Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Anlaşarak konusup yapmak en güzeli tabiki ama bazı erkek ailesi durumu oldugu halde evine dogru düzgün esya bile almıyorlar yani oğlununHer erkek yaparmı bunu sence,bana pek yapmazlar gibime geliyor..
Biz dünürlede konuştuk eşya olayını,olmayanı söyledi tamam şunu bunu ben alacağım dedim..
Anlaşarak konusup yapmak en güzeli tabiki ama bazı erkek ailesi durumu oldugu halde evine dogru düzgün esya bile almıyorlar yani oğlunun
20 gram altin da iki milyar eder 30 gram uc milyar eder ki hic cok bi para degilAltın çook pahalı ..
Bu diretme nedir anlamıyorum. .
200 gram altın 20 milyar nerdeyse. .
Altın huzur vermez. .
Gücü neye yetiyorsa alsın. .
Hiç 20gram da az değil yani. .
Bırakın annenizi, bakın mutluluğa. .
Olabilir abla da sonrada borc ödeme derdi oluyor ama yardımcı olsalar aileler sonra da sıkıntılar olmazBilemiyorsun ki bunu neden yaptığını,haaa belkide gelini istemedi inat edip eşya almadı yada başka sebeblerde olabilir..
Herkes Gücü yettiği kadar alsın ..20 gram altin da iki milyar eder 30 gram uc milyar eder ki hic cok bi para degil
20 gram altin da iki milyar eder 30 gram uc milyar eder ki hic cok bi para degil
Tabi orasi öyle de şimdi burda kimse altin istemiyorum yada esya istemiyorum biz öderiz borclarimizi diyecek birisini sanmam oyle diyecegini bunlar hayatin gercekleri az da olsa takılması gerekiyor yada derki ben tum esyalarini alacam altina bu kadar gücüm yetiyor evlendikten sonra ben sana alirim dese daha iyi olmaz miGücü yettiği kasa alsın ..
Altın vermiyor huzur ..
Nasil altı taneymisAma alti taneymis..
Olabilir abla da sonrada borc ödeme derdi oluyor ama yardımcı olsalar aileler sonra da sıkıntılar olmaz
Nasil altı taneymis
Herşeyin bi ortası var..Tabi orasi öyle de şimdi burda kimse altin istemiyorum yada esya istemiyorum biz öderiz borclarimizi diyecek birisini sanmam oyle diyecegini bunlar hayatin gercekleri az da olsa takılması gerekiyor yada derki ben tum esyalarini alacam altina bu kadar gücüm yetiyor evlendikten sonra ben sana alirim dese daha iyi olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?