fakat kesenin ve eşiyle bağlantısı yomuş yakınlarınızda yada yakınlarınızda böyle bir srunlar karşılaşan var mı cvp yazın lütfen kafama çok takıldı.bu bant denilen şey bebeğe yakın olursa tehlikeli oluyormuş kol bacak yada nereye sarılırsa orda gerileme bozukluğu olurmuş ama dr benimkinin ne keseyle nede eşiyle bağlantısı yok dedi lütfen bilginize ihtiyacım var...
ben 3o haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimin ayağında bu sendrom ile doğdu..bu durum cidden çok tehlikeliymiş..bizde şok olduk nasıl olur bu diye..bebeğim doğar doğmaz bi hafta içinde ameliyata alındı ki ilk doğduğunda alıcaz bu ayağı demişrlerdi:S:S...ilk doğum yaptığımda küvezin önünde nasıl ağladım anlatamam.. Sonra plastik cerrah bebeğin ayağını ameliyat etti..inşaallaah düzelir Allah ım merhamet etsin bebeğime sağlık verir ve ayağı düzelir inşallaahh(((
Yani cidden çok kötü yapıştığı yerin büyümesine engel oluyor.Ama sen çok şanslısın ben prof a gittiğim halde bunu teşhis edemedi veya etti de söylemek istemedi:S:S
Kontrollerini iyi yaptır ve moral bozma olsaydı bu vakte kdr olur ve bunu teşhis ederdi doktor...Şunu unutma ne kadar olumlu düşünürsen o kadar olumlu gidio herrşeyy...
içini ferah tut tıp çok gelişti ve herşeye çare var..Önemli olanda bu..İnşallah bebeğin de sen de sağlıklı geçirirsin olasılıklara takılma yarının garantisi yok bebeğinle mutlu ol:))