- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
Onun şeysii altın ondan .BU KONUYU TENZİH EDEREK, bİRDE BUNLARDAN VAR :) BİZ RASLAMASAKTA :))
Eki Görüntüle 1710637 Eki Görüntüle 1710637
Ay adımı. Cikarma hem bizde birsey istemedik gonullerinden ne gectiyse onu yaptılar ama simdi gucu olan birisinin birsey yapmasaydi üzülürdüm sen uzulmezmisindeHahahaha
Limoncu ve samirenin gelin hali
Ay adımı. Cikarma hem bizde birsey istemedik gonullerinden ne gectiyse onu yaptılar ama simdi gucu olan birisinin birsey yapmasaydi üzülürdüm sen uzulmezmisindeHahahaha
Limoncu ve samirenin gelin hali
Gücünce takıldı ..Ay adımı. Cikarma hem bizde birsey istemedik gonullerinden ne gectiyse onu yaptılar ama simdi gucu olan birisinin birsey yapmasaydi üzülürdüm sen uzulmezmisinde
Benim dedigimle senin dedigin arasinda fark goremiyorum herkes gucu ne yetiyorsa onu takar diyorum neden anlasamiyoruz onu anlamadimGücünce takıldı ..
Kefene gitmiyor ya , yahu altı üstü altın ..
Alınır satılır. .
Benim dedigimle senin dedigin arasinda fark goremiyorum herkes gucu ne yetiyorsa onu takar diyorum neden anlasamiyoruz onu anlamadim
Annene göre, 30 grmlık bedelin var demek ki...
Bana gelişi 20 gr diye düşünüyor olabilir
Yoksa bir anne neden kızına fiyat biçsin
Şu devirde hala kızımı veririm ama şu kadar altına diyen zihniyeti anlamıyorum
Bu altın hevesini anlamıyorum bi türlü. Evlendiğimde eşimin ailesinden bi talebimiz olmadı gücü yettiği kadar taktılar ve bi meseleden dolayı 2aylık evliyken bütün altınlarımı isteyerek eşime verdm ve bozdurduk gitti. Benle aynı zamanda kuzenm evlendi gerçekten çok miktarda altın takıldı herkes bana aptal muamelesi yaptı hem istemeyip hemde bozdurduğumz için. Sonuç olarak altnlarım yok ama Allah nasip ederse bi evladm olacak ve çok şükür mutlu huzurluyum. Kuzenmin bütün altınları duruyor ama maalesf daha yeni evli olmasına rağmen eşinden şiddet görüyorŞu altın kafasından bi çıkın artık yani ..
Bu zamanda kız satın almak da zor. Paraları yetmiyorsa fiyatı daha ucuz kızlara baksınlar bence. Elin kızına servet mi döksün millet ya.
Ben altından gramdan falan pek anlamam ama keşkeŞimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Annen ne yapacak bilezigi olsa ne olur olmasa ne birakin boyle adetleri yok tepsi,yok cerez,yok gelin basi icin sulaleyi goturmeler,sandik ustune oturma parasi,arabayi keserler para,dugun de pastaya para,yuz gorumlugune para,analik hakki ,hamam takimi,meyve tepsisi,iyi adam intihar etmiyor.Bize göre çok ama annem iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?