kızlar ya neden tepki veriyorsunuz aşk olsun gerçi sizde haklısınız ya bizim afadersiniz ama zaten öyle renkli bir cinselliğimiz yok eşim gayet sağlıklı ama nedense oda titiz cinsellik konusunda öpüşmeye gelince artık 2 sene oldu normal gelmeye başladı bana ama düşünmüyor değilim biz neden öpüşmüyoruz diye kocişime yaklaşıyorum bu sefer o istemiyor adam da ne huy varmış benim kötü huylarımı resmen çalıyor ya birazda iyi huylarım çalsa of ne bileyim kızlar ya kafam zaten bi dünya tek sorun bu ols ahayatımda keşke amannnn
kızlar ya neden tepki veriyorsunuz aşk olsun gerçi sizde haklısınız ya bizim afadersiniz ama zaten öyle renkli bir cinselliğimiz yok eşim gayet sağlıklı ama nedense oda titiz cinsellik konusunda öpüşmeye gelince artık 2 sene oldu normal gelmeye başladı bana ama düşünmüyor değilim biz neden öpüşmüyoruz diye kocişime yaklaşıyorum bu sefer o istemiyor adam da ne huy varmış benim kötü huylarımı resmen çalıyor ya birazda iyi huylarım çalsa of ne bileyim kızlar ya kafam zaten bi dünya tek sorun bu ols ahayatımda keşke amannnn
kızlar sizinle bir özelimi paylaşmak istiyorum 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz sebebi ise ben biraz titiz biriydim sevmiyordum dudaktan öpüşmeyi eşim ilk başlarda seviyor istiyordu şimdi artık oda istemiyor acaba sizce bu bir sorunmu evlilikte öpüşmeyen eş varmıdır yaartık istesemde eşim yaklaşmıyor öpmüyor karıcınııı
kızlar ama bende obsesif yani temizlik takıntı hastalığı var benimde elimde değil ne yapayım ya artık biraz düzeldim ama buseferde adam istemiyor ne yapayım ya offf
ben annemle babamın da zamanında öpüşmediğini düşünüyorum çünkü tv de ne zaman öpüşme sahnesi olsa babam birbirlerine mikrop bulaştırıyor pisler derdi. :)
ben evden çıkarken, eve gelince, uyumadan önce, uyandıktan sonra, aklıma her geldiğinde öperim eşimi.. Sadece cinsellik olarak görmüyorum, sevgi paylaşımıdır bu..
bugün açtığı diğer başlıkta bi tuhaf..
Allahım bişi dicem zor tutuyorum kendimi
ben pek anlamıyorum burayı...baska ne baslık acmıs nerden bakıcz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?