Kızlar acil yardım lütfen.

Adanada nerede oturuyorsuz? Birde mesela 6 kişilik evde var size ekstra kaç kişilik lazim toplam kaç kişiler net bilgin var mi?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Onlar 10 kişi geleckelermis izmirden bunlarda 5 kişi olacaklarmis..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

yerde olmaz bence de. erkek arkadaşına sorarak fikir alabilirsin. Masaya iki posta oturmak da mantıklı olabilir ya da komsulardan katlanır masa alınabilir. Açık büfe yaparsanız bile servisi siz yapmalısınız bence. ama sanki masa olmalı yaaa. ilk geliş bu çünkü. İlk gelme bu kadar kalabalık olmamalıydı.
Eve ilk geldiklerinde yol geldilerse soğuk birşeyler verilebilir. Limonata meyvesuyu gibi. Ac karnına ve gündüz yaz günü kahve pek olmaz.

Haklısın cnm. Üniversitede tanıştım 1 yıldır beraberim.

Yer sofrası bencede uygun değil. Siz yinede tüm akraba arkadaşlarınızı gözden geçirin bir masa bulmaya çalışın.

Allah sizlerden razi olsun. Evwt 15 kişilik masa bulamadım :)

ayy tüm kk seferber olmuş. ne güzel. kız vermek cok heyecanlı. Allah tamamına erdirsin.

Canımm inşallah dediğin gibi sevimli insanlardır. Elbette sizinle paylaşcam. :))

Sağol cnm benim :) inşallah her şey iyi olur da ben de burdan size mutlu mutlu yazarm :)

Doğma büyüme dediğinize göre aile kökeniniz İzmirli değil sanırım.

Bende İzmirliyim ancak göçmenim. Erkek arkadaşımın yedi sülalesi İzmirlidir ve kendileride varlıklı insanlardır bunu yazdıklarınıza istinaden söylüyorum. Yazdığınız ilk başta benide rahatsız etti. İzmirliler yer sofrasında da oturur. Bunu şehir olarak ayırmamak gerekir. Bence önyargılarınızı kaldırın.

Tatlim olmadi iki sofra kurarsiniz yada büyükleri masaya alip gencler yerde yersiniz...masa izmirliler için yaratilmamis ki:)))) benim arkadasim İzmirli masada asla yemez mesela...heyecandan bunlar hep heyecandan ailenede helal olsun senin için evi bile bastan yapabilecek kapasiteye sahipler:)))her şey çok güzel olacak

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağol canm. Çok sevimli iyi insanlarsiniz hepiniz. Allahim nazarlardan saklasin inşallah

acik bufe en iyisi. ben surekli boyle agirlutorum misafirlerimi cunku 10 kisiden az gelmez

Varlıkla yoklukla ilişkilendiren ben değilim.Ben şehre göre ilişkilendirdim.
Önyargı değil,kendi gözlemimi yazdım.Benim tanıdığım İzmirliler diyeyim o zaman :)

Canimm hic uzme kendini ve asla aileni degisrtimeye veya oldugundan farkli gostermeye calisma. Sen simdi biseyler ayarlayip masa koyacaksin ama hayirlisiyla bu is oldugunda her gelmelerinde kasilacakmisin? Mesela ilk geldiklerinde cok modern agirlayip sonraki geldiklerinde kendi gunluk yasaminizdaki gibi agirlarsan ilk geldigimizdr goz boyamaya calistilar gibi dusunebilirler. Bence oldugun gibi ol ve basin dik dursun. Diger arkadaslarinda dedigi gibi onlar kusur aramaya geliyosa zaten ne yaparsan yap eksik bulurlar. Ama samimi niyetle geliyorlarsa misafir umdugunu degil buldugunu yer biz bundan sonra akraba olacagiz aramizda kusur olmaz deyip oturur yerler ki bu cok daha samimi olur. Bayanlar belki kisa etek falan giyer yere oturmakta zorlanirlar. Onun ic8n bayanlari masaya erkekleri yere alabilirsiniz. Ya da onlarin tarafin ve sizin tarafin en buyukleri masaya oturur daha gencler yere oturur. Kayinvalidem bizi yemege cagirdiginda cok kalabaliktik mesela cok streslendi sigmayacagiz diye bizimkiler gonullerin sigdigi yere herkes sigar hic dert etmeyin dediler ve cidden sikissak da sigdik ama daha muhabbetli olduk. Insallah sen de cok guzel atlatirsin. Eger e.arkadasin bu konuyu mesele yaparsa bence o zaman sen onun senin icin dogru insan olup olmadigini sorgula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…