Kızlar 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz

arkadasım tepkı degıl oyle rahatlıkla anlatmıssın kı normal gıbı yanı kendı adıma konısayım cok tuaf geldı hele sonunda gulmem ayy ben kocaman ayagının altını ÖPERIM yaa tıtızlık de neymıs sevdıgım o benım ya

biz tepki vermiyoruz..
ama öyle bir yerden girdin ki konuya..
bir de kızınız varmış Allah bağışlasın..
ilk önce kendini düzeltmekten başlasan peki?
evlenmek,kocişin olması,bebişinin olması
evliliği getirdiği olağan durumlar değil ki..
görev hiç değil..sevdiğin insanı arzularsın,
istersin..ortada bir sorun var madem neden
çaba göstermiyorsunuz? eşin sağlıklı bir erkekse,
cinsel hayatınız iyi değil hatta ve hatta öpüşmüyorsanız
bile bu adam nerede gideriyor bunları düşündün mü??

69 muo sizi asar zaten.Ilgincsiniz.Adam siz istemiyorsunuz diye sogumus zaten; sizin huyunuzu kapmamis yani...

bence ikinizde doktora gidin yoksa aşk üçgenleri beşgenleri altıgenleri oluşur:) baştan istekli eş sonradan değişmişse sizi aldatmayıda kendine hak görür

kızlar ama bende obsesif yani temizlik takıntı hastalığı var benimde elimde değil ne yapayım ya artık biraz düzeldim ama buseferde adam istemiyor ne yapayım ya offf

kızlar ama bende obsesif yani temizlik takıntı hastalığı var benimde elimde değil ne yapayım ya artık biraz düzeldim ama buseferde adam istemiyor ne yapayım ya offf

obsesyon sadece temizlik hastalığı değildir ki
ayrıca madem psikiyatrik bi hastalığın var psikiyatriste gitsene
her okb olan öpüşmekten soğumuyor ayrıca

bayıldım bu tanımlamaya...:)))))))))

Öpüşmeyen çift vardır.

1 nesil öncesi bazı çiftler,2 nesil öncesi çoğu çiftler öpüşmüyorlardı diye tahmin ediyorum.

Net bilemeyiz çünki bu sorular büyüklere sorulmaz:)

Eşin de istemiyorsa sorun olmayabilir.

Temizlik takıntın yüzündense,tedavi olabilirsin.

yaa umutsuz ev kadınlarında vardı ya nerminle kocası tam sevişmeye başlayacakken üzerine yağ dökülüyo da "bu leke nekadar zor çıkar biliyomusun sen" diyip temizlemeye başlıyodu o hesap :)

ellerinde olmuyor temizlik obsesyonu olanların

valla ya doktora gidicen yada kendi kendine atlatmaya çalışıp eşine sen yaklaşacaksın tekrar alıştıracaksın veya zaten iki yıldır olmuyomuş adam da vazgeçmiş artık öyle devam edeceksiniz

Sayın konu sahibi

yazılanlara biraz saygı duyun bence bir sorundan bahsedip ardından niye böyle yapıyorsunuz yazmışsın
yine ardından ama ben hastayım kocam istemiyor şimdide yazmışsın

Herkes sana senin beklediğin cevapları veremez kusura bakma öyle olsa forumun anlamı olmaz...

Ne diyecektik Aaa hastaymışınız ama adamda istemiyo artık
Olur böyle şeyler takmayın fazla sorun yok mu ???

insan zaten hoslandıgı sevdigi insanı opebilir dudaktan tiksinmez valla opmuyorum tiksiniyorum diyenler diger seyleri nasıl yapar sasırıyorum yani

bugün açtığı diğer başlıkta bi tuhaf..
Allahım bişi dicem zor tutuyorum kendimi

Hııı bi siz ve eşiniz temizsiniz,mis pak. Bizler ise ehh Kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…