Kızlar 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz

Benim anneannem de demişti ya dudaktan öpme de yeni çıkmış diye

titizlik hastalığı olan tanıdıklarım var bu problemi psikiyatrik tedavi ile atlatabilirsin anca, heryere paltoyla giden elinden eldiven çıkarmayan birisini biliyordum mesela.çantasını da kucağından indirmezdi..kesinlikle bir uzmandan yardım al hayatını yaşanmaz hale getirir kendine çevrendekilere zarar vermeye başlarsın bebeğine zarar verirsin o yüzden hayatının kolaylaşması için doktora git muhakkak ... temiz olmak elbette iyidir ancak takıntıya dönüştüğünde çekilmez hal alır yıpranırsın ...

kimse kimseye gereksiz yere saldırmaz
arkadaş konuyu açarken kendiside zaten çok olağan bişeymiş gibi yazmış
hastayım çok titizim eşimle öpüşemiyorum bile diye yazsa bundan dert yansa
kimse eleştirmez yardımcı olmaya çalışır
hatta hasta olduğunu bikaç mesaj sonra yazmış
bir arkadaşın dediği gibi biz müneccim değiliz

Bence de Boşverin kızlar ya, gönderdiler siteden zaten neyin problemini yapıyorsunuz

konu sahibinin gitmesi yada gitmemesi değil bence problem
insanlar abuk sabuk konular açıp sonra eleştiri alınca diğer üyeler saldırganlıkla suçlanıyor
i

Arkadaşlar herkesin annesi babası eşi çocukları veya çevresi sizinkiler kadar duyarlı, mükemmel, temiz, anlayışlı vs değildir. Karşınızda obsesyonu olan hasta biri var. Üstünüe giderseniz gayet iyi küfür edebilir, herkes kontes ya burda. Yeri geldi mi ben de küfürü yapıştırırım, tabi ortamda sadece ben varken Siz kadının üstüne gidin zaten hasta tepkisi ne olacaktı size öpücük mü gönderecekti? Yapmayın Allah aşkına. Bu arada sanal ortamda ülkenin devlet başkanına bürokratlarına yazarlarına vs nice küfürler ediliyor da size edilince mi dava açılıp ilgilenilecek? Güldürmeyin adamı, bizim ülkemizde bilişim suçları yönetmeliği vardır ama uygulanması ayrı bir komedi dava açılması ayrı bir komedidir. Bir bilişimci olarak söylüyorum.
(Bu arada farklı eleştiri yapan insanlar değil, aşağılayan ve hakaret eden insanlar saldırganlıkla suçlanıyor. Konu sahibine farklı bakış açıları kazandıran madalyonun öteki tarafını gösteren üyelerin önünde saygıyla eğiliyorum.)

Son düzenleme:
Ah ah ben bir evlensem de bol bol öpüssem askımla.

ilk masajda ben hiç obsesyonu olan hasta biri hassasiyeti görmedim açıkçası
baya gır gır bir şekilde tiye alarak yazmış
yoksa buda obsesyon hastası kişilere has bir özellikmi

Valla canım bunlar hep olucaktır. Burada ne kadar konuşulsa da sorun çözülmez..

evet çözülmüyor ama her okuduğumuz konuyuda acaba hastamıdır bir problemi varmı diyemi yorum yapıcaz
burası dert topiği değilmi :44:
derdi olan açık açık yazsın insanlarda yardımcı olsun
gelip buraya gülerek eşimle 2 senedir öpüşmüyorum artık oda istemiyor dersen
her cevaba hazır olucaksın sonuçta sihirli güçlerimiz yok

Dimi ama haklısın valla

öpüşmeyen bir çift olarak yazıyorum maalesef karşınızdaki kişi için ne kadar kırıcı bir durum olduğunu tahmin bile edemezsiniz aynı olayı farklı olarak yaşıyorum yani karşımdaki öpüşmüyor ve bende istemiyorum halbuki çok keyif alırım tutkuyu aşkı taze kılar bence beni çok üzüyor bu durum eğer eşinizi seviyorsanız konuyu bazı tamizlikle i lg. önlemler alarak aşmaya çalışın karşınızdaki insanı da düşünün o da öpüşmüyor istemiyor diye düşünmeyin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadasım.az cok ınsanız ınsan psk den anlarız.bızım ona sıkıntısı ıle ılgılı dedıgımız bır sey yok.sımdı burda bır konu actı sonrasında baska bır konu daha actı.soyle takıp ettım.bugun sıkıntısı esı mı yoksa aılesı mı cozemedım.bana acıkcası yalan soyluyor gb geldı kı kendısıne de soyledım.sonrasında kufur etmıs dıger tarafta.ama bır bayanın edebılecegı kufur degıl.yanı bu arkadasın ne oldugu da bellı degıl.acıkcası ben bayanlarla dalga gecen bır erkek bıle olabılecegını dusundum.tabı artık allah bılır yoksa rahatsızlık hepımız ıcın gecerlı...yarınımızı bılemeyız...

karşındaki niye öpüşmüyor, yine temizlik takıntısı nedeniyle mi?

kadınlar nedense eşlerini ellerinden kaçırmak için abuk subuk bahaneler bulur.titizlik hastasıymış ve eşini öpemiyormuş.tamam da kusura bakmayın ama tam anlamıyla yaşanılan cinsellik öpüşmeden daha pis o zaman.eeee nolcak şimdi?

Ç.Ş YAPTIĞI YERDEN DEĞİL DE AĞZINDAN MI TİKSİNİYORSUN.

yAZIK KOCANA.

ilginç bir durum yaa iki yıl eşle hiç öpüşmemek

Mutluyum gururluyum cok pis bir kadinim kocami her yerde opuyorum

Kimseyle öpüşmek istememek psikolojik bir semptomdur ve tıptaki adı ''Filemafobi''dir.eger hal boyleyse önlem almak gerekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…