Kızlar acil yardım lütfen.

Güzel arkadaşım , annen baban bu ülkede yaşayan milyonlarca insan gibi kendi yağıyla kavrulmaya çalışan insanlar. Kendine eziyet etme bu düşüncelerle.

Kendinizi zora sokacak maddi harcamalara kalkışmayın. İmkanınız ne ise onunla ağırlayın. Geldiklerinde hal ve tavırlarına onlar kadar sende bakacaksın. İçine sinmeyen birşeyler var ise oturup bir kez daha düşünürsün.

Benim eşim ve ailesi de uzaktan gelmişti. Mecburen yemek verdik ama eşim vana yemek olmasın, pasta börek olsun da konuşacak zaman kalsın demişti. Annemler yok ayıp olur diye hazırlık yaptılar. Aonuç olarak servisi, yemesi, tatlısı, çay faslı derken önemli konular pek konuşulmadan gittiler :)
Yer sofrası ayıp diil bence ama tabakta bir şeyler verseniz sizin için daha uygun olur. Bi sarma bi börek bi meze akşam yemeği olarak da yenebilr sonuçta...
Tanışma faslında kahveye gerek yok bence, istemede verin sadece:)

konuyla alakasız ama konu aktif diye soruyorum lütfen kızlar yardım karadeniz de yaşayan varmı biz yarın karadeniz turuna cıkıyoruz ama hava durumu nasıl televizyon yağmur var diyor hava durumuna baktım yağmur yok lütfen yardım

Arkadasim suan karadeniz turunda. Resimlerden gördügüm kadariyla yagmur yok ama serin galiba. Ince uzun kollu ceket giymisler

Pasta börek sarma vs yapın masaya koyun herkes koltuğa bulduğu yere otursun o heyecanla kahve yapmak çok zor oluo
( günde 5 tane Türk kahvesi içerim )anneme ben yapamıyorum nekadar koyucam sen hazırla ben götüreyim demiştim
Sadece büyüklere erkeklere yap kahveyi daha iyi olur
Normal misafire nasıl diosan öyle hoşgeldin dieceksin :)
Bide heyecandan sürekli çişi gelio insanın ne konuşulur kaçırıosun hep :)

Çok şanslısın bu düşüncede ailen olduğu için. Seni gerçekten seviyorsa maddiyatı zaten gözü görmez ailesine de bunun lafını yaptırmaz. Görgülü bir aileyse zaten ortama uyum sağlar. İzmir - Adana arası 1 sa 45 dk falan menülü (çorba- ana yemek tarzı) yemeğe gerek yok gibi geldi bana ne bileyim mesela içli köfte, sarma, börek tarzı servis tabaklarıyla çayla iyi gider sanki. İçiniz rahat etmezse yer sofrası da olur bana göre 15 kişilik masayı nereden bulalım yani :) ama kendinizi ve ailenizi sakın ezdirmeyin lütfen. Ne zaman zaman geliyorlar? Sizin için dua edeceğim inşallah beklediğinizden daha güzel geçer. Allah yardımcınız olsun

İzmirlilerse yer sofrasına oturtup,kadınları ayrı odaya almanız ters kaçar.

Ben dogma buyume izmirliyim karsiyakaliyim.bunun sehirle bi ilgisi yok biz yeri geldimi masada yeri geldimi yerde de yeriz bunun kisilikle alakasi var.bulundugun ortama saygi duymali ve uyum saglamali bir insan.herkes nasil yasiyorsa misafirede oyle davranmali dogal olunmali.bence cok kalabaliklarsa sulu yemekler cok telasli olur.kek kurabiye pide vb atistirmaliklar ve yoresel ikramlariniz uygun olabilir.

Yani canım canını sıkmak istemem ama yer sofrası olmaz bence arkadaslarında dediği gibi önce erkekler yer siz o ara bayanlarla kaynaşırsınız ablanız servis yapar anneniz ve siz onlarla işgilenirsiniz.Sonra kadınlar geçer erkekler muhabbete devam yani böyle olursa bir sıkıntı olmaz . Yer sofrası bana biraz sıkıntılı geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canikom,

Madem ki masanız küçük ikiye bölün,herkes aynı anda yemek durumunda değil ki.Önce beyler yesin,sonra güzelce masa örtüsünü silkin veya lekelendiyse yenisini serip hanımlara hazırlayın. O sırada da beyler çaylarını içer. Kac kişinin evinde 15 kişilik masa var ki? Dert ettiğin seye bak :) hem benim halam da aynı şeyi yaşadı ve bu şekilde halletti,çok da rahat oldu sen de bunu yap.en güzeli bu :)

Ayrıca kendi aileni sakın ola ki zora sokacak isteklerde bulunma.Maddi durumunuz neyse odur. Boşuna borca girmeyin,onlar sizi öyle sevsin begensin.Maddiyata bakan tiplerse zaten yapamazsınız,yıllardır binbir zorluklarla sizi büyüten ailenizi ezdireceğinize bırakın sevgilinizin ailesi utansın. Kaldı ki doluşup geldiklerine göre bu tipte olan insanlar gibi gelmediler bana,aksine heycanlı sevimli insanlar gibi :)

Sen gönlünü ferah,anne babanı el üstünde tut. Hiç bir şeyi de dert etme oldugun gibi görün ve sevgilin tarafından bir küçümseme gözlemledğin an ayarı ver, zira o adam sana göre değildir demek bu.

O gunku durumları da bızımle paylaşmayı unutma :)

Canım sen çok büyütme bak sen aileni olduğu gibi kabullen hem sen baştan böyle yaparsan evlilliğin de bu devam eder biraz söyle düşün onlar bizi değilde benim ailem onları bana uygun görür mu beğenirler mi sen kız tarafısin nazlisin :)

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
yer sofrası olmaz kesinlikle olmaz. onu geçin.
selfservis yapın. yemek masasına koyun yemekleri. bardakları. çatalları. tabakları. ama çorba olmasın. bir ana yemek yapın etli. ara sıcak.. salata,zeytinyağlı. piav olur dolma olur yada.. büyük tabaklara parça parça koyar insanlar.. bitiren tekrar alır.birde tatlı tabağı. bitti.
1o kişi madem gelenler. önlerine sehpa,zigon koyun. benim arkadaşım nişanı evinde yaptı. kıssırı ben yaptımdı mesela:).
böyle self servis. millet son derece rahat etti.

Son düzenleme:
bu arada önce erkekler sonra bayanlar olayınada girmeyin. cinsiyet ayırımı gibi olur. bana hoş gelmezdi bu. siz selfservisi düşünün bence.

Son düzenleme:
ayy baban elleri öpülesi bir baba. .çok duygulANDIM. biliyormusun siz gönlü zengin insanlarsınız. en önemli erdem bu. .
sizin gibi bir aileyi beğenmeyeceklerse sırf maddiyat için bırak sığlıklarıyla yaşasınlar.

Son düzenleme:
evde o kadar kalabalık yemek vermek zorunluluğun yok ki..
mağdem kalabalık geliyorlar. eee gelme de denilmez.. o zaman adına yemek demeyin.. tanışma toplantısı gibi birşey..
söylersin sevgiline kalabalık olduğu için ikramlarımı elde servis yapacağız dersin.. börek vs. detayına falan girmene gerek yok. ancak söylemende fayda var..

siz de mutfakta servis tabağına tatlı, tuzlu işte ne ikram etmek istiyorsanız onu koyarsınız. yanına bir çay ikram edersiniz.. üstüne de kahve ya da başka soğuk birşey içmek isteyen verse sorarsınız getirirsiniz..

bence öyle yemek işine masa işine girmeyin.

Kızcagiz ne dicek nedenbukadar kalabalik geliyorsunuz teyzeler dayilar gelmesinmi dicek

İmza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…