Kızlar ablam bugün evlendi ve korkuyor.

Ablaniz bir tuhaf miş nasil size böyle birşey soyleyebildiki

Yani bilemiyorum cinsel hayatını paylasan aileler varmı belkide ben çok uzagim kardeşlerime evet ya ben çok uzagim galiba

biz de kardeşimle çok samimiyiz ben olsam söyler miydim hemen bilemiyorum o an ki duruma ve psikolojime bağlı olabilir belki yapmayı uzun zaman denediler olmayınca biraz gerginlik oldu ayrı odalara gittiler kız da yalnız kalınca kardeşine mesaj atmış olabilir bence :) ama tabii ki her abla kardeş ilişkisi farklıdır herkesin ilişkisinin dinamiği farklı :)

Yazık bende vajinusmus olmuştum. Ama burda çok bilmiş bazı arkadaşlar var onu yaşamayan anlamaz ili gece olacak diye bi sorun yok rahatlatsin kendini

Biraz sonrada ayy dur kizz oldu gibi 4 dk sonra ayyy olacakti tam ben gene oldum ya vajinimuss durur durur durr oldu kiz hadee yaZar sana bunlari birazdan bu nedir ya gerdek gecesinde elinde telefon zaten olmaz öyle cicim telefonu bi biraksa olanlar olacakta

sen evlimisin ? Bence onemli olan nokta bu :) evli degilsen niye ablan sana soruyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…