Kızlar acil yardım karnım yırtılıyor

bende catladım ama normal dogumdan sonra çok kötu durmuyo vucudunu sıkılastırırsan yok denecek kadar az bellı oluyo
ama sezeryanla dogum yapanlarda malesef cok kötu yarık yarık oluyo resmen

bencede sıkılaşırsan pek belli olmuyolarda bu sezeryanda niye öle kalıyo bi bildiğin görmüşlüğünmü var anlatırmısın merak ettim şimdi

bunun normalle sezeryanla alakası yok bence
catlamışsa her halukarda belli olur sadece rengi beyazlasıyor gün geçtikçe okadar

bencede sıkılaşırsan pek belli olmuyolarda bu sezeryanda niye öle kalıyo bi bildiğin görmüşlüğünmü var anlatırmısın merak ettim şimdi

evet canım normal dogum yapmıs bırı olaraktan cok çatlamıstım ve korse ve sıkı spor sayesınde göbek falan kalmadı bende ve butun catlaklarım gıttı.....

sezeryanla dogum yapan kuzenlerım teyzem hepsının göbegı ve catlakları cok çırkın barız bır sekılde bellı malesef ne yaptılarsa gecmedı.....

4-5 aylıkta kızarmaya başlıyor 9.aya kadar yırtılıyor.yırtılan yerlerde bembeyaz kalıyor. ben ilk doğum yaptığımda solaryuma girdim her tarafım simsiyah çıktım yırtılan yerler yine bembeyazdı.5 sene oldu ne azalma ne renkte koyulaşma hiç bişey olmadı. her gören korkuyor :)))))

:roflol::roflol:

ya bende nıye bellı olmuyo bende cok catladım ılk dogumda ama hepsı kayboldu
ben süt beyaz bi hatunum ama ondanmı acebakaydirigubbakcemile3

canım bünyeden bünyeye değişiyor ben o kadar çok krem yağ losyon neler neler kullandım ama malesef çatlayacak oldun mu hiç birisi işe yaramıyor. lazer tedavilerde bile yine gözle görülür bir şekilde kalıyor. ben ilk cild uzmanına gittiğimde kadının tepkisi çok komikti ve ilk oğlumda 8 kilo aldım doğuma kadar bunda da şuana kadar yine 8 kilo aldım ama karnım paramparça yurtdışından bir krem geldi şuan araştırmaları yapılıyor. oradan haber bekliyorum. inş o işe yarar(((

bende catladım ama normal dogumdan sonra çok kötu durmuyo vucudunu sıkılastırırsan yok denecek kadar az bellı oluyo
ama sezeryanla dogum yapanlarda malesef cok kötu yarık yarık oluyo resmen

alın kızlar gözünün çatlak görsün sakın korkmayın ama :)))):sm_cool:

Eklentiler

• $Fotoğraf0023.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
canım ben hamile iken neler kullandım neler yaptım nafile.önce senin dediğin gibi mor mor oldu ilk gördüğümde çok moralim bozulmuştuzamanla beyaz oldu.bende çok beyaz tenliyim pek belli olmuyor ama çatır çatır çatladım bi kere :)sanırım henüz bir tedaviside yok..

bende çatladım üstelik fazla kilo almama ragmen tamamen genetik bişey annemde çatlamış üstelik ben çok met edilen lireak kremini kullandım bi işe yaramadı doğuma 6 hafta kadar var artık kullanmıyorum bişey çatladı yani ne yapayım öleyimmi :) bebeklerim sağlıklı doğsunlar inş. da. bence çatlağın doğumdan sonra tek çaresi sporla zayıflamak gülben ergen öyle demişti ne yaparsan yap çatlayacaksan çatlıyorsun diye. sonra plates falan yapmış karnı sıkılaşmış çatlaklar gitmiş. gitmese bile görünümü azalır sanırım.

yok canım ya istediğin kadar spor yaparak zayıfla banamısın demiyorlar.Ben doğumdan sonra 49 kiloya düştüm ve ufakta olsa normalde göbek kalır bende hiç yok.Yürüyüş yapmayı yüzmeyi bisiklet kullanmayı inanılmaz severim.Ama çatlaklar beni daha çok sevdi göbeğimden gitmek bilmiyor.inş çatlakları küstürmenin bir yolunu buluruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…