Kızlar ablam bugün evlendi ve korkuyor.

Aynısını düşündüm, hatta kesin hayvan gibi girişmiştir ondan olmuştur yazacaktım ama ayıp olur diye yazamadım.
Bana hiç inandırıcı gelmedi ne diyecek kardeşine ki enişten hayvan gibi şeetmeye kalktı olmadı mı diyecek ? Hem de ilk günden. Mümkün değil

Bana hiç inandırıcı gelmedi ne diyecek kardeşine ki enişten hayvan gibi şeetmeye kalktı olmadı mı diyecek ? Hem de ilk günden. Mümkün değil
Eski üye olduğu için fake olduğunu düşünmedim.
Öyle dememiştir de, yapamıyoruz olmuyor diye dertleşmek istemiştir, bence mümkün. Hayaller romantik, tutkulu ve nazik İtalyan erkekleri, hayatlar tecavüzcü Coşkun

Canlı yayına bağlanmış gibi hissettim.
Ablanız vajinismus değil, sadece cinselliği hiç bilmiyor sanırım, çok normal maalesef bizim buralarda.
Çok zorlayıp can sıkmasınlar, kayganlaştırı gibi ürünler tavsiye ediliyor ilk zamanlarda.

İlk geceden sizinle bunu nasıl paylaşıyor konu fake gibi geldi bana... burda herşey anlatıyoruz ama yani gerçek hayat öyle değil ayrıca anlatsada yapilacak bir şey yok birde vajinusmus değildir bence bende korkudan geç olmuştu olmazsa doktora gider ben ağlayarak gitmiştim hatta doktora beni bayiltin lütfen demiştim

Aynen ya ne kadar doğru anlattın

Çok enteresan.
Eşiyle konuşamıyor ve çekiniyor olabilir anlarım, cinselliği hiç bilmeyen biriyse normal bu durum. Ama öyle olsa ilk geceden kardeşine nasıl anlatıyor? Ben bundan daha çok çekinirim.

Benim eski esin ablasina mesaj attigi gibi.. midem bulandi yeminle.. hem ilk gece yapmaya mecbur degiller.. size niye mesaj atiyor, detaylariyla birlikte ustelik .. Tovbeeeee gelde sinirlenme yaptigi hareket cok yanlis.. ozelini ortaya dokmus..

İlk gece için saat çok erken ama fakemisin ki

pazar günleri bazı yerlerde düğünler 15.00 civarı biter ve gelin evine götürülür belki de akşama kadar denemişlerdir bana fake gibi gelmedi pek. hem üye eski hem bir sürü konusu var bilemedim yani neden sahte konu açsın ki?

eğer abla kardeş çok samimilerse herşeylerini birbirlerine anlatıyorlarsa hemen söylemesi normal karşılanabilir, sonuçta biz kardeşimize hemen mesaj atmayız diye herkesten de aynı zihniyeti bekleyemeyiz ben fake olduğunu düşünmedim

Yani şimdi ne diyeyim bilemedim...
İlk geceden ne aceleleri varmış , birinden biri kaçmayacak ya

Yani bilemiyorum cinsel hayatını paylasan aileler varmı belkide ben çok uzagim kardeşlerime evet ya ben çok uzagim galiba

Valla bu millete şaşıyorum bazı şeyler Yatak odasından kalmalı ne o öyle yememiş içmemiş çare için telefon dan medet umuyor.

Ben ilk evlendim otele gittik oturduk filan olmadı , eşim tamam diyor ben kendimde bir cesaret simdi olacak şimdi olacak diye sabahi ettik... telefon gece kapalıydı eşim otelden cikmak icin hazırlanırken kuzenime "abla napiyorsun" yazdım oda ne oldu dedi bende dedim işte tamam olabilir kimseye deme annenede dedi :) sonraki günlerde olmadı ama o durumda konuşmaya ihtiyacım vardi öncesinde de cok korkum vardı vajinismusdan korkuyordum ama oldu daha sonra konuşmadık bu konu hakkında sadece kuzenim biliyordu

İlk gece korkusuyla ıslanma olmamıştır benim öle olmustu zor oldu gözlerimden yas geldi ve tecrübesizdik kayganlasturıcı felan bilmiyorduk onunla deneyin. İlk gece olacak diye bişi yok ama kendini rahat hissetmiyo insan olsun bitsin istiyo.

Bana kalirsa adam hayvan gibi dalsaydi tabir edildigi gibi her sekilde olurdu..
Bunlar yapamamis, belli ki becerememisler..
Bana da naklen yayin tuhaf geldi ama.

Tavsiyem aciyi kafasindan atsin, aciyacak diye sartlandikca hic olmaz.
Milletimiz de genc kizlari korkutmayi ne cok seviyor, hep bilincaltina yerlestirilmis bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…