• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım.. :(

Bence o adı üzerind e eski olan arkadaşla alakani kes hazır ilişkine ıyi çomak sokuyo sevgiline de bise diyemiyorum oda haklı da şuan sende suç bi tek görüştüğün için olabilir ama bu olayda tamamen suçlu olan ve bunu bile isteye kasıtlı yapan şahıs a hesap sorulmali:sinirli:
aslında lise arkadaşımla aramı bozmak istemiyorum, eğer art niyetli yapmadıysa tabii bunu zamanla öğrenirim elbette sevgilim rahATSIZ olduğu için ona bu tavizi vermke istemiyorum her şeyin en başında böyle yaprsam devamı gelir diye düşüünüyorum maalesef :(

aslında lise arkadaşımla aramı bozmak istemiyorum, eğer art niyetli yapmadıysa tabii bunu zamanla öğrenirim elbette sevgilim rahATSIZ olduğu için ona bu tavizi vermke istemiyorum her şeyin en başında böyle yaprsam devamı gelir diye düşüünüyorum maalesef :KK43:

Evet devamı gelebilir ama bu sana bağlı yani ondan özür dilemiceksin ki benim bu olayda bir suçum yok senden öncesi için sana hsap veremem demelisin

mesajlarınız için çok teşekkür ederim, olaya farklı bir açıdan bakmamaı sağlıyorsunıuz.Sizce arkadaşlığımı b,t,rmeli miyim yoksa eski arkadaslarımı tek tek aramalı mıyım

Rica ederim.

Tek tek arkadaşları aramak olmaz, olur mu hiç?
O arkadaşınızla konuşup, durumu üstü kapalı geçin. "Zor durumda kaldım erkek arkadaşıma karşı, arkadaşlığımız konusunda biraz hassas davranıyor, erkeksin sen daha iyi anlarsın; sen de çok sevdiğim bir arkadaşımsın ve bana da kıymet verdiğini biliyorum, bu yüzden biraz özenli davranırsan sevinirim" tarzı. Erkek arkadaşınızla da oturun konuşun, hani aranızda arkadaşlık dışı bir şey olmadığını, en azından sizin açınızdan durumun böyle olduğunu. Çok rahatsız oluyorsa, görüşmeyi azaltabileceğinizi ancak bir açıdan da kırıldığınızı, aranızda böyle bir güven problemi olmasını yadırgadığınızı vb.

Eh bundan sonra gözlemlersiniz davranışlarını her ikisinin de.
Erkek arkadaşınız çok uzatırsa, yasaklar getirerek iyice abartırsa bakarsınız sürer mi sürmez mi, ya da diğer arkadaşınız nasıl davranacak, uyarınızı dikkate alacak mı vs vs...
Yani ilk aklıma gelen çözüm bu.

Lise dediginiz kac yil öncesi?

Arkadasiniz bu fotografi kasıtlı atmış olsa dahi sizin tek tek o partideki arkadaslarinizi arayip iffetinizi (!) teyid ettirmeniz gurur ve hatta onur kirici bana göre.
Ayrica fotograglarda insanlar birbirine sarilir zaten.
Yakin arkadasliklarda da fotograf cekilmeden de sarilmak dogal bir eylem.
Birey olmak istiyorsaniz fikirlerinizin ve eylemlerinizin arkasinda durup sonuclarina katlanmalisiniz.
Bedelleri ağır olsa da.

kızlar !!!!!
az önce erkek arkadasımın ANNESİ ARADI İMALI imalı konuştu bana:(
annesine bile anlatmış inanllımaz soğudum gerçekten..
aranız bozuk sanırım, şu an onun için önemli bir dönem (iş bulma aşamasında da kndisi ) böyle bir drumda onu üzmeye hakkım yokmuş, bize ters böyle şeyler falan dedi ama olayı tamamen biliyor mu ona emin olamadım inanılmz gücüme gitti sankı ben ne yaptım ????? gerçeten işler iyice çirkinleşti

Lise dediginiz kac yil öncesi?

Arkadasiniz bu fotografi kasıtlı atmış olsa dahi sizin tek tek o partideki arkadaslarinizi arayip iffetinizi (!) teyid ettirmeniz gurur ve hatta onur kirici bana göre.
Ayrica fotograglarda insanlar birbirine sarilir zaten.
Yakin arkadasliklarda da fotograf cekilmeden de sarilmak dogal bir eylem.
Birey olmak istiyorsaniz fikirlerinizin ve eylemlerinizin arkasinda durup sonuclarina katlanmalisiniz.
Bedelleri ağır olsa da.
2009 yılına Ait baya bir öncesi bilmiyorum ben de soğudum sanırım bu şekilde kısıtlanmaktan :Ç(

kızlar !!!!!
az önce erkek arkadasımın ANNESİ ARADI İMALI imalı konuştu bana:KK43:
aranız bozuk sanırım, şu an onun için önemli bir dönem (iş bulma aşamasında da kndisi ) böyle bir drumda onu üzmeye hakkım yokmuş, bize ