- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Bana hiç inandırıcı gelmedi ne diyecek kardeşine ki enişten hayvan gibi şeetmeye kalktı olmadı mı diyecek ? Hem de ilk günden. Mümkün değilAynısını düşündüm, hatta kesin hayvan gibi girişmiştir ondan olmuştur yazacaktım ama ayıp olur diye yazamadım.
Eski üye olduğu için fake olduğunu düşünmedim.Bana hiç inandırıcı gelmedi ne diyecek kardeşine ki enişten hayvan gibi şeetmeye kalktı olmadı mı diyecek ? Hem de ilk günden. Mümkün değil
Eski üye olduğu için fake olduğunu düşünmedim.
Öyle dememiştir de, yapamıyoruz olmuyor diye dertleşmek istemiştir, bence mümkün. Hayaller romantik, tutkulu ve nazik İtalyan erkekleri, hayatlar tecavüzcü Coşkun
Eski üye olduğu için fake olduğunu düşünmedim.
Öyle dememiştir de, yapamıyoruz olmuyor diye dertleşmek istemiştir, bence mümkün. Hayaller romantik, tutkulu ve nazik İtalyan erkekleri, hayatlar tecavüzcü Coşkun
İlk gece için saat çok erken amafakemisin ki
İlk geceden sizinle bunu nasıl paylaşıyor konu fake gibi geldi bana... burda herşey anlatıyoruz ama yani gerçek hayat öyle değil ayrıca anlatsada yapilacak bir şey yok birde vajinusmus değildir bence bende korkudan geç olmuştu olmazsa doktora gider ben ağlayarak gitmiştim hatta doktora beni bayiltin lütfen demiştim
Yani bilemiyorum cinsel hayatını paylasan aileler varmı belkide ben çok uzagim kardeşlerime evet ya ben çok uzagim galibaeğer abla kardeş çok samimilerse herşeylerini birbirlerine anlatıyorlarsa hemen söylemesi normal karşılanabilir, sonuçta biz kardeşimize hemen mesaj atmayız diye herkesten de aynı zihniyeti bekleyemeyiz ben fake olduğunu düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?