Kızlar acil akıl verinnn

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Erkek arkadaşımla son bir aydır aramızda sürekli sorunlar var. Defelarca beni istemediğini söyledi ayrıldı daha sonra geri döndü bir şekilde kızgınlıkla sinirle söylediğini ailesi içinde sorunları olduğunu, hemde benim sürekli trip atmam ve olayları uzatmamdan ötürü böyle bir patlama yaşadığını söyledi. Ve daha sonra beni sürekli kısıtlamasına rağmen arkadaşlarla gezmemi vs. kendisi benden gizli okuldaki eglenceye gitmiş ve ben iki ay sonra şans eseri fotograflarını gördüm. Ve verdiği cevap; amacın ne senin kim söyledi ayrılmak için mi bunca trıp.. oldu. :2: gerçekten çok üzgünüm kafam çok karışık ilişkinin geleceğinin olmadığını biliyorum ama yaptıklarına anlam veremiyorum. En azından hak etmediğimi düşünüyorum. Ona bunu söyleyince bi şekilde durumdan beni suçluyor. Ne yapmalıyım kızlar üzülmeden bitirmenin bir yolu yok mu.. Suan ayrılsam alışkanlıktan ötürü çok üzülcem bütün gün evde tekim okullarda yok herhangi bir uğraşımda lütfen yol gösterin

seni şimdi mutlu etmeyen biri evlenince ne yapar bilemiyorum... varlığına alışkınsın ama zorluğunada zamanla alışacaksın başka çaresi yok. geleceğiniz yok çünkü başta beyinde bitirmen gerekiyor yoksa işin çok zor

Alışkanlık haline dönüştüyse biraz zor bitirmek ve siz gerçekten bitirmek istiyor musunuz önemli olan bu?

Ama yine de bitirilmez değil tabi kimse....

Ayrılmayı kafanıza koyduysanız onu aklınıza getirmeyecek şeyler yapın...

Mesela kitap okuyun , gezin , tozun, başka bir şehre gidin.

Yani ne bileyim keşke istemiyorum dediğinde sizde istemediğinizi söyleseydiniz.Ayrıca neden döndüğünde kabul ettiniz ki ya?Şu bir gerçek değil sevdiğini bırak geri dönerse senindir.Öyle şey olur mu ya.Gidiyorsa gittiğinde bitmiştir.Her ne kadar akıldan silmek kolay olmasa da olsun.Keşke döndüğünde kabul etmeseydiniz.Yaşı kaçtı bu arada?

Evet haklısınız ama yine bir şekilde affettiryor kendini zayıf noktalarımı biliyor ve onların üzerine gidiyor. Bende şuan çok pişmanım gittiğinde bıraksaydım ama kıymetimi anlıyor o zaman daha çok üzerime düşüyor. 19 yaşındayım daha çk gencim bunun farkındayım daha karşıma kimler kimler çıkar ama insan hayata anlık baktığı için suan için güç görünüyor. Tamamen bitirdiğim gibi tatile çıkmayı planlıyorum ama döndüğümde yine o boşluğa düşmekten ko:26:rkuyorum.

her seferinde kabul ettiğiniz için ayrılmak alışkanlık haline gelmiş.
siz gizli gizli gezmeye gitseydiniz erkek arkadaşınız ne yapardı? bence sizde aynısını yapın. o gururlu da siz değil misiniz? şimdiden böyle olan bi insan evlenince neler yapmaz ki?

Yooo asla ben öyle birşey yapsam beyfendi taviz vermez. Bende zaten tamamen bitircem kararımı verdim ama bu durumun daha kolay en azından benim açımdan kolay yolunu arıyorum acı çekmeden bitmez mi hiç ilişkilerr :26:

Bir geleceginizin olmadığını söylüyorsun bence fazla söze gerek yok. Aşık biri bunu kolayca söylemez. Kafanızı meşgul edecek bir hobi edinin, unutmanıza yardımcı olur.

