ay ne kötü oysa çalışmıştık:)evet aynen öyle
Internetten nasıl bakıyosunuzbende bu sabah verdim ama adetimin 19.günü istedi genelde 21.gün yapılıyor niye öyle istedi anlayamadım,4 saate internetten bakcam sonuçlar çıkcak,inşallah Allahım 10 ve üzeri çıkar
Canim 21.gun yumrtlama olmus olmamis mi diye bakiliyo kalitesine bakiliyokızlar 21.gün progesteron tahlili yaptıran varmı dr um benden istedi ama ne anlama geldiğini bilmiyorum klomen verdi kullanıcam ve 21.günü progesteron tahlili yaptırcan yaptıran varsa yardımcı olursanız sevinirim
Yumurtlama olmus demektirArkadaslar pregoston talil 19.60 cikti bu nedemek ne olur cvp yazn
Kizlar benim bu ay progesteron 53.71 cikti hamilelik belli olur mu bu degere gore var yada yok diyebilirmiyiz daha gunume bi hafta varEvet ben yaptırdım diğer tarafa yazdım ama detaylı yazamadım. pregesteron değerin eğer 10 un altıysa ilaç sana fayda vermemiş demek oluyo. Yada 10 un üstü ise gayet güzel yumurtan olmuş ve gebelik ihtimalin var demek oluyo. Ben ilaç kullanmadan önce 5,68 olan pregesteronum ilaçtan sonra 28 lere çıktı ve gebe kalmıştım. Düşük oldu ama ilacın faydasını görebildik.
Canim malesef yumurtlama olmamismerhaba ... bende progesteron testi yaptırdım.... 2.67 çıktı... bu konulardan fazla anlamadığım için başta birşey anlamadım ... ama araştırma yapınca yumurtlama olmadığını anladım yada öyle birşeylerbu konuda bilgisi olanlar birşeyler söyleyebilirmi acaba ......senağlama
Canim benim.gecen ay 35.6 cikti ama kalamadim bu ay 53.71 cikti bekliyorumkızlar ne olursunuz cevap yazın bugün progesteron sonucumu öğrendim 24.75 bu değerle hamile kalan var mı????????
Bizlere cok dua edinmerhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim 9 hafta oldu allah bu güzel duyguyu sizlerede yaşatması için dua ediyorum hep kendinize iyi bakın sitresten uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?