Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacım var

Keske öldürseydi dedi ya,bence kadin da mafya bit citlatiyo sanki, keske öldürseydi...

Hea olay yerinden geciyomus tesaduf heral, gecenin yarisinda ormanda dolasmayan da ne bileyim zaten

Selizay

Bide bekledi ya
Bide deliriyor böyle biri Icin ya

Psikolijik mi hastalikmi diye sordun, cevabim psikolojik hastalik canim Benim, hastasin hemde asiri derecede. Git hemen tedavi ol

Hagbsi falan vardır belki ya da 3 kişi oldukları için organizeden en üst verilmiş olabilir mi? Eğer eşiniz gerçekten suçsuzsa zaten üst mahkemeden dönerdi, neden kaçtı? Zaten 22 sene yatmazdı muhtemelen 7 yıl civarı olurdu cezası. Şimdi itiraz mitiraz işleri de yalan oldu. Kocanızı bırakın kendinizi düşünün.

22 yila mahkum olmus, hayat boyu kaçak yaşayacak, sizin derdiniz 1 sene kadınsız duramayacağı korkusu mu?

Valla takıldığım nokta, bir erkek kadınsız duramaz demişsiniz. Yani orada başka bir kadınla olur mu? Demeye getirmişsiniz anladığım kadarı ile. ( yanlışsam düzeltin )

İyi de bundan önce çok daha büyük problemleriniz var. 22 sene ceza almış birisi, öyle zaman aşımı ile filan da kurtaramaz. Gitti yabancı ülkeye, ee bir yerlere kayıt olmak gerekmeyecek mi? Sağlık için olsun, ne biletim yerleşim yeri olsun, her şeyi geç bi polis kontrolüne denk gelir. Öyle ülkeden gidince kurtulamıorsun, suçluların iadesi anlaşması var. İnterpol tarafından aranması olursa, illa ki yakalayıp iade ederler. Sizi de yanında ülkeye gönderirler. Hapis cezası almazsınız belki ama suçluya iştirak ettiğiniz için, başınız ağrıyabilir.

En iyisi boşanmak bana göre...

Eşiniz de orda kendine başka bir hayat kursun yakalanana kadar...

bir koca bulmak kolay mı bu devirde.nasıl boşan demeye klavyen elverdi ?

bir koca bulmak kolay mı bu devirde.nasıl boşan demeye klavyen elverdi ?
Ne olacak peki? Yurt dışında kaçak hayatı yaşamak kolay mı? ( eşi yanına alacakmış öyle yazıyordu )

Tabiki kolay değil ama 22 senelik bir ceza ( yatarı ne kadar bilmem ) ve yurt dışına KAÇAK OLARAK GİTME şartları varken, boşanmak en mantıklısı bana göre.

kuzum kadın kocam ister gaspçı olsun ister darpçı ister katil yeter ki başka kadınla olmasın diyor başka da bir şey demiyor.tabikim boşanmasın da adam başka bir kadının başını yakmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…