kızlar 20 gr altin az mi

Ay adımı. Cikarma hem bizde birsey istemedik gonullerinden ne gectiyse onu yaptılar ama simdi gucu olan birisinin birsey yapmasaydi üzülürdüm sen uzulmezmisinde
Gücünce takıldı ..
Kefene gitmiyor ya , yahu altı üstü altın ..
Alınır satılır. .

Hahahaha
valla kurtarmaz bana gelisi 20 gr

Nişanda 6 bilezik hem de 30 gr yok artık
Ben istemedim hiçbirşey bir kolye taktılar demek ki istemek gerekiyormuş.

canım annem her zaman " siz altın olun gerisi olur " der. isteyerek elde ettiğin şeyin bi değeri olmaz bence önemli olan sen demeden onların düşünmesi. o değil de önceden adet belirtirlerdi şimdi gr. eklemişler

Eski adetler işte. Kızını güvenceye alacak bilmiyor ki o gramların parası evlenince kızından çıkacak. Göz bebeği kızını verecek kendi örfünce en iyisi olsun istiyor
Konuşup ikna etmeye çalışın kimseyi zora sokmak olmaz

Bu altın hevesini anlamıyorum bi türlü. Evlendiğimde eşimin ailesinden bi talebimiz olmadı gücü yettiği kadar taktılar ve bi meseleden dolayı 2aylık evliyken bütün altınlarımı isteyerek eşime verdm ve bozdurduk gitti. Benle aynı zamanda kuzenm evlendi gerçekten çok miktarda altın takıldı herkes bana aptal muamelesi yaptı hem istemeyip hemde bozdurduğumz için. Sonuç olarak altnlarım yok ama Allah nasip ederse bi evladm olacak ve çok şükür mutlu huzurluyum. Kuzenmin bütün altınları duruyor ama maalesf daha yeni evli olmasına rağmen eşinden şiddet görüyor Şu altın kafasından bi çıkın artık yani ..

Ben nişan yapacağım
Nişanlanacağım kızın annesi benimle altın konuşacak
Sana 1
Kızına 2
Altına 3 der topuklarım.
Gider gözü tok bir hanım kız bulur onu altınla donatırım.

Altın hevesi değil o. Başlığın yeni adı gramaj olmuş.

Eltim ile benim kız isteme nişan ve düğünlerimiz hep peş peşe oldu iki ay arayla.. Eltimler kız istemede aynen bu şekilde istediklerini saymışlar, benim babam ve annem biz kızımızın huzurlu mutlu olmasını istiyoruz siz be takarsanız kendi evladınıza yaparsınız dediler.. Eltim herşeyi hususi pahalısından seçerken ben babamın tembihleri üzerine beğendim ucuzsada onu aldım pahalı dediyse eşim bende anlayış gösterdim.. Ve eltimin çeyizi çıktı.. Plastik bir kaç leğen ve kap kaşık azar azar gerçekten çok az bi çeyiz.. Benim çeyizim çıktı elektronik eşya karaca setleri mwf fissler ayyıldız setleri tupperware ler ne ararsanız vardı.. Sonuç mu ben eltimden fazlasıyla daha değerliyim kv kp ve kayınlar görümce için.. Ailem anlayışlı ve aç gözlü değildir gözlerinde.. Bunuda altına değişmezdim.. Bu arada bana nemi takıldı? Ellerinden gelen takıldı, ve kp eltiminki fazla diye bana borçlanıp farkınıda taktı hak ettin diye... İnsanlık karşılıklı oluyor işte...

One ya gram lami ugrasiliyor simdi sacmaliga bak .Erkek olsam almam sizi anneniz yuzunden.

Bize göre çok ama annem iste
Annen ne yapacak bilezigi olsa ne olur olmasa ne birakin boyle adetleri yok tepsi,yok cerez,yok gelin basi icin sulaleyi goturmeler,sandik ustune oturma parasi,arabayi keserler para,dugun de pastaya para,yuz gorumlugune para,analik hakki ,hamam takimi,meyve tepsisi,iyi adam intihar etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…