kızlar 20 gr altin az mi

Outlet magazalari ya da seri sonu kampanyalari daha hesapli olur
Kartla idirim, taksit filan seçenekleri de varsa tadından yenmez. :)
Yok anam yok, herkes kesesine göre kız alışverişi yapsın. Paran hangi kıza yetiyorsa onu alacaksın. Alınca belini bükmeyecek kızları seçeceksin. Bak o zaman sorun kalmaz.

mihirinizi versinlerde sonrasında napıolarsa yapsınlar ama 30 gr çok geldi bana genelde 20 gr idealdir.

Kıyafet bize ait ama nişanı erkek tarafı yapar bizde

Tatlım abartma istersrn öyle bir dünya yok. Trnin neresine gidersen git. Nişan dediğin kız evinde olur. Kızın imkanı varsa dışarda yapar. Kızın kıyafetini kaynanası alır. Erkeğinkini kız alır. Yüzükler de ortak alınır aynen. Takılcak takılar imkana göre belirlenir.

ben evlenirken ne ailem ne ben altının lafını bile açmadık..
annem masraf yapmasınlar diye her şeyin en uygununu aldırmak istedi..
çok ayıp şu kadar istiyorum demek..
ne takabiliyorsa gönlünden ne geliryorsa o takılır..

10 gr. olsa daha da iyi olur.
Biz kızlarımızı evlendirirken takı makı istemiş olsak
hemen oracıkta sözü atıverir erkek tarafı.
Sizin annelerinizdeki özgüveni kıskanmıyorum desem yalan olur.
Formalite bunlar gelir geçer. Önemli olan sizin anlaşmanız.
Her iki aile için de hayırlı uğurlu olsun İnşallah.
Sonsuz mutluluğu yakalamanızı dilerim.

Son düzenleme:
Annen neden nisanlindan istiyor ki, bu konuyu nisanlinin ailesiyle konusmasi gerekmiyor mu?

Ya böyle şeyler oluyor mu cidden.
Ben şoka giriyorum ya.
Allah anamdan babamdan razi olsun..
Hiç bişi istemeyiz kızımız mutlu olsun dediler.
Asla birşey talep etmedik.
Babam herkes durumu kadar yapar birşey istemek bize yakışmaz karakter meselesi bu demişti..

Gidip alnından öpücem babamı.
Beni böyle bir duruma düşürmediği için..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

normalde bu tarz konular sorun olmamali ama her bolgenin adeti baskadir, anneniz cevremiz ne der diye dusunuyor anladigim kadariyla
benim bildigim kiz evi ne istiyorsa erkek evi bunu bir sekilde karsilar ama eskidenmis o artik erkek evinin sozu geciyor her konuda malesef

Az mi nasıl az olur gramı yaklaşık 90 lira, 20 gram 1800 lira oluyor fena değil istediğinize gore iscilik de ekleniyor zaten , ne alabiliyorsa onu alır bizim adetimizde.

Mutlulugunuzu alacaklari altinlarin gramajiyla karsilastirabilecekseniz az maddiyatla karsilastirabileceksiniz arada 2ser gram oynuyor daha da azaliyor haliyle hadi isin matematigiyle duygusunu annenizle oturup cozmeye calisin bence. Sahsen benim icn hicbisi istemeyen ailemin benim mutlulugumu hic dusunmediklerini varsaysam baya fena carpilirim ama demek ki hala var bu deger bicmeler. Anneniz istiyoda siz kendinizi pazarlanan bi mal gb hissetmiomusunz ben cidden mal gb hissederdim açık ve net! Annem benim yanımda nisanlimdan boyle bisi istese yerin dibine gecer daha da ordan cikamazdim cidden ya

Benimkiler 17 gr dı 6 tane zaten düğünden sonra hepsini aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…