- Konu Sahibi aleynaileyda01
-
İnanın ben bile bu aileye olan tapma olayını anlamıyorum . Ailesine aşırı düşkün ama maalesef hep ben bilmem annem daha iyi bilir diyoama bana karşı da çok fazla iyi niyetli. Annesiyle samimiyetim yok. Ilk kez gorcem.
Biz 5 kişi olcaz. Annem babam amcam ve dayım. 10 kişi de onlar :/
Sabah gelip akşam gidecekler ama
O ailesine tapiyo. Annem ablam babam diye diye ömrümü yedi ama bana da çok değer veriyo
Haklisiniz ama ailemi küçümsemelerini istemiyorum tek sıkıntım bu
Sizi tanimiyorum ama iyi niyetli biri oldugunuz belli. Beni yanlis anlamanizi istemem ama icimden sanki mutlu olmiyacaksiniz gibi geliyor. Ailesinr asiri düskün diyorsunuz. Hersey yolunda giderse ailesi siz olacaksiniz. Önce siz sonra anne baba. Iki kisiyken bence muhtesem geciniyorsunuzdur ama onun ailesi dahil olunca sanki huzurunuz kacicak. Onlarin maddi durumu iyi diye, siz kendizi kücük görüyorsunuz. Hersey para degil bu hayatta. (Malesef onsuzda olmuyor.)
Sevgiliniz sizin durumu biliyor, onun yanindada sık sık durumumuz iyi degil demeyin. Kücültmeyin kendinizi.
İnşallah ailesi sizin gibi insanlardır. Bunun bi tane ablası var. Kocası trilyoner. Ondan dolayi şımarık biraz. Facebooka falan hep yemek resimleri atıyo. Altına da kuş sütü eksik, asalet budur falan yazıyo. O belki aklına girer diye düşünüyorum
Sabah gelip akşam gidecekler ama
Normal bu kadar gerilmen ama sakinleşmeye çalış daha yolun başındasınız ve bunun benzeri çok heyecanlanacağın durumlar olacak. :)
Ayıp mayıp olmaz , herkes karşısındakinin usulünü baştan görsün . Ama sorun şu ki şık şık giyinip gelen kadınlar için yerde oturmak sıkıntılı olabilir. O nedenle servis masası ve ellere tabaklar daha uygun olur.
Ben yurtdışından gelenlere bile böyle yapıyorum , kalabalık olunca alternatif kalmıyor. E eve değil de bana geldiklerine göre takıntı da yapacak bir şey kalmıyor. Ama yapacağım yemekleri bu duruma göre seçiyorum. Çorba yapmıyorum , pilav ve islim kebabı yanına salata , zeytinyağlı birkaç çeşit tamamdır. Yani akmayacak , tabakta pek birbirine karışmayacak tarzda . Bir de bıçak kullanımını gerektirmeyecek yemek seçersen rahatlık olur. Yazın bu sıcağında çorba çok da şart değil. Geldiklerinde kahve istemiyorsan eğer soğuk birer içecek misafirlerini serinletir , neşelendirir. Yemekten sonra çay servisi süper gider.
Herşeyden önemlisi endişeli görünme , ağırlama tarzından utanma , kendine güvenli ol . Kolay gelsin :)
Öncelikle derin bir nefes al ve birazcık sakinleşmeye çalış canım. Tanışmanın amacı ailelerinde birbirini görmesi ve tanıması. Şayet sadece maddi anlamda gelir düzeyiniz onlardan düşük diye burun kıvıracak kişiler ise sende bir kez daha enine boyuna düşünür tartarsın.
Şimdiden üzme kendini. Para dediğin bugün var yarın yok. Onlar sizi tanımaya geliyor , zengin bir aile olmadığınızı da biliyorlardır oğullarından. Önemli olan gönül zenginliği , düzgün ahlak gibi para ile satın alınamayacak değerler.
İçini ferah tut. Güzel haberlerini bizimle paylaşırsın misafirleriniz gidince
Ona hiç maddi durumumdan bahsetmedim. Ama ben mahallede oturuyorum o sitede. Küçümsemişti bi kez sonra pişman oldu. Benim annem babam gariban. Babam çiftçi. Onlar ünlü bir işadamı ile ortaklar. hep yurtdisinda tatildeler. Ve ben onu sevdiğim halde sadece bu maddi imkansizliktan kaybetmekten korkuyorum. O da beni seviyo. Ki sevmese bu kadar çok evlenmeyi istemez diye düşündüm. Ailesinin ne zaman konusu açılsa tartışıyoruz zaten. Babam gitti yeni perde tv aldı taksite. Sadece benim için. Kızım küçük düşmesin diye. Ama onlar bizi küçümserse üzülürümondan dolayi çok fazla endiseliyim.
bütün gün sizde mi olucaklar?eğer sizde olucaklarsa bütün gün ,yemek hazırlamanız gerekir.hiç keyfinizi bozmayın.imkanlarınız neyi elveriyorsa öyle hazırlık yapın.ortada bir ayıplık bir durum varsa sizin değil onların henüz, ilk tanışmada bu kadar kalabalık gelmeleridir.
Sevgilinin ailesi anadan dogma zengin degildir herhalde.
Ben senin yerinde olsaydim, benim ailemi kücük görselerdi, askimdan vaz gecerdim. Yarin ne olcagi belli olmaz. Paraya güven olmaz. Bugün bolluk icinde yasayip yarin yokluk icindede yasayabilirler.
Fazla düsünme, dert etme. Hayirlisi neyse o olur. Tanismada aileni, yasam tarzini sevmezlerse, sende onlari salla. Insallah hersey yolunda gider.
Ailemi kucumserlerse elbette vazgececegim
Insallah böyle durum olmaz.
Misafirleriniz gidince nasil gecti mutlaka haber verin. Merak ediyorum
Bizim buralarda sizler gibi iyi yürekli insanlar kalmadı
Kalabalık konusunu bi kez açtım. Buna siz değil geleneklere gore biz karar veririz dedi. Kavga ettik ve konu kapandı
Ona hiç maddi durumumdan bahsetmedim. Ama ben mahallede oturuyorum o sitede. Küçümsemişti bi kez sonra pişman oldu. Benim annem babam gariban. Babam çiftçi. Onlar ünlü bir işadamı ile ortaklar. hep yurtdisinda tatildeler. Ve ben onu sevdiğim halde sadece bu maddi imkansizliktan kaybetmekten korkuyorum. O da beni seviyo. Ki sevmese bu kadar çok evlenmeyi istemez diye düşündüm. Ailesinin ne zaman konusu açılsa tartışıyoruz zaten. Babam gitti yeni perde tv aldı taksite. Sadece benim için. Kızım küçük düşmesin diye. Ama onlar bizi küçümserse üzülürümondan dolayi çok fazla endiseliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?