bende catladım ama normal dogumdan sonra çok kötu durmuyo vucudunu sıkılastırırsan yok denecek kadar az bellı oluyo
ama sezeryanla dogum yapanlarda malesef cok kötu yarık yarık oluyo resmen
bunun normalle sezeryanla alakası yok bence
catlamışsa her halukarda belli olur sadece rengi beyazlasıyor gün geçtikçe okadar
bencede sıkılaşırsan pek belli olmuyolarda bu sezeryanda niye öle kalıyo bi bildiğin görmüşlüğünmü var anlatırmısın merak ettim şimdi
4-5 aylıkta kızarmaya başlıyor 9.aya kadar yırtılıyor.yırtılan yerlerde bembeyaz kalıyor. ben ilk doğum yaptığımda solaryuma girdim her tarafım simsiyah çıktım yırtılan yerler yine bembeyazdı.5 sene oldu ne azalma ne renkte koyulaşma hiç bişey olmadı. her gören korkuyor :)))))
merhabalar ben de haziranda doğum yapıcam.bişi sorucam bu çatladım dıyenler kaçıncı haftada başladışar acaba çatlamaya?bu arada Liearac kremı tavsiye ederim.ben 35.haftamdayım başından beri onu kullanıyorum bide niveanın bebe yağını.
:roflol::roflol:
ya bende nıye bellı olmuyo bende cok catladım ılk dogumda ama hepsı kayboldu
ben süt beyaz bi hatunum ama ondanmı acebakaydirigubbakcemile3
bende catladım ama normal dogumdan sonra çok kötu durmuyo vucudunu sıkılastırırsan yok denecek kadar az bellı oluyo
ama sezeryanla dogum yapanlarda malesef cok kötu yarık yarık oluyo resmen
canım bozma moralini en azından benimki gibi mor mor durmuyo yasenağlamaalın kızlar gözünün çatlak görsün sakın korkmayın ama :)))):sm_cool:
canım malesef eşim de ben de hep araştırmalardayız.şuan gergin olduğu için o kadar iğrenç durmuyor hele bir insin çok çok kötü duruyor. Allah kurtarsın ne diyim.sıbelcım gercekten cok bellı oluyo bunun ıcın bı cozum yolu yokmu kaydirigubbakcemile3
canım benim mor mor da oluyor kıpkırmızı da oluyor. benim göbiş çok marifetli bildiğin gibi değil. hele bir insin.haftalarca şiş durmuş daha sonra inmiş balon gibi olacak.canım bozma moralini en azından benimki gibi mor mor durmuyo yasenağlama
bende çatladım üstelik fazla kilo almama ragmen tamamen genetik bişey annemde çatlamış üstelik ben çok met edilen lireak kremini kullandım bi işe yaramadı doğuma 6 hafta kadar var artık kullanmıyorum bişey çatladı yani ne yapayım öleyimmi :) bebeklerim sağlıklı doğsunlar inş. da. bence çatlağın doğumdan sonra tek çaresi sporla zayıflamak gülben ergen öyle demişti ne yaparsan yap çatlayacaksan çatlıyorsun diye. sonra plates falan yapmış karnı sıkılaşmış çatlaklar gitmiş. gitmese bile görünümü azalır sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?