Kızlar acil yardım karnım yırtılıyor

ben birinci hamileligimde 4. aydan itibaren frei oil diye bir yag kullandim.benim hatam sadece karnimi korumam oldu.karnimda hic yirtigim yok ama kalcalarimda,popomda ve gögüslerimde oldu.ben oralari hic hesaba katmamistim.ikisinide sezeryanla dogum yaptim su anda ne bir göbek ne popo genc kiz gibiyimmoralini bozma .ama bazi arkadaslar demisya catlayacaksan catliyor diye,bence hic alakasi yok.oralarimada dikkat etmis olsaydim inaniyorum hic olmayacakti.:gitme:

canim su anda sadece bebegini düsün hic moralini bozma.zaten olan olmus.bazen esime sorarim ,catlak olan yerler seni etkiliyormu diye,ne münasabet sen durup dururken olmadinya bana iki tane melek verdin der.
haa birde dogumdan sonra cinsel hayatini etkilermi diye düsünüyorsan hic merak etme dahada düskün oluyorlar.kaydirigubbakcemile3

aynı hatayı bende yaptım.mutlaka bacakalrınıza falanda sürün.ben roc kullandım hamilelilk çatlak önleyici yağ.göbgimde olmadı ama.bacaklarım mafiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…