- 13 Ocak 2017
- 1.363
- 593
- 123
- 41
yaa kızlar bana cevap verirseniz sevinirim. Aşılama tedavisine başlayacakken son hsg de problem çıktı rahimde. Kubbesinde çöküklük var gene dediler. Kasımda da aynı ameliyatı oldum 10 gün önce de. Doktorlar tekrar çökmesin diye cyclo progynova diye bir ilaç verdi iki kutuyu aynı anda kullanacaksın dedi. Kutunun yarısı östrojen yarısı progesteron. Östrojenlerim 2 gün önce bitti ve 11 gün çift doz kullandım. Yoğun östrojen aldım... internette ovitrelle i araştırırken tüp bebek tedavisinde kullanıldığını, e2 değeri yüksek olursa çatlatma iğnesinin vurulmaması gerektiğini okudum. OHHS denen bir sendroma neden oluyormuş, hayati tehlike yaratabilir diyor.
E2 değerime baktırmadım yarın baktıracağım artık. Ama çok endişelendim çünkü bugün yumurtalarıma baktırmaya kendi tüp bebek sevisime gitmedim çok sıra oluyor diye. 2 sene önce yumurta takibimi yapan doktora gittim. Gerçi kullandığım ilaçları ona da gösterdim ama...
Sadece tek yumurta olduğu kesin... sizce tek yumurtayla ohhs ye girer miyim yaa
E2 değerime baktırmadım yarın baktıracağım artık. Ama çok endişelendim çünkü bugün yumurtalarıma baktırmaya kendi tüp bebek sevisime gitmedim çok sıra oluyor diye. 2 sene önce yumurta takibimi yapan doktora gittim. Gerçi kullandığım ilaçları ona da gösterdim ama...
Sadece tek yumurta olduğu kesin... sizce tek yumurtayla ohhs ye girer miyim yaa