kendi kendine öncelikle şunu belirt ifade et canım.
sen kendin değerlisin ve kimse seni üemez.
kimsenin seni üzmesine izin verme sevgilin dahi olsa bu kişi yoksa üzülne hep sen olursun.
aşkta fedakarlık yapma böyle mutlu olunmuyor malesef ki sadece mutsuz oluyorsun ve üzülüyorsun.
fedakarlıkta yapılır tabi ama hakedene.
sen kendin de belirtiyorsun gidişatı yok diye peki niye bunu bile bile kendine eziyet diyorsun canım ya.

arkdaslarınla gezmenı kısıtlıyor ve kendısı sana haber vermeden gayet rahat gezıp egleneblıosa, hooopp arkds bi dur bakalm derım ben.
sen herseyın hesabını ver o kafasına göre takılsın... canı ısteyınce snı ıstemıorum deyıp ayrılsın snra kafası esınce gerı dönsun..
olmaz böyle.. kör topal sürüklenir gder bu ilişki.. sonucunda yıpranan tek taraf sen olursun.. bence ileride üzülmektense smdı üzülmen cok daha mantıklı..

canım bence bu ilişkinin bir manası kalmamış bitirmelisin.kimsenin sana bu şekilde davranmasına izin verme.önce senin kendine saygın olsun ki kimse sana saygısızlık yapamasın.yalan söylemek de neyin nesi bir de ahkam kesiyor senin derdin ne diyerek.hoş değil bunlar. ayrılmayı düşünüyorsun zaten ayrılalım deme ama kendini ayrılık düşüncesine alıştırmaya çalış.arama sorma uzak dur ondan.ayrılık düşüncesini ne zaman benimsersen o zman bitir derim ben.kendini de üzme daha çok gençsin kim bilir ne aşklar ne ayrılıklar yaşayacaksın ama kendi gözünde kendi değerini unutma ve yitirme :)

Zaten görüşmüyoruz 2 haftadır kendimi alıştırmaya çalışıyorum. En iyisi yüz yüze knuşup bitirmek gibi geliyor. Yüzüne söylersem dönmeye cesaret edemez belki..

Zaten görüşmüyoruz 2 haftadır kendimi alıştırmaya çalışıyorum. En iyisi yüz yüze knuşup bitirmek gibi geliyor. Yüzüne söylersem dönmeye cesaret edemez belki..

Tamam seviyorum ama yaptıklarıda çok yanlış aynı şeyi ben ona yapsam kıyameti kopartırdı. Şuan tek derdim temiz acısız bir ayrılık süreci geçirmek..

ayrılık zor olabilir ama insanoğlu herşeye alışıyor sende alışırsın üç gün sonra tamamen unutursun
sen yeter ki ayrılmakta kararlı ol gerisi gelir canım

şuan sadece uğraşacak bir şeyiniz yok diye erkek arkadaşınız sizin oyuncağınız,kuklanız değil sizi eğlendirsin.ayrıca alışkanlıktan ötürü birlikteliğinizi devam ettirme çabası zaten hayal kırıklığınza uğramanız konusunda zemin hazırlamakta..bana kırılmayın sadece abla uyarısı olarak alın..çoğu kişi çok trip atan insanlardan haz etmez,ben trip atanları tutarsız bulurum,görüşmem görüşmekte istemem..biraz hareketlerinizin,isteklerinizn bilincine varıp tekrar kendinize çeki düzen vermeniz hem sizin hemde etrafınızdakilerle ilişkileriniz için yararlı olacaktır..

Kızlar an itibariyle ayrılmış tamamen bu işi bitirmiş bulunuyorum. Sabah geç kalkmama takılmış neden bu kadar uyuyorsun gece bana haber vermeden geç mi yattın dedi. Benimde tepem attı kendinle karıştırma senin arkadan iş çevirmem dedim. Sonra trip atıcaksan ayrıl çekemicem seni dedi. Bende aradım Sen bana bunları bunları yaptın benim bir tribim mi batıyor, neden bu kız böyle trp atıyor diye düşünceğine ayrıl diyorsun pekala bitti dedim. Mesaj atmış sakın geri dönme ölsende barışmam diye. Ama benim içim rahat şu anlık umarım böyle rahat devam ederim. Telefonumuda kapadım...

bu kararlılıkta kal canım :) kendini de üzme sakın daha yaşın genç çok çok daha iyilerine layık ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…