kızlar 20 gr altin az mi

Yani soyle;
20 * 6 = 120 gr altin yapar yahut 30 * 6 = 180 gr altin yaaaa poffff limoncu bi gel allasen sunu bi hesapla kiz kac bin yapa
Altinim yok ki hesabim olsun
Hmm alti bilezik 20 gram olsun mu diyorlar bende sadece 20 gram sandim o zaman israr etmelerin anlami yok 30 olsun diye bu altin esya yuzunden evlilik tarihini alip bozanlar bile oluyor tabi kiz tarafida gucu yetmeyecek sey istemeyecek

o durumu olupta almayanların da kendı onuru bence. sonucta onun evladı
yaparsa kendı evladına yapar.

annenize soyleyin
Bence bunlar az gelir....
50 gr dan 10 bilezik
bi altın kemer
en kallavisinden takı seti
bi beş i bi yerde istesin...

artık dugunede bi helikopter olur bi özel jet olur Allah ne verdiyse hediye ederler size

Nişanı da erkek tarafı yapıyormuş. Belkide bundan dolayı zorlanıyor sevdiceğiniz.

Annenize bilenmeyin. Ne yaşamışsa ve tecrübe ettiyse öyle davranıyor.
Herkes karşı çıkmış ama istekleri çok abes değil.
Durumları iyiyse usulü budur.
Bende isteyen taraftan değildim ama istenilmesine karşı değilim.

20 gr. altın dediğiniz ne oluyor ? Pek anlamıyorum ; Bilezik+20 gr.altın mı yani ?

Nişanlınız elinden geleni yapıyorsa ve siz buna eminseniz annenizi ikna edeceksiniz ve en önemlisi asla ailenizin dediklerini nişanlınıza iletmeyeceksiniz.. Onları karşı karşıya getirmeyin sakın.
Hep hafifleterek aktarın illa aktaracaksanız.
..

Bir arkadaşım ailesini altın konusunda ikna edemeyince , hint usulü altın kaplama bilezik almıştı 3 5 tane , nişanlısı da birşeyler almıştı. Birleştirip ailesine gösterdiler.
Ne erkeğin ailesi bildi ne kadının.
Adam bunu hiç unutmadı. Şimdi durumu iyi.
Elinden geldiğince hep bilezik alıyor hediye olarak. :)
Ama arkadaşım emindi nişanlısından.

Ahshs gerçekten gram belirterek mi talepte bulundunuz? Bu çirkin alışveriş karşılıklı mi peki? Hanı adam 30 gram altın karşılığında memintolarin ağırlığını falan soruyor mu? Ya da siz diğer sahip olacaklarınız için ölçü birimlerini kullanıyor musunuz? Onlar da önemli sonuçta. Cogonemli hatta.

Adamın imkanı neyse o kadarını alır annen nasıl kendi kafasına göre fiyat gram belirliyor. Biri bana bunu dese kavga ederim açıkçası onane diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…