- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Kızlar hamile miyim derken hani çok mutlu olursun da “ya şimdi ben hamile miyim, inanamıyorum” tarzında yazmış.Bende açıkladım zaten mutluluğunu paylaşmak farklı zaten herkes tebrik eder kendisini.. Hamile miyim diye sorması garip geldi. Test bariz belliyken. Ayrıca hakaretvari yazdığım bir kelimem yok daha önce dediğiniz şekilde yazan varsa ordan alıntılayıp cevap verin lütfen.
aynen oyleEvet erken döllenmişse hcg yüksek çıkabilir. Arkadaşın zamanını bilmiyorum tabi. Benim tüp bebek test gününe göre değerim yüksekti öylede oldu ikizdi. Zaten ultrasonda belli olur ancak.
Artık yoruldum çünkü şu konunun devam ediyor olmasından yaBence biraz uslübunuzu düzeltin olur mu ? Size öncelikle hayırlı olsun dedim ve yine diyorum.
Sadece neden tepki gördüğünüzü anlatmaya çalışıyorum.. Mutluluğunuzu paylaşın tabiki bunda ne kötülük olabilir ki ?
Ama hamile olup burdan teyit isteyen insanları da ben anlamıyorum kusura bakmayın !!!
Yazsaydınız öyleyse kızlar hamileyim veya pozitif test vs. her neyse yani... Emin olduğunuz birşeyi öyle miyim acaba diye soran sizsiniz. Bu şekilde sormanız doğru değil dendiği için kıyameti koparanda sizsiniz..
Kimse size niye hamilesin , neden testini attın buraya demedi ki....
Pozitif olduğunu bildiğin halde neden soruyorsun dendi.... Aradaki farkı gayet iyi anladınız bence.
O yüzden aynen dediğiniz gibi uzatmayalım.
Aaa ciddi miBenim 1446 idi değerim ikizdi. Sizin daha yüksek ikiz olabilir gerçekten.
Aynen öyle ben de sayfada çok yeniyim zaten 2 ay veya 3 ay olmuşturBende kolay hamile kalmadim ama sizinkini görüncede olumsuz bişey gelmedi aklıma aksine sevindim. Yazılanları görünce şaşırdım açıkçası... Ayrıca insan çok koyu çıksa bile inanamiyorki acaba kimyasal mi diye düşünüyor. Destek için, emin olmak için paylaşılabilir.
1 Haziran da son adet tarihimdi 3 Temmuz da öğrendiğimde 1530 duEvet erken döllenmişse hcg yüksek çıkabilir. Arkadaşın zamanını bilmiyorum tabi. Benim tüp bebek test gününe göre değerim yüksekti öylede oldu ikizdi. Zaten ultrasonda belli olur ancak.
Kimseeee bunu anlayamıyorrrrr yaaa delirceeemmmKızlar hamile miyim derken hani çok mutlu olursun da “ya şimdi ben hamile miyim, inanamıyorum” tarzında yazmış.
Hemen hemen aynı. Sadece hcg sonucu söylemişlerdi o gün. Hcg sonucundan 12 gün sonra 6+4 te kalp atışlarini keseleri görmüştük. Hayırlısı olsun. Tekte olabilir çiftteAaa ciddi miKaç haftalıkken öyleydi de ikiz olduğunu öğrendiniz
Aynı dönemler mi
Benim 4+3 dü
Hay masaAllah hayran kaldim size bizede ogretin bu yolu ben 9 gun evvelden yaptim testiBende 33le 45le olanları çok garipsiyorum nasıl regl 1 gün geçer geçmez aklınıza geliyo bekliyo musunuz diyeadet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yoktu (hâlâ da yok) bende kafama takmadım strese yaparsam olmaz şimdi diye bekledim de 2 ay geçince kan verdim 11 haftalık gebelik var kalp atışı başlamış dedi doktor
Hayırlısı olsun tabi kiHemen hemen aynı. Sadece hcg sonucu söylemişlerdi o gün. Hcg sonucundan 12 gün sonra 6+4 te kalp atışlarini keseleri görmüştük. Hayırlısı olsun. Tekte olabilir çiftte
Gercekten nispet dahi olsa aklima nispet gelmezdi bu sevinci yasadi izmi bilmiyorum ama yasadiginiz doneme bi donun derim ustelik siz gerizekali felan tabiri iste kadinin kadina yaptigini kimse yapamiyor malesefAynı şeyi sana da söylüyorum o zaman arkadaşım. Benim üzerinde durduğum konu farklı yorumumu anlayan arkadaşlar beğeniyi koymuş..
Pozitif olduğunu bildiğim testi buraya atıp hamile miyim sizce ? Diye sormam!
Ben buradan bakınca nispet gibi algıladım ve bunu görüp hamile kalamayan arkadaşlar adına biraz da üzüldüm.
Heyecan paylaşmak çok farklıdır. Mesela testi atarsın işte bugünü bekliyordum, sonunda hamileyim Allah herkese nasip etsin vsvs tarzında yazarsın bunlar irite etmez. Başlığa bakıp testi görünce gıcıklandım o an..
Canım gönlüne göre olsun inşallah gebesindir de sağlıklı sonuçları alırsınHay masaAllah hayran kaldim size bizede ogretin bu yolu ben 9 gun evvelden yaptim testigülüyorum ama moralim bozuk canlarim hala bata 2 gun var ama bugun sag kasikta agri var diye doktora gittim hesabima gore suan 3 hafta 6 gunluk hamileyim minicik bir kistin var dedi vajinadan bakti kese felan yok hatta dis gebelikten supheleniyorum dedi peki bisey gordunuzmu dis gebelige dair dedim hayir gormedim oyle düşünüyorum dedi nolur akil verin çok üzgünüm tabiki Rabbimin dedigi olur vajinal ultrasonlada bir bastirdiki acidan mahfoldum birde ufak bi yaramazlik yaptim ama napim doktorlar herseye soyleniyorlar gunum gecmedigi halde gecmeden nedemeye geldin dicek diye 2,3 gun gecti dedim ama sag kasigimda agri var korktum yoksa efendimiz sav ne buyurmus bnm ummetim yalan soylemez affetsin Rabbim ins bu doktorlar mecbur birakiyor insani
11 haziran bitanem evet bu sabirsizliktan dovcem kendimi sadece sag kasigimda agri var neden agri var diye gittimCanım gönlüne göre olsun inşallah gebesindir de sağlıklı sonuçları alırsın
Biraz acele etmişsin sanki
Sabırsız oluyoruz çok haklısın biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum
Regl ne zamandı
Amma uzattınız ya rica ediyorum alıntılayıp durmayın mesajlarımı ben gerekeni söyledim. İyi günlerGercekten nispet dahi olsa aklima nispet gelmezdi bu sevinci yasadi izmi bilmiyorum ama yasadiginiz doneme bi donun derim ustelik siz gerizekali felan tabiri iste kadinin kadina yaptigini kimse yapamiyor malesef
dış gebeliği ultrasona dayanarak mı söyledi benimde 3 gün var bata test yaptm 2.silik çizgi asla yok hayalet çizgi bileHay masaAllah hayran kaldim size bizede ogretin bu yolu ben 9 gun evvelden yaptim testigülüyorum ama moralim bozuk canlarim hala bata 2 gun var ama bugun sag kasikta agri var diye doktora gittim hesabima gore suan 3 hafta 6 gunluk hamileyim minicik bir kistin var dedi vajinadan bakti kese felan yok hatta dis gebelikten supheleniyorum dedi peki bisey gordunuzmu dis gebelige dair dedim hayir gormedim oyle düşünüyorum dedi nolur akil verin çok üzgünüm tabiki Rabbimin dedigi olur vajinal ultrasonlada bir bastirdiki acidan mahfoldum birde ufak bi yaramazlik yaptim ama napim doktorlar herseye soyleniyorlar gunum gecmedigi halde gecmeden nedemeye geldin dicek diye 2,3 gun gecti dedim ama sag kasigimda agri var korktum yoksa efendimiz sav ne buyurmus bnm ummetim yalan soylemez affetsin Rabbim ins bu doktorlar mecbur birakiyor insani
Valla pes 1 kisi bukadar kisiye laf yetistirebildiniz Allah esinize ve kayinvalidenize guc kuvvet versinAmma uzattınız ya rica ediyorum alıntılayıp durmayın mesajlarımı ben gerekeni söyledim. İyi günler
Aynn ultrasona gore az once arkadasla konustum doktor ayni seyleri ona demis kist var diye meger o kist dedigi sey bebekmis kiz simdi 6 aylik hamiledış gebeliği ultrasona dayanarak mı söyledi benimde 3 gün var bata test yaptm 2.silik çizgi asla yok hayalet çizgi bilededim yok heralde ben hamile değilim bu ay ama bekliyorum pazarı bakalm
Canım dış gebelik bilgim sıfır ama doktorunu değiştirebilirsin istersen. Çok fazla heyecan yapıp her sancı ve kipirtiyi bebek olarak yorma kafanda. Sağlığınız da iyiyse nasip eder Rabbim inşallahHay masaAllah hayran kaldim size bizede ogretin bu yolu ben 9 gun evvelden yaptim testigülüyorum ama moralim bozuk canlarim hala bata 2 gun var ama bugun sag kasikta agri var diye doktora gittim hesabima gore suan 3 hafta 6 gunluk hamileyim minicik bir kistin var dedi vajinadan bakti kese felan yok hatta dis gebelikten supheleniyorum dedi peki bisey gordunuzmu dis gebelige dair dedim hayir gormedim oyle düşünüyorum dedi nolur akil verin çok üzgünüm tabiki Rabbimin dedigi olur vajinal ultrasonlada bir bastirdiki acidan mahfoldum birde ufak bi yaramazlik yaptim ama napim doktorlar herseye soyleniyorlar gunum gecmedigi halde gecmeden nedemeye geldin dicek diye 2,3 gun gecti dedim ama sag kasigimda agri var korktum yoksa efendimiz sav ne buyurmus bnm ummetim yalan soylemez affetsin Rabbim ins bu doktorlar mecbur birakiyor insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?