Nasil altı taneymis
Oh oh nişanı da damada atınKıyafet bize ait ama nişanı erkek tarafı yapar bizde
Hem nisana ortak masraf yapsinlar, hem ev alsinlar hem de gelinin annesinin terazisine uygun altin alsinlar. Karsiligi ne? Saat ve yüzük, devede kulak. Rolex, Patek Philip kisiye özel üretim saatmi bu? Yüzük saray - padisah yadigari antika falan mi? Bence siz de istiyorsunuz. Konunuz annemi nasil vazgecirsem degil, sizce az mi cok mu bu kadar gr altin diye direk soruyorsunuz. Ayip be, millet pazarliga dökmüs isi. Anneniz sizin icin istiyormus madem kendileri ne takacak? Nisanliniz ve ailesi ya iyi niyetli ya da enayi. Bu zamanda her sey karsilikli. Damadin ailesi bir degil iki üc adim atmis, sizin tarafta tik yok. Nisanin parasinin yarisini isteyip üstüne en az bu kadar bilezik hem de bu gr. diye tutturmak... anneniz cok uyanik masallah. Yarin bir gün evi üzerine yaptir da der.Bunları anneme anlatamiyorum ve annemin böyle bu davranislari sergilemesi beni uzuyor
allah allah, orası neresıymıs öyle? nişanı kız tarafı yapar benım bıldıgımKıyafet bize ait ama nişanı erkek tarafı yapar bizde
Sör eşimin ailesinde de erkek tarafı yaparmış. Ben yapmadım nişan. Çok ucuza evlenmişim ben demek kiallah allah, orası neresıymıs öyle? nişanı kız tarafı yapar benım bıldıgım
yüklenın bakalım yüklenebıldıgınız kadar
oğlanın annesının yerınde olsam ciddi anlamda açardım agzımı
20 gram altin da iki milyar eder 30 gram uc milyar eder ki hic cok bi para degil
ohh ne güzel valla her seyı yüklesınler erkegeSör eşimin ailesinde de erkek tarafı yaparmış. Ben yapmadım nişan. Çok ucuza evlenmişim ben demek ki
Oyle olsun bakalim.farkindaysan kimin neye gucu yeterse onu yapsin ama durumu oldugu halde hic birsey almazsa ogluna gelinine tüm borcu yuklerse o zaman anne baba anlami nerde kaldi benim dusuncemde olan fazladır ama kimse burda cesaret edip söyleyemiyor malesefHerşeyin bi ortası var..
Daha bu bir nişan ve yönetim annede. .
Hiç doğru bulmadım. .
Ne uygun görülürse ondan alınsın. .
Diretmenin anlamı nedir..
Samire Limoncu 2 mi oldun ne ..
İlerde gelinine sen alırsın artık 300 gram altın. .Oyle olsun bakalim.farkindaysan kimin neye gucu yeterse onu yapsin ama durumu oldugu halde hic birsey almazsa ogluna gelinine tüm borcu yuklerse o zaman anne baba anlami nerde kaldi benim dusuncemde olan fazladır ama kimse burda cesaret edip söyleyemiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?