• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz

ne kadar ılgınc konular acılmaya basladı boyle .
her ne kadar ıcerıgı konu sahıbı sılse de
uyelerden Allah razı olsun :1:
neyse ; gercekten cok ılgınc konular acılmaya basladı .
esıyle opusememe sebebını asırı tıtızlıge baglamıs konu sahıbımız .
ılgınc .eslerıyle opusen tum kadınlar pasaklı cunku.:ssz:
ne acayıp sınırlarınız var boyle yaa .

hafta sonu hava kötü evde canı sıkılmış arkadaşın kendi çapında eğlenmek istiyor.
hayal gücü çok yüksek böyle insanların ya nasıl beceriyorlar yalandan hikaye yazıp konu açmayı.
saçma sapan başka konularda açmış. biyandan da küfür etmeyi ihmal etmemiş.
kişilik bozukluğu diyoruz biz böyle durumlara :34:

aynn canım katılıyorum sana ;)

Konu sahibi,sanki öpüşenleri eleştiriyormuş gibi cevaplar yazılmış.

Oysa kendisi takıntılı olduğunun farkında.

Temizlik takıntısına sahip kişiler arasında,tokalaşmaktan tiksinenler var.
Bu,tokalaşan herkes pis anlamına gelmez.

Bu mesajı "hayal gücü geniş" diyenler için yazıyorum;

Konu bize göre yanlış olabilir, ama bu durumun yalan olduğunu asla göstermez! Astral seyehatla falan gidip kadının ev halini gördüyseniz o ayrı tabi.

Burda bi konu açmıştım, beni derinden etkileyen bi hikayem var. Kimseye anlatamadığım için buraya döktüm, aldığım ilk yorum "hayal gücün ne kadar geniş"ti... Yaşadıklarımın acısını bi kenara bırakın, bir de üstüne yalancı oldum. Eşini öpmemesi bizce hatalı bi davranış, ama asla kimseye yalancı diye itham etme hakkı vermez !!!!

siz 2 senede öpüsmeyi unutmussunuz, olabilir

önce ikinizde dislerinizi fircalarsiniz

sonra sen bi kase cilek erimis cukulata ve mumlar koy yatagin basucuna

öpüsmeden önce cilek cukulat bandira bandira yeyin (yada baska bisey orasi sizin fentezinize kalmis artik :23:)

ufak öpücüklerle baslayin sonra ileri gidersenizde cilek cukulata tadiyla ikinizinde hosuna gider

bir deneyin olmassa vazgecersiniz öpüsmessiniz olur biter illa herkes öpüscek diyede bir kural yok madem esinden takmiyor bu olayi :ssz:

:31::31::31::31:

Konu sahibi,sanki öpüşenleri eleştiriyormuş gibi cevaplar yazılmış.

Oysa kendisi takıntılı olduğunun farkında.

Temizlik takıntısına sahip kişiler arasında,tokalaşmaktan tiksinenler var.
Bu,tokalaşan herkes pis anlamına gelmez.

ay canım bir akıllı sen çıktın tşkr ederim kime ne anlatacaksam artık

bana görede normal değil.öpüşmeden yapamam ben hemen nie die sorgularım ki dişim şişken bile öpüşmüşüzdür.aama hani hep fransız değilde turkısh de oluo:)) hangisi olursa kabulüm:)

Bu mesajı "hayal gücü geniş" diyenler için yazıyorum;

Konu bize göre yanlış olabilir, ama bu durumun yalan olduğunu asla göstermez! Astral seyehatla falan gidip kadının ev halini gördüyseniz o ayrı tabi.

Burda bi konu açmıştım, beni derinden etkileyen bi hikayem var. Kimseye anlatamadığım için buraya döktüm, aldığım ilk yorum "hayal gücün ne kadar geniş"ti... Yaşadıklarımın acısını bi kenara bırakın, bir de üstüne yalancı oldum. Eşini öpmemesi bizce hatalı bi davranış, ama asla kimseye yalancı diye itham etme hakkı vermez !!!!

evet haklısın canım yazdığıma pişman ettiler bu hastalık ya saygı bile duymuyor saygısızlar

öpüşmek cinsellikteki yakınlığın ön koşulu.Bence.cinselliği de o başlatır.acilen doktora git bu takıntın için.yoksa aldatılman için bence geçerli neden?

