Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacım var

İnşallah basiniza böyle bir olay gelmez eğer gelirse beni hatırlayın olur mu sizi tanimiyorum oturup şimdi çocuk gibi yalan mı söyleyeceğim ne derdim var ne kastım var doğru ne ise anlatıyorum ister inanirsiniz ister inanmaz inanmış gibi yaparsınız

Siz adaleti hakimlerden daha iyi biliyorsunuz daha önce bunun okulunu okudunuz mu acaba? Bir şey danıştım aldınız bu kadar cümlenin icinde beni vijdansiz yaptınız asıl size pes diyorum

Bu suçlardan birisi kendi pasaortuyla yurt dışına gidemez ki öyle bı izni yok
Var canım var mahkeme olmadığı için var Yargıtay'da bekleyen suçlar için girebiliyorsunuz mahkemeniz olur sa gidemiyorsunuz bir çok insan gidiyor TV de duyuyoruz benimki fıkra değil gerçek olan şey

İnternetten baktım da iyi haller için müebbet bile 20 yılken, 22 yıl ne yaptı da bu cezayı aldı merak ettim bu arada.
Onu bile yatmıyorlar .cart curt indiriminden 3_5 yilda cikiyorlar.oyle 20_30 yıl hapis yatmak eski turk filmlerinde kaldi

Bu suçlardan birisi kendi pasaortuyla yurt dışına gidemez ki öyle bı izni yok
Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla dosya da yurtdışına çıkma yasağı vesair yok ise ki her dosyada verilmiyor. Çıkar. Gerekçeli karar çıksa da çıkar. Gerekçeli karardan hemen sonra yakalama çıkmıyor. Bazı dosyalar da 1ay veya değişiyor. zaten üye başta kaçak yollarla diye yazmış.

Bence bir an önce hamile kal.
Olmadı turist gibi bir hafta git, hem ortami gör,kendini goster cevresine. Hem de hamile kal.
Çünkü bu adam ülkeden polisten kaçtığı gibi senden de kaçabilir. Ama bebeğiniz olursa bir ömür kacamaz

Neden 22 yıl ceza alan bi adamın peşine gitme derdindesiz

E adam da şu saatten sonra bi tarafının derdine düşerse ne denir ki?
İnsanların garipsemesi çok normal. Millet çatır çatır kadın doğruyor ülkede verilen cezalar o kadar komik ki.
Hastanede doktorun kafasını parçalayanlar akşamına evine gönderiliyor. Korkarım yakında sırtları sıvazlanıp madalya bile takılacak. Haliyle birine 2 tokat atılan ortamda bulunmaktan birine 22 sene ceza verilmesi aşırı uç geliyor bizlere.
Dediğiniz gibiyse de gerçekten suçsuzsa da gitti diye mutlu olmaya çalışın ne diyelim..

Yok yok kaçak yollarla demedim okuduğunuzu nasıl anliyonuz demiş birine .ondan sorguladım

size üzülmemizi bekliyorsanız gülerim anca.suçlunun kaçmasına sevinmişsiniz bir de yanına gitmek istiyorsunuz yani yerini de biliyorsunuz ki bu da suçtur.umarım yakalanır da 22 yılı doya doya yatarr.

Birden fazla dosyası yok adam öldürmedi keşke oldurseydi orda yatsaydi olldurseydi az ceza alıp çıkardı merak etmeyin öldürmedigi için bu kadar çok ceza aldı

Keşke yapsaymış yahu gece vakti milleti kaçırmış, ormana götürmüş evini yağmalamış tamı tamına toplumda aradığımız örnek vatandaş.. böyle erkekler sayesinde gece yatağımda rahatça uyuyorum, kesinlike hapsedilmemeli böyle tipler başka ülkelere gidip orda da suç işlemeli!!

size üzülmemizi bekliyorsanız gülerim anca.suçlunun kaçmasına sevinmişsiniz bir de yanına gitmek istiyorsunuz yani yerini de biliyorsunuz ki bu da suçtur.umarım yakalanır da 22 yılı doya doya yatarr.
Kadin da zaten yatsin yeter ki Avrupalarda are you sex diye dolanmasin istiyii

Yakalanırsa 22'den uzun yatar bence. Sonuçta kaçmış. Bu da eklenmeli cezasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…