Kızlar 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz

Öpüşemediğin adamın elini nasıl tutuyorsun? Sonuçta tuvalete gidiyor.

2 yıl öpüşmemek!!?
Şaka gibi.
İnanamıyorum.

Ne biçimsin sen öyle??? Titiz hastasıymış bence de bahaneler

ilginç..................

ya o değil de, bu ara bir tutturuldu kul hakkı da kul hakkı.. küfür ederken kul hakkı yok sanki tövbe ya....

ben tam şu anda bir yaşıma daha girdim mutlu yıllar bana

yaşadıkça daha neler görüp duyucam acaba Allah ımm

ayrıca öpüşmenin bağışıklık sistemini güçlendirip hatsalıklara karşı direncimizi arrtırdığı da

kanıtlanmış bişeydir...ki manevi olarak hissettirdiklerini anlatmıyorum bile...

EEE arkadasim eger bu konu seni rahatsiz ediyorsa hastaysan burada niye vakit geciriyorsun? Dogru doktora kosup derdine care arasana? Doktora gitmemissin ki herkes demis sana git diye, insanlara cemkirmissin, hasta oldugunu bastan belirtmeyip sonradana aaaaa ama ben hastayim demissin sonrada anlayis bekliyordun. Durumu vahim care bulmak isteyen insan doktora gider biz sana burdan ne yapalim doktora git demekten baska? Ne bekliyorsun anlamadim ki... Nacizane bir forum burasi ancak tavsiye verebiliriz, verilen tavsiyelerede sen deger bicip uymuyorsun... Ne yapalim kocani mi arayip derdine tercuman olalim? Yoksa seni biz mi doktora goturelim? Senin amacin burada dert yanmaksa buyur devam edebilirsin ama care ariyorsan artik adim atman lazim. Yada opusmuyorum diye uzulmeyeceksin sizlanmayacaksin yasa hayatini bu sekilde.

evlilikte opusmeyen ya da opusemeyen zaten es degildirki... cok enteresan

hic iyi birşry değil bence yeni heycanlar bulmaya calıs cok monoton bence canım

niye öpüşmüyorsunuz anlamadım...

bunun titizlilikle ne ilgisi var?

tabii öpüşmeyi sevmiyorum derseniz o ayrı.. o zaman normal derim

bunu görünce belki öpüşürsünüz

amaaaannn zaten üyelik iptali olmuş

ay cok garıp benim eşim olcakta iki yıl öpüşmücez depresyonun dibine girerim valla gider yapısırım adamın dudagına...
eşinizden tiksiniyor musunuz ki:26: çok mu pis eşiniz:26: seven ınsan nasıl öpmek ıstemez yaaaa sevgının bır gostergesı ıhtıyacı bu sonucta

Eki Görüntüle 390844
bunu görünce belki öpüşürsünüz

Hahaha süper olmuş bu..

Ben öpüşmesem eşim bana küser valla,şu sıralar hamilelikten kaynaklı tiksinmeler yaşıyorum,içinde soğan olan yemek yediği zaman bende eşimi öpemiyorum,istediği kadar ağız bakımı yapsın o koku yine gitmiyor aynı gün..

Ama normalde öpüşmeden duramam ki ben,kıyamam sevgimizin en güzel göstergesidir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…