Kızlar 21.gün progesteron tahlili yaptıran var mı?

merhaba bayanlar;
ben dr ilk gittiğimde çok fazla test yaptırdı progestanda onlardan biriydi şimdi sonucu tam hatrlamıyorum ama 2.gittiğimde 6 hafta 2 günlüktü dr koruma amaçlı progestan ilacını verdi şuan onu kullanıyorum.düşük tehdidinden bahsetmedi ama sadece koruma amaçlı olduğunu söyledi.ilaç baya bi sarsıyor.baş dönmesi mide bulantısı ve uyku ilacı içer içmez etkisini gösteriyor.

arkadaşlar doktor benden adetin 21. günü prolaktin testi istedi,progesteran ve prolaktın aynı şey mi? adetimin 21. günü prolaktin sonucum 16,4 çıktı nasıl yani sonuç daha doktora gostermedım de :)

merhaba kızlar ben bugun test verdım progesteron adetın 21 gunu bugundu degerım 1,04 cıktı referanslar ıse soyle
foliküler faz 0,54
ovalosyon 6,22
luteal 1,5-20
menapoz 41
hangı degere bakıcam ve benım degerım ne demek

9.25 cıktı drum cok iyi dedi.çatlama olmuş

Bende yaptirdim 23.gündü sanirim adetim 30 31 günde oluyo çünkü sonucu daha almadim çünkü adet olunca gidicem tekrar bakacak doktor ama 3 gün geçti hala olmadım bakalım hayırlısı...

bende bu sabah verdim ama adetimin 19.günü istedi genelde 21.gün yapılıyor niye öyle istedi anlayamadım,4 saate internetten bakcam sonuçlar çıkcak,inşallah Allahım 10 ve üzeri çıkar

Benmde ilk test cok dusuk ckmisti 0.97. Tekrar istedi doktor.bugun verecegim insallah. Ne dger hormonlarda sorun var,ne rahim filminde, 2 aydir adetim gecikiordu polikstik dedi doktor.. Ne yani 31 yasndayim yeni mi cikti bu polkstik tek sorun progesteron mu acaba??yoksa benm stresmmi tek sorun cok uzuluyorum bugunde dusuk cikacak sonuc. Tedavilerde sonuc vermezse

Canim 21.gun yumrtlama olmus olmamis mi diye bakiliyo kalitesine bakiliyo

Kizlar benim bu ay progesteron 53.71 cikti hamilelik belli olur mu bu degere gore var yada yok diyebilirmiyiz daha gunume bi hafta var

Canim malesef yumurtlama olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…