- 16 Haziran 2011
- 16.123
- 70.468
- 798
- Konu Sahibi aleynaileyda01
-
Ona hiç maddi durumumdan bahsetmedim. Ama ben mahallede oturuyorum o sitede. Küçümsemişti bi kez sonra pişman oldu. Benim annem babam gariban. Babam çiftçi. Onlar ünlü bir işadamı ile ortaklar. hep yurtdisinda tatildeler. Ve ben onu sevdiğim halde sadece bu maddi imkansizliktan kaybetmekten korkuyorum. O da beni seviyo. Ki sevmese bu kadar çok evlenmeyi istemez diye düşündüm. Ailesinin ne zaman konusu açılsa tartışıyoruz zaten. Babam gitti yeni perde tv aldı taksite. Sadece benim için. Kızım küçük düşmesin diye. Ama onlar bizi küçümserse üzülürümondan dolayi çok fazla endiseliyim.
konuyla alakasız ama konu aktif diye soruyorum lütfen kızlar yardım karadeniz de yaşayan varmı biz yarın karadeniz turuna cıkıyoruz ama hava durumu nasıl televizyon yağmur var diyor hava durumuna baktım yağmur yok lütfen yardım
Arkadasim suan karadeniz turunda. Resimlerden gördügüm kadariyla yagmur yok ama serin galiba. Ince uzun kollu ceket giymisler
Ona hiç maddi durumumdan bahsetmedim. Ama ben mahallede oturuyorum o sitede. Küçümsemişti bi kez sonra pişman oldu. Benim annem babam gariban. Babam çiftçi. Onlar ünlü bir işadamı ile ortaklar. hep yurtdisinda tatildeler. Ve ben onu sevdiğim halde sadece bu maddi imkansizliktan kaybetmekten korkuyorum. O da beni seviyo. Ki sevmese bu kadar çok evlenmeyi istemez diye düşündüm. Ailesinin ne zaman konusu açılsa tartışıyoruz zaten. Babam gitti yeni perde tv aldı taksite. Sadece benim için. Kızım küçük düşmesin diye. Ama onlar bizi küçümserse üzülürümondan dolayi çok fazla endiseliyim.
İzmirlilerse yer sofrasına oturtup,kadınları ayrı odaya almanız ters kaçar.
İnşallah ailesi sizin gibi insanlardır. Bunun bi tane ablası var. Kocası trilyoner. Ondan dolayi şımarık biraz. Facebooka falan hep yemek resimleri atıyo. Altına da kuş sütü eksik, asalet budur falan yazıyo. O belki aklına girer diye düşünüyorum
ayy baban elleri öpülesi bir baba. .çok duygulANDIM. biliyormusun siz gönlü zengin insanlarsınız. en önemli erdem bu. .Ona hiç maddi durumumdan bahsetmedim. Ama ben mahallede oturuyorum o sitede. Küçümsemişti bi kez sonra pişman oldu. Benim annem babam gariban. Babam çiftçi. Onlar ünlü bir işadamı ile ortaklar. hep yurtdisinda tatildeler. Ve ben onu sevdiğim halde sadece bu maddi imkansizliktan kaybetmekten korkuyorum. O da beni seviyo. Ki sevmese bu kadar çok evlenmeyi istemez diye düşündüm. Ailesinin ne zaman konusu açılsa tartışıyoruz zaten. Babam gitti yeni perde tv aldı taksite. Sadece benim için. Kızım küçük düşmesin diye. Ama onlar bizi küçümserse üzülürümondan dolayi çok fazla endiseliyim.
Ailemi kucumserlerse elbette vazgececegim
Neden bukadar kalabalik geliyorlar ?Benim esimin ailesi geldiginde Esim annesi babasi gelmisti , tanisma sonucta yanj kalabaliga gerek yok..
senin ailen onun ailesi yeterli yani , teyze dayiya gerek yok bu asamada...
ayrica biz tanismaya geldiklerinde yemege davet etmemistik , ikinci geldiklerinde yemege aldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?