Kızlar ablam bugün evlendi ve korkuyor.

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Kızlar ablam bugün evlendi. az önce bana mesaj attı "yapamıyoruz diyo birtülü olmuyor galiba vajinismus'um" diyor. bende "kendini kasma rahat ol vajinismus falan değildir" dedim. ne diyeceğimi bilemedim siz geldiniz aklıma ablama ne söyleyebilirim ilk gece hakkında bir türlü rahatlamıyor "yok olmuyor" diyor.

Sen rahatlatamazsin O'nu kocasi rahatlatacak..

Eşi ona masaj yapsın sakinleştirici bir müzik, güzel kokular ve mum eşliğinde. rahatlasın ve havaya girsin ablanız. bu çok kullanılan ve işe yarar bir yöntem.

İlk gece yapaması sart mı canım esi biraz zaman tanısın. Birileri mi bakcak

Eşi ona masaj yapsın sakinleştirici bir müzik, güzel kokular ve mum eşliğinde. rahatlasın ve havaya girsin ablanız. bu çok kullanılan ve işe yarar bir yöntem.
Hiç de öyle bir adam olmadığı belli. Yani bugünden itibaren bunları dener mi bilemem.Hemen olsun diye işe girişmiş bence karısını hazırlamadan ki kadın da vajinismus sanmış kendisini....

Hiç de öyle bir adam olmadığı belli. Yani bugünden itibaren bunları dener mi bilemem.Hemen olsun diye işe girişmiş bence karısını hazırlamadan ki kadın da vajinismus sanmış kendisini....
Aynısını düşündüm, hatta kesin hayvan gibi girişmiştir ondan olmuştur yazacaktım ama ayıp olur diye yazamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…