- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
Nasıl yani? Sırf orada ve müdahale ediyor diye mi bu cezayı aldı? Eşinizin ormanda ne işi vardı gece gece? Ne iş yapıyordu?İnanın suçu olay yerinde bulunmak arkadaslari adamı gece vakti bir ormana götürüp iki tokat atmış mağdurun anlattığına göre gasp etmişler buda daha çok zarar görmesin diye onlara mudahel etmek için gidiyor bu davadan hepsi yargılanıyor keşke 22 yerine adaletli olup kimin suçu varsa ayırıp ceza verseydi ona bile kabuldük
Kırmızı bülteni falan değil yuurt dışı yasağı yok kendi pasaportu ve vizesi ile gitti ceza gelince gelmeyecek Türkiye'ye siz olayı yanlis anliyorsunz herhalde 22 sene bir kavga için çok aynı zamanda olay yerine gitti için aldığı ceza bu yaralama yok ölüm yokYok ya kırmızı bülten gibi şeyler olmadan aramazlar bence.
Bacım benim kocam bile 12 ay zor hapis cezası aldı.Şiddet, tehdit, ısrarlı takip, . Hadi ben aile üyesiyim. Denetimli yok ama yasadan dolayı yatmıycak. Yani mantıken gerekçeli kararı gördünmü bence dediği zor. Ya da dediğinden biraz daha konu ağır. Bir kadın vardı 10 kurşun yemiş felç oldu hamileydi bebek öldü , yanındaki adam öldü . Koca 15 yıl falan verildi. Haberlerde. Yani ..Birden fazla dosyası yok adam öldürmedi keşke oldurseydi orda yatsaydi olldurseydi az ceza alıp çıkardı merak etmeyin öldürmedigi için bu kadar çok ceza aldı
Mahkemelerine katıldım hurriyetinden yoksun kılma gasp gece vakti yağma bu üç suçtan alldi hepsini de üst sınırdan verdiHepsinden en üst sınırdan olsun hadi 5 ; yese gasp, tehdit, hürriyeten yoksun kılma, darp 20 etti. 2 nereden geldi. Ya sen bizi ya da kocan seni kandırıyor. ?? Gerekçeli kararı gördünmü . ? Denetimli serbestlik te vardı bence işin içinde başka suçlarıda var yani. Yanlış mıyım ?
Yasal yollardan gitti yurt dışı yasagi verilmedigi içinYasal yollarla kapıdan geçip gittiyse bir şey yapmazlar muhtemelen ama kapı dışından gittiyse çok büyük sıkıntı olabilir. Yetkililerin el atması mantıklı kesinlikle calci
Peki suç işledikleri müşteki kaç yaşında. ? Bir de üst mahkemesi var bu işin. Yani . Yav bence boşa üzülme kusura bakma ama her suçlu cezasını çekmeli!Mahkemelerine katıldım hurriyetinden yoksun kılma gasp gece vakti yağma bu üç suçtan alldi hepsini de üst sınırdan verdi
Ama verilecek ve hakkında arama bülteni çıkarılacak biliyorsunuz değil mi?Yasal yollardan gitti yurt dışı yasagi verilmedigi için
Evet malsef öyle eşim esnaf benim eşimin ormanda işi yok arkadaşları ormana götürmüş diye onların yanına gitmiş mağdur baştan hepsinden şikayetçi oldu sonra sadece benim dovenden şikayetçiyim dedim sonra tekrar ifade vermiş herkes cezasını çeksin demiş dosya okadar karışık ki hakimler ilgilenmedi bile ilk 22 sene verdi 1 sene sonra istinafta bozuldu dosya dedik mahkeme olucak adaletli olur tekrara mahkeme oldu hakim yine 22 sene verdi Yargıtay uğraşsın dedi malsefNasıl yani? Sırf orada ve müdahale ediyor diye mi bu cezayı aldı? Eşinizin ormanda ne işi vardı gece gece? Ne iş yapıyordu?
Peki suç işledikleri müşteki kaç yaşında. ? Bir de üst mahkemesi var bu işin. Yani . Yav bence boşa üzülme kusura bakma ama her suçlu cezasını çekmeli!
Bacım sen kaçak yolla gitti dedin.Kırmızı bülteni falan değil yuurt dışı yasağı yok kendi pasaportu ve vizesi ile gitti ceza gelince gelmeyecek Türkiye'ye siz olayı yanlis anliyorsunz herhalde 22 sene bir kavga için çok aynı zamanda olay yerine gitti için aldığı ceza bu yaralama yok ölüm yok
Evet gelmeyince kaçak olacakBacım sen kaçak yolla gitti dedin.
Şuanda kaçak sayılıyor cezası geldi kendisi yokEvet gelmeyince kaçak olacak
hakimlerin de isi gucu yok hicbir sucu olmayan adama durduk yerde ceza verdiler oyle mi? bir de iki tokat attilar demissiniz.iki tokat atilan adam darp edildigini nasil kanitladi?Oda eşimle yaşıt 35 yaşında suçu varsa cezasını çeksin tabi çekmesin demiyorum ama versin 5 sene versin yapmadığı şeyden ceza alması çok. Saçma degilmi sadece olay yerinde bulundu diye 4 kişi işlemiş sucu sende suclusun diyor aynı cezayı veriyor dovene versin okadar cezayı
Olay yerinde bulunması suça itiraz etmemesi. Suça iştirak demek zaten. Etmemiş olsada yardım ve yataklık. Yani arkadaşım canım cicim yada kardeşil akrabam. Babamı tanımam bu konuda. Olması gereken de bu. Yani diyelim ki orda adamı öldürebilirlerdide. Ya cinsel saldırıda bulunabilir garantisi var mı. Açıkça işkence bu. Dağ başında mıyız . Kanun mu Yok O zaman da susacak başka açıklaması yok. Polise ihbar etmesi gerekirdi !!! Kim olursa olsun hakimi taktir ettim.Oda eşimle yaşıt 35 yaşında suçu varsa cezasını çeksin tabi çekmesin demiyorum ama versin 5 sene versin yapmadığı şeyden ceza alması çok. Saçma degilmi sadece olay yerinde bulundu diye 4 kişi işlemiş sucu sende suclusun diyor aynı cezayı veriyor dovene versin okadar cezayı
Azmettirici değil yardım ve yataklıkDemesine göre adam zaten gitmiş. Konu sahibi kendisi kaçmasına yardım etmiş, etmese de bilgisi olduğu halde bildirmediği için azmettirici sayılır. Elle tutulacak yanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?