ay canım bir akıllı sen çıktın tşkr ederim kime ne anlatacaksam artık

sevgili çok akıllı arkadaşım,
neden bukadar tepki aldığını ben sana anlatayım,
bugün bir konu daha açmışsın ve orda kendi ailenin evine pis demişsin,
üstüne birde seni eleştirenlere küfür etmişsin,

durum böyleyken ben de sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmedim.

sevgili çok akıllı arkadaşım,
neden bukadar tepki aldığını ben sana anlatayım,
bugün bir konu daha açmışsın ve orda kendi ailenin evine pis demişsin,
üstüne birde seni eleştirenlere küfür etmişsin,

durum böyleyken ben de sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmedim.

hakettiler oh iyi yaptım

evet haklısın canım yazdığıma pişman ettiler bu hastalık ya saygı bile duymuyor saygısızlar

sen saygı duyuyormusun ki saygıdan söz ediyosun? diğer konularında da küfürler savurmuşsun.
saygıdan bahsediceksen önce ağzını temizle :34:

ta_nem, abla sen misin yoksa ya?:D ablam da eniştemi öpmedğni söylerdi tiksiniyomuş haspam :/ ayrıca evlendikten sonra da baba evini beğenmez oldu. Abla sensin biliyorum ilginç insan seni :D

ne kadar ılgınc konular acılmaya basladı boyle .
her ne kadar ıcerıgı konu sahıbı sılse de
uyelerden Allah razı olsun :1:
neyse ; gercekten cok ılgınc konular acılmaya basladı .
esıyle opusememe sebebını asırı tıtızlıge baglamıs konu sahıbımız .
ılgınc .eslerıyle opusen tum kadınlar pasaklı cunku.:ssz:
ne acayıp sınırlarınız var boyle yaa .

Bildiğim kadarıyla açılan konular silinemiyor ? yanlış mı biliyorum :59:

Öpüşmeyen çift vardır.

1 nesil öncesi bazı çiftler,2 nesil öncesi çoğu çiftler öpüşmüyorlardı diye tahmin ediyorum.

Net bilemeyiz çünki bu sorular büyüklere sorulmaz:)

Eşin de istemiyorsa sorun olmayabilir.

Temizlik takıntın yüzündense,tedavi olabilirsin.

benim anneannemin bi arkadaşı tv de öpüşen adamla kadını görünce demiş ki 5 tane çocuk doğurdum dudaktan öpüşüldüğünü yeni görüyorum biz bilmiyorduk böyle yapıldığını demiş:1::53:

Ta_nem senin sorunun aslında ne biliyor musun? Titiz olmak istiyosun sen, bundan kurtulmayı değil. Eşini öpmeyerek, babanın evinin pis olduğundan yakınarak kendini titizlik sıfatıyla bir tutmaya çalışıyosun. Bizden de alkış bekliyosun, titiz olduğunu söyleyerek pohpohlanmak istiyosun. Tek derdin buysa, sen dünyanın en titiz insanısın! Bak bunu yüzlerce kişiye ispat ettin burda, seni titizlikle anıyoruz artık kocanı öpebilirsin ;)

Arkadaşım ben dünyanın en piiiis kadını olurum yeter ki kocamı öpebileyim :54::54:

Konu sahibi arkadaşım.Ben de oldukça titiz biriyimdir.Her insanın elini sıkmam,sıksam bile gider yıkarım.Ya da ne bileyim eve gelince tüm eşyalarımı çıkarır silker kirli sepetine atarım.Ama herkesten tiksinilir,bazen anne babadan bile ama eşten tiksinmek...İnsan sevdiğinden tiksinmez ki onun her hali temizdir.Pis hali bile temiz gelir.Allah korusun ileride hasta olsa,bakıma muhtaç olsa pis diye düşünüp bakmayacak mısın? Bu bir hastalık evet,saygı da duyarım ama sen ve eşin gidip tedavi olmalısınız.Çünkü belli ki eşin de soğumuş.Her gün tvlerde bir sürü insanı öpüşürken gören bir eş muhakkak ki karısından da bekler bunu.Öpüşmek yalnızca cinsellik içermez;sevgi ifadesidir.Gönülden gelen dudaklara dökülür.Bazen kötü bir şey söyleyeceğinde bile gidip dudaklarını öpmelisin ki,ağzında kötü sözler değil sevgin olsun.
Ben evli biri olmayarak söylüyorum ama yine de siz bilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X