar geç öğrenirsen kese kalp atışı üçin az beklemiş olursnYarın kan vermeyi düşünüyodum bekleyim mi yoksa veriyim mi sence
Çok teşekkür ederimYani bence bekle erken öğrenmekte iyi değil. Varsa zaten vardr ne kadar geç öğrenirsen kese kalp atışı üçin az beklemiş olursn
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Bana mı dediniz ay inşallah yaHayırlı olsun bebiş sizinle gibi gözüküyor
Allah h ayirlisini versnKızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Dayanamadım artık bu sabah gebelik testi yaptım 3 dk içinde soluk olanlar çıktı heyecandan hemen duşa girdim kan vermeye gittim duştan çıktıktan sonra 10 dk sonrasında sonuç o koyu olan olmuştu kan vermeye de gittim de işe geçtim hayırlıysa inşallah gebeyimdir test yanlış değilsebirazdan arayıp öğreneceğim
Yalnız eşimle paylaşmadan buraya yazıyor olmam da bi acayip oldu tabi
Konu sahibine yazmıştımBana mı dediniz ay inşallah ya
Bence üç dört gün daha bekleyip tekrar kaset yapın duruma göre kan verinBata 2gun var böyle çıktı testim bakarmisiniz ,? Gebelik varmı yumurtlamadan snra 10.günüm
Amiinn çok teşekkür ederim çok sağolunAllah h ayirlisini versn
Tebrik ederim hamilesinnnBenimde böyleydi canım dün kan verdim düşük değerde ama var dedi keske adetin geçmesini bekleseydik valla sen de bende. İnsan stres oluyo yok kimyasal mi yok disgebelik yok boş gebelik vs. Adet günü tekrarla testi dün yaptım ilk foto bugün yaptım ikinci değer artmış benimde herhalde
Evet canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallah mart annesi oluyoruz ❤ değerim dün 191 e yükselmiş inşallah katlanarak devam eder.Tebrik ederim hamilesinnnrabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
İnşallah canım benimmEvet canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallah mart annesi oluyoruz ❤ değerim dün 191 e yükselmiş inşallah katlanarak devam eder.
110500 ile öğrenen benAyyy 1520 için 1.5-2 hafta mı dediler benim beboş 1 günlüktü o zaman öğrendiğimde33 ile öğrenmiştimmm büyüdük şimdi
Bende 33 le öğrendim cumaya kadar kan vermeye gidicem . Senin değer nasıl yüksek çıkmış belirtin yokmuydu110500 ile öğrenen ben
Allahım nasıl dayanıyorsunuz bu kadar110500 ile öğrenen ben
Bende 33 le öğrendim cumaya kadar kan vermeye gidicem . Senin değer nasıl yüksek çıkmış belirtin yokmuydu
Allahım nasıl dayanıyorsunuz bu kadarbana da söyleyiiinnn
Aaa çok ayıp ne gecikmesi canım gecikmeyi beklesem ayılıp bayılırım ben reglden 3 gün önce öğrendim ayrıca tabiiii ki bekliyoruzBende 33le 45le olanları çok garipsiyorum nasıl regl 1 gün geçer geçmez aklınıza geliyo bekliyo musunuz diyeadet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yoktu (hâlâ da yok) bende kafama takmadım strese yaparsam olmaz şimdi diye bekledim de 2 ay geçince kan verdim 11 haftalık gebelik var kalp atışı başlamış dedi doktor
Yaaa ciddi miiii110500 ile öğrenen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?