Kızlar 21.gün progesteron tahlili yaptıran var mı?

ya hanımlar ben yaptırmıştım sonuç 8. 25 gibi bişey çıkmıştı. doktor yumurtlamışsın dedi. birde bir sitede doktora sorulan bir soruda doktor 5in üstü yumurtladığınız anlamına gelir demiş. birde bir sitede daha bakmıştım. follikül faz zamanında(yumurtlama zamanından sonra) 4ile 25 arası yazıyor normal olarak. yani sizin doktorlar mı yanlış söylüyor ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama normaldir inşallah bildiğim. eee doktor bana 10un altı yumurtlamış sayılmıyorsa yumurtlamışsın demezdi. hatta geçen hafta hamile kalmış bile olabilirsin dedi. ama kalamamışım malesef o ayrı.

uff ya eee benim gittiğim doktor yaptırttı bana bunu ama 21.gün falan dememişti.sonuç iyi çıkmıştı ama 21.gün yapılmamıştı.ee şimdi genemi yaptırmam gerekiyo.neden 21.gün isteniyo özellikle anlamadım.boş yere yaptırdım testi doktorun yüzünden neden söylemiyoki hayret yaa.bu gittiğim doktora sorayım bakiyim.

kızlar iğneyi bulamadım yaaaa pregnil yok siz nerden buldunuz yardımcı olurmusunuz acele lazım 3 güne bana allah yardımcımız olsun

kızlar bir tanede göbekten vurulan iğne varmış siz ne kullandınız kimse yokmu şu an ben nilüfer 84 dün teyzesiyim inşallah bizde onun kadar şanslı oluruz

slm nasılsınız allah herkeze yardıım etsin allah herkeze güzel günler tatlı bebeşler nasip etsin

allah herkeze nasip etsin allah herkeze eli yüzü düzgün saglıklı sıhatlı bebişler nasip etsin benim 13 hafta oldu herşey allahın izniyle iyi gidiyo bana dua edin saglıklı sıhatlı kucagıma almayı nasip etsin diye hepiniz için dua ediyorum

slm kızlar ben de 2 gün sonra yatıracam testi geçen ay 26.6 çıkmıştı bu sonuç iyimi sizce acaba bu ay kaç çıkacak

slm geçen ay 17. günde progesteron bakılmıştı ve değerim 24 küsürdü. bir hafta sonra gebelik testi yapıldı hamileydim ancak bebeğim tutunamadı..

CANIM KESİNLİKLE AÇ KARNINA YAPTIR SABAH 8 LE 10 ARASI UYGUN BİR ZAMAN BENDE YAPTIRDIM CUMARTESİ GÜNÜ 6,52 ÇIKTI DOKTOR KÖTÜ DEĞİL 5 DEN YUKARISINI YUMURTLAMIŞ SAYIYORUZ DEDİ..

Yanlış yönlendirmeyin ne alaka..progesteron testini aç ya da tok yaptırmak farketmez...

Arkadas dogru soyluyor ..progesteron testini ac karnina yaptirmaniz gerekmiyor...bu yanlis bilgidir..tok karnina yaptirabilirsiniz...doktorum adetin 2-3 .gunu yapilan testi muhakkak ac karnina..adetin 21. gunu yapilan progesteron testini tok karnina yaptiracagimi soyledi..

kızlar yumurta transferi oldu bana,yarın 8.günüm ve progesteron testi istedi doktorum.sonuca göre hamile olup olmadıgım mı belli olacak?değerin kaçla kaç arasında olması gerekiyor acaba hamilelik için?

kızlar yumurta transferi oldu bana,yarın 8.günüm ve progesteron testi istedi doktorum.sonuca göre hamile olup olmadıgım mı belli olacak?değerin kaçla kaç arasında olması gerekiyor acaba hamilelik için?
bendende progesteron testi istedi 35 tl verdim ve bu gün yaptırdım
doktorum sonuca baktı güzel şimdi adetine 1 -2 gün kala bir test var ister onu yaptırıcaz istersen adetinin geçikip geçikmediğine bakıcaz dedi yani bu tesette kesin sonuç vermiyomuş yumurta oluşmuş dedi sadece ama onu ultrasondada söylemişti üstelik çatlamada var demişti

kızlar merhaba.progesteron degerim 2.4 ama adetin 21.günü yapılmadı.adetimin 3.günü yapıldı.günlere göre değişiklik gösteriyormu bu sonuc?

slm kızlar, bizde tam 20 aydır uğraşıyoruz bebiş için, bende bugün progesteron testi yaptırdım ve 40 çıktı. doktor çok iyi bir sonuç dedi, ama daha önceki aylarda yine yaptırmıştım ve gebelik oluşmamıştı. onun için pek umutlu değilim açıkcası. nolur bana da dua edin..

benimde tedavi olduğum ay progesteronum hep 60 çıkıyordu ve hamilelik olmadı yani o sadece yumurta oluşmuşmu diye bakılıyor

21. günü pregesteron düzeyi ölçümü yapıldı sonuç 0.60 çıktı yumurtlama olmamış çok üzüldüm.şuan klomene başladım bu şekilde hamile kalan var mı?fisfisfis

merhaba arkadaşlar;
adetin 21. günü ben de baktırdım progesteron a ve 13 çıktı. bu şimdi yumurtam oluştu ve çatladı ama hamile değilim anlamına mı geliyor?

bende bugun progesteron yaptırdım.daha once 2 kez daha yaptırmıstım bırı dusukcıktı 2 guzel cıkmıstı yumurta kalıtemde guzelmıs ama neden bebıs hala yok bıde bu ay asılama yapıldı bıraz daha sansımız arttı dıye konustu doktorum ben umıtsızm yıne bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…