- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
benim anneannemin bi arkadaşı tv de öpüşen adamla kadını görünce demiş ki 5 tane çocuk doğurdum dudaktan öpüşüldüğünü yeni görüyorum biz bilmiyorduk böyle yapıldığını demiş
Tanem diskalifiye oldu dağılabiliriz
Bence deBoşverin kızlar ya, gönderdiler siteden zaten neyin problemini yapıyorsunuz
Arkadaşlar herkesin annesi babası eşi çocukları veya çevresi sizinkiler kadar duyarlı, mükemmel, temiz, anlayışlı vs değildir. Karşınızda obsesyonu olan hasta biri var. Üstünüe giderseniz gayet iyi küfür edebilir, herkes kontes ya burda. Yeri geldi mi ben de küfürü yapıştırırım, tabi ortamda sadece ben varkenSiz kadının üstüne gidin zaten hasta tepkisi ne olacaktı size öpücük mü gönderecekti? Yapmayın Allah aşkına. Bu arada sanal ortamda ülkenin devlet başkanına bürokratlarına yazarlarına vs nice küfürler ediliyor da size edilince mi dava açılıp ilgilenilecek? Güldürmeyin adamı, bizim ülkemizde bilişim suçları yönetmeliği vardır ama uygulanması ayrı bir komedi dava açılması ayrı bir komedidir. Bir bilişimci olarak söylüyorum.
konu sahibinin gitmesi yada gitmemesi değil bence problem
insanlar abuk sabuk konular açıp sonra eleştiri alınca diğer üyeler saldırganlıkla suçlanıyor
i
Valla canım bunlar hep olucaktır. Burada ne kadar konuşulsa da sorun çözülmez..
evet çözülmüyor ama her okuduğumuz konuyuda acaba hastamıdır bir problemi varmı diyemi yorum yapıcaz
burası dert topiği değilmi :44:
derdi olan açık açık yazsın insanlarda yardımcı olsun
gelip buraya gülerek eşimle 2 senedir öpüşmüyorum artık oda istemiyor dersen
her cevaba hazır olucaksın sonuçta sihirli güçlerimiz yok
öpüşmeyen bir çift olarak yazıyorum maalesef karşınızdaki kişi için ne kadar kırıcı bir durum olduğunu tahmin bile edemezsiniz aynı olayı farklı olarak yaşıyorum yani karşımdaki öpüşmüyor ve bende istemiyorum halbuki çok keyif alırım tutkuyu aşkı taze kılar bence beni çok üzüyor bu durum eğer eşinizi seviyorsanız konuyu bazı tamizlikle lg. önlemler alarak aşmaya çalışın karınızdaki insanı da düşünün o da öpüşmüyor istemiyor diye düşünmeyin lütfen
öpüşmeyen bir çift olarak yazıyorum maalesef karşınızdaki kişi için ne kadar kırıcı bir durum olduğunu tahmin bile edemezsiniz aynı olayı farklı olarak yaşıyorum yani karşımdaki öpüşmüyor ve bende istemiyorum halbuki çok keyif alırım tutkuyu aşkı taze kılar bence beni çok üzüyor bu durum eğer eşinizi seviyorsanız konuyu bazı tamizlikle i lg. önlemler alarak aşmaya çalışın karşınızdaki insanı da düşünün o da öpüşmüyor istemiyor diye düşünmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?