- 13 Ağustos 2017
- 13
- 16
- 38
- 29
- Konu Sahibi Esmerinizzz
-
Sıkışık olduğunu düşünmüyorum bankada parası olduğunu biliyorum. Bi borcu yok kredi kartı kullanmamıyor. Kazandığı direk cebine giriyor ordan harcıyor, uzun vadeli bir kredi çekeceğim için ona söyledim çünkü nasipse Mart, nisan gibi düğün olacak. Aileler daha önceden bildiğinden isteme filan formalite zaten evimize girip çıkmış insanlarBelki o dönemde sıkışıktır ondan dolayı parlamıştır.
Diğer bir ihtimal de parasal olarak borçlanmak , sorumluluk almak istemiyordur.
Sordum sormaz mıyım ama yine aynı cümleleri kurdu almasaydın ben senden istemedim dedi. Bende aramızın bozulmasını istemediğimden içime attım ve üstelemedim. Ama kendi kendime çok üzülüyorumbarıstıgınızda sormadınız mı neden öyle soyledın ben aldığım hedıyenın borcunu odetıcek degılım ama hıc olmazsa bı kısmını yardım edebılırım demek varken o nasıl bı terslemek öyle buna ne cevap verıyor
ev benim üzerime alındıailen ev mev vermesin bu adama.
Bu kadar uzun bi beraberlik olunca evlilik beni korkutmaya başladı. Hele ki parayla ilgili konular en sevmediğim. Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur diye ayrılmayı bile düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim buraya yazıpNormalde bunu söylemem ama siz kendi paranızı ayirin. Ne istiyorsanız yapin. O da evi geçindirsin. Muhtemelen 3 ya da 5 ayda dizinizin dibinde yalanmaya baslayacak.
ev benim üzerime alındı
Ayrılın net.Bu kadar uzun bi beraberlik olunca evlilik beni korkutmaya başladı. Hele ki parayla ilgili konular en sevmediğim. Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur diye ayrılmayı bile düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim buraya yazıp
AyrılınBu kadar uzun bi beraberlik olunca evlilik beni korkutmaya başladı. Hele ki parayla ilgili konular en sevmediğim. Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur diye ayrılmayı bile düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim buraya yazıp
Valla ne yalan söyleyim bana da çok garip geldi konuşun bu konuyu benceBu kadar uzun bi beraberlik olunca evlilik beni korkutmaya başladı. Hele ki parayla ilgili konular en sevmediğim. Şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur diye ayrılmayı bile düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim buraya yazıp
İzin almamın sebebi 8-9 ay içerisinde evlenicez ve borç bizim borcumuz olacak kredi 2senelik ondan dolayı söyledim çünkü paramız bir olacak ileride diye ama çok pişmanım söylediğime sanki onun üzerine yıkıyormuşum gibi bi algı yarattıÇok itici geldi cevapları. Evi ailen alıyor zaten eşyaları da o alsın bir zahmet. Ki sen kendin almak istemişsin yine de. Kredi çekmek için izin almanı yok sayarsak, bana güvenip alma kendin öde demesi çok çirkin.
Yıksan ne olacak ki sanki şahsi harcaman için çekiyorsun. sonuçta beraber yaşayamak için ev kuruyorsunuz.İzin almamın sebebi 8-9 ay içerisinde evlenicez ve borç bizim borcumuz olacak kredi 2senelik ondan dolayı söyledim çünkü paramız bir olacak ileride diye ama çok pişmanım söylediğime sanki onun üzerine yıkıyormuşum gibi bi algı yarattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?