İnşallah basiniza böyle bir olay gelmez eğer gelirse beni hatırlayın olur mu sizi tanimiyorum oturup şimdi çocuk gibi yalan mı söyleyeceğim ne derdim var ne kastım var doğru ne ise anlatıyorum ister inanirsiniz ister inanmaz inanmış gibi yaparsınızhakimlerin de isi gucu yok hicbir sucu olmayan adama durduk yerde ceza verdiler oyle mi? bir de iki tokat attilar demissiniz.iki tokat atilan adam darp edildigini nasil kanitladi?
ben adalet sistemi superdir falan demiyorum ama bu anlattiginiza da inanmak zor. iki tokat atilmis, esiniz de sadece ayirmak icin oradaymis, en ust sinirdan ceza almis vay be.
Bu suçlardan birisi kendi pasaortuyla yurt dışına gidemez ki öyle bı izni yokMahkemelerine katıldım hurriyetinden yoksun kılma gasp gece vakti yağma bu üç suçtan alldi hepsini de üst sınırdan verdi
Siz adaleti hakimlerden daha iyi biliyorsunuz daha önce bunun okulunu okudunuz mu acaba? Bir şey danıştım aldınız bu kadar cümlenin icinde beni vijdansiz yaptınız asıl size pes diyorumKim kimi dövdü diye 22 sene yer. Eşini oklava ile döven adama 8 sene verdiler. Eski sevgilimin abisi sokak kavgasına karıştı cinayet işledi. 38 sene aldı. Yanındaki arkadaşları suça yardım etmekten 10’ar sene aldı. Kartal ceza evinde yatıyorlar.
Eşiniz suçlu, üstelik suçunun cezasını çekmek yerine kaçmış. Sizde hala yasını tutuyorsunuz. Pes. Vicdan denilen değer sizin aileden uzak heralde.
Var canım var mahkeme olmadığı için var Yargıtay'da bekleyen suçlar için girebiliyorsunuz mahkemeniz olur sa gidemiyorsunuz bir çok insan gidiyor TV de duyuyoruz benimki fıkra değil gerçek olan şeyBu suçlardan birisi kendi pasaortuyla yurt dışına gidemez ki öyle bı izni yok
Mahkemelerine katıldım hurriyetinden yoksun kılma gasp gece vakti yağma bu üç suçtan alldi hepsini de üst sınırdan verdi
Onu bile yatmıyorlar .cart curt indiriminden 3_5 yilda cikiyorlar.oyle 20_30 yıl hapis yatmak eski turk filmlerinde kaldiİnternetten baktım da iyi haller için müebbet bile 20 yılken, 22 yıl ne yaptı da bu cezayı aldı merak ettim bu arada.
Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla dosya da yurtdışına çıkma yasağı vesair yok ise ki her dosyada verilmiyor. Çıkar. Gerekçeli karar çıksa da çıkar. Gerekçeli karardan hemen sonra yakalama çıkmıyor. Bazı dosyalar da 1ay veya değişiyor. zaten üye başta kaçak yollarla diye yazmış.Bu suçlardan birisi kendi pasaortuyla yurt dışına gidemez ki öyle bı izni yok
Sahimi yaa neden o kadar azki yapan yaptığı ile kalıyor desenizeOnu bile yatmıyorlar .cart curt indiriminden 3_5 yilda cikiyorlar.oyle 20_30 yıl hapis yatmak eski turk filmlerinde kaldi
Neden 22 yıl ceza alan bi adamın peşine gitme derdindesizMerhaba hanımlar benim bir derdim var kafam çok karışık eşim cezaevine girdi 3 sene onu bekledim çok zorluk çektim hem maddi hem manevi neyse çıktı sonunda nefes aldım dedim cezaevine girdiği suçtan 22 sene ceza aldı şuanda cezası onaylanmak üzere içeride yatsa bir dert yatmasa bin dert asla içeri girip yatmam geleceğimiz olmalı diyor kendisi yurt dışına gitti kaçak yolla ben çok üzülüyorum yine kaldım yalnız yanına beni alması 1 sene yi gecik bir süre sürecek bir erkek kadınsız asla duramaz gözüm görmüyor ama gönlümde katlanmiyor kendisine bunu söylediğimde cezaevinde bekledin 1 sene daha bekle diyor ama bu öyle bişey değil ki ben neden kendime komplesk yapıyorum çıkamıyorum bu dusunceden çok seviyorum onu güveniyorum ama gözümün onunde almadığı için gönlüm katlanmiyor psikolojik mi hastalikmi bu düşünce aklımdan silinmiyor sizden yardım istiyorum belki fikirlerinizle biraz içim rahatlar
Ay ikisini hep oldum olası karıştırırımAzmettirici değil yardım ve yataklık
Yok yok kaçak yollarla demedim okuduğunuzu nasıl anliyonuz demiş birine .ondan sorguladımHukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla dosya da yurtdışına çıkma yasağı vesair yok ise ki her dosyada verilmiyor. Çıkar. Gerekçeli karar çıksa da çıkar. Gerekçeli karardan hemen sonra yakalama çıkmıyor. Bazı dosyalar da 1ay veya değişiyor. zaten üye başta kaçak yollarla diye yazmış.
size üzülmemizi bekliyorsanız gülerim anca.suçlunun kaçmasına sevinmişsiniz bir de yanına gitmek istiyorsunuz yani yerini de biliyorsunuz ki bu da suçtur.umarım yakalanır da 22 yılı doya doya yatarr.İnşallah basiniza böyle bir olay gelmez eğer gelirse beni hatırlayın olur mu sizi tanimiyorum oturup şimdi çocuk gibi yalan mı söyleyeceğim ne derdim var ne kastım var doğru ne ise anlatıyorum ister inanirsiniz ister inanmaz inanmış gibi yaparsınız
Üzgünüm kocaniz mafyaMahkemelerine katıldım hurriyetinden yoksun kılma gasp gece vakti yağma bu üç suçtan alldi hepsini de üst sınırdan verdi
Birden fazla dosyası yok adam öldürmedi keşke oldurseydi orda yatsaydi olldurseydi az ceza alıp çıkardı merak etmeyin öldürmedigi için bu kadar çok ceza aldı
Kadin da zaten yatsin yeter ki Avrupalarda are you sex diye dolanmasin istiyiisize üzülmemizi bekliyorsanız gülerim anca.suçlunun kaçmasına sevinmişsiniz bir de yanına gitmek istiyorsunuz yani yerini de biliyorsunuz ki bu da suçtur.umarım yakalanır da 22 yılı doya doya yatarr.
size üzülmemizi bekliyorsanız gülerim anca.suçlunun kaçmasına sevinmişsiniz bir de yanına gitmek istiyorsunuz yani yerini de biliyorsunuz ki bu da suçtur.umarım yakalanır da 22 yılı doya doya yatarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?