Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın kan vermeyi düşünüyodum bekleyim mi yoksa veriyim mi sence
Yani bence bekle erken öğrenmekte iyi değil. Varsa zaten vardr ne kadar geç öğrenirsen kese kalp atışı üçin az beklemiş olursn

Allah h ayirlisini versn

Bana mı dediniz ay inşallah ya
Konu sahibine yazmıştım
Ama şimdi sizimkine de baktım ben de yumurtlamadan sonra 10. Gün test yapıp öğrenmiştim kan değerim 10.5 çıkmıştı ama sizinkinden emin olamadım. İnşallah vardır testi yarın sabahtan yineleyin bence

Tebrik ederim hamilesinnn rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim

Tebrik ederim hamilesinnn rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
Evet canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallah mart annesi oluyoruz ❤ değerim dün 191 e yükselmiş inşallah katlanarak devam eder.

Evet canım benim darısı isteyen herkesin başına inşallah mart annesi oluyoruz ❤ değerim dün 191 e yükselmiş inşallah katlanarak devam eder.
İnşallah canım benimm eveett ya Mart oluyooo inşallah emanet her iki günde bir iki katı oluyormuş
Sağlıkla ilerlesin inşallah minnaklar

Bende 33 le öğrendim cumaya kadar kan vermeye gidicem . Senin değer nasıl yüksek çıkmış belirtin yokmuydu

Allahım nasıl dayanıyorsunuz bu kadar bana da söyleyiiinnn

Bende 33le 45le olanları çok garipsiyorum nasıl regl 1 gün geçer geçmez aklınıza geliyo bekliyo musunuz diye adet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yoktu (hâlâ da yok) bende kafama takmadım strese yaparsam olmaz şimdi diye bekledim de 2 ay geçince kan verdim 11 haftalık gebelik var kalp atışı başlamış dedi doktor

Aaa çok ayıp ne gecikmesi canım gecikmeyi beklesem ayılıp bayılırım ben reglden 3 gün önce öğrendim ayrıca tabiiii ki bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…