- 15 Şubat 2013
- 25.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.711
- 798
Keske öldürseydi dedi ya,bence kadin da mafyaKeşke yapsaymış yahu gece vakti milleti kaçırmış, ormana götürmüş evini yağmalamış tamı tamına toplumda aradığımız örnek vatandaş.. böyle erkekler sayesinde gece yatağımda rahatça uyuyorum, kesinlike hapsedilmemeli böyle tipler başka ülkelere gidip orda da suç işlemeli!!
İçeri girip öyle de dolanabilir. Kadının hali her türlü zor vah çok üzüldümKadin da zaten yatsin yeter ki Avrupalarda are you sex diye dolanmasin istiyii
adam ponçikkk adam masummmm adamın tek suçu konu sahibini aldatma ihtimaliiiÜzgünüm kocaniz mafya
Hea olay yerinden geciyomus tesaduf heral, gecenin yarisinda ormanda dolasmayan da ne bileyim zatenOda eşimle yaşıt 35 yaşında suçu varsa cezasını çeksin tabi çekmesin demiyorum ama versin 5 sene versin yapmadığı şeyden ceza alması çok. Saçma degilmi sadece olay yerinde bulundu diye 4 kişi işlemiş sucu sende suclusun diyor aynı cezayı veriyor dovene versin okadar cezayı
kınamayalımmm başımıza gelirrrrrBurda okuduğum en acaip konulardan biri
Sen gece yarisi ormanda dolanmiyosan ondan acayip geldi sanaBurda okuduğum en acaip konulardan biri
adam ya tarzansa hıhhhSen gece yarisi ormanda dolanmiyosan onda acayip geldi sanaadamin tek sucu bu
Burda okuduğum en acaip konulardan biri
İnanın suçu olay yerinde bulunmak arkadaslari adamı gece vakti bir ormana götürüp iki tokat atmış mağdurun anlattığına göre gasp etmişler buda daha çok zarar görmesin diye onlara mudahel etmek için gidiyor bu davadan hepsi yargılanıyor keşke 22 yerine adaletli olup kimin suçu varsa ayırıp ceza verseydi ona bile kabuldük
yav he heeeeeSiz adaleti hakimlerden daha iyi biliyorsunuz daha önce bunun okulunu okudunuz mu acaba? Bir şey danıştım aldınız bu kadar cümlenin icinde beni vijdansiz yaptınız asıl size pes diyorum
Bide bekledi yaMerhaba hanımlar benim bir derdim var kafam çok karışık eşim cezaevine girdi 3 sene onu bekledim çok zorluk çektim hem maddi hem manevi neyse çıktı sonunda nefes aldım dedim cezaevine girdiği suçtan 22 sene ceza aldı şuanda cezası onaylanmak üzere içeride yatsa bir dert yatmasa bin dert asla içeri girip yatmam geleceğimiz olmalı diyor kendisi yurt dışına gitti kaçak yolla ben çok üzülüyorum yine kaldım yalnız yanına beni alması 1 sene yi gecik bir süre sürecek bir erkek kadınsız asla duramaz gözüm görmüyor ama gönlümde katlanmiyor kendisine bunu söylediğimde cezaevinde bekledin 1 sene daha bekle diyor ama bu öyle bişey değil ki ben neden kendime komplesk yapıyorum çıkamıyorum bu dusunceden çok seviyorum onu güveniyorum ama gözümün onunde almadığı için gönlüm katlanmiyor psikolojik mi hastalikmi bu düşünce aklımdan silinmiyor sizden yardım istiyorum belki fikirlerinizle biraz içim rahatlar
adamın suçu yok adam melekkk adamm dünya iyisiii adam iftiraya uğramışş.hepsi yasa adamlarının suçuymuşşş hemi de yersennnn22 yila mahkum olmus, hayat boyu kaçak yaşayacak, sizin derdiniz 1 sene kadınsız duramayacağı korkusu mu?
bir koca bulmak kolay mı bu devirde.nasıl boşan demeye klavyen elverdi ?Valla takıldığım nokta, bir erkek kadınsız duramaz demişsiniz. Yani orada başka bir kadınla olur mu? Demeye getirmişsiniz anladığım kadarı ile. ( yanlışsam düzeltin )
İyi de bundan önce çok daha büyük problemleriniz var. 22 sene ceza almış birisi, öyle zaman aşımı ile filan da kurtaramaz. Gitti yabancı ülkeye, ee bir yerlere kayıt olmak gerekmeyecek mi? Sağlık için olsun, ne biletim yerleşim yeri olsun, her şeyi geç bi polis kontrolüne denk gelir. Öyle ülkeden gidince kurtulamıorsun, suçluların iadesi anlaşması var. İnterpol tarafından aranması olursa, illa ki yakalayıp iade ederler. Sizi de yanında ülkeye gönderirler. Hapis cezası almazsınız belki ama suçluya iştirak ettiğiniz için, başınız ağrıyabilir.
En iyisi boşanmak bana göre...
Eşiniz de orda kendine başka bir hayat kursun yakalanana kadar...
Ne olacak peki? Yurt dışında kaçak hayatı yaşamak kolay mı? ( eşi yanına alacakmış öyle yazıyordu )bir koca bulmak kolay mı bu devirde.nasıl boşan demeye klavyen elverdi ?
kuzum kadın kocam ister gaspçı olsun ister darpçı ister katil yeter ki başka kadınla olmasın diyor başka da bir şey demiyor.tabikim boşanmasın da adam başka bir kadının başını yakmasınnNe olacak peki? Yurt dışında kaçak hayatı yaşamak kolay mı? ( eşi yanına alacakmış öyle yazıyordu )
Tabiki kolay değil ama 22 senelik bir ceza ( yatarı ne kadar bilmem ) ve yurt dışına KAÇAK OLARAK GİTME şartları varken, boşanmak en mantıklısı bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?