- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Hmm alti bilezik 20 gram olsun mu diyorlar bende sadece 20 gram sandim o zaman israr etmelerin anlami yok 30 olsun diye bu altin esya yuzunden evlilik tarihini alip bozanlar bile oluyor tabi kiz tarafida gucu yetmeyecek sey istemeyecekYani soyle;
20 * 6 = 120 gr altin yapar yahut 30 * 6 = 180 gr altin yaaaa poffff limoncu bi gel allasen sunu bi hesapla kiz kac bin yapa
Altinim yok ki hesabim olsun
Ay ben niye böyleyim sadece 30 gram sanıyorum:)Farkındaysanız 10 tane 30 ar gr istiyor anne.
Yani 300 gr.
o durumu olupta almayanların da kendı onuru bence. sonucta onun evladıOyle olsun bakalim.farkindaysan kimin neye gucu yeterse onu yapsin ama durumu oldugu halde hic birsey almazsa ogluna gelinine tüm borcu yuklerse o zaman anne baba anlami nerde kaldi benim dusuncemde olan fazladır ama kimse burda cesaret edip söyleyemiyor malesef
Benim kizim var:)İlerde gelinine sen alırsın artık 300 gram altın. .
Durumu olan alıyor zaten. .
Konu sahibinin annesinden bitane de sensin işteBenim kizim var:)
He ben 400 gram isteyecem bitanecik kizim benim :)Konu sahibinin annesinden bitane de sensin işte
Kızın evde kalırHe ben 400 gram isteyecem bitanecik kizim benim :)
Saka bi yana da önemli olan mutluluk kimisine göre para mutluluk getirir kimine gore getirmez onun gibi birseyKızın evde kalır
Saka bi yana da önemli olan mutluluk kimisine göre para mutluluk getirir kimine gore getirmez onun gibi birsey
Hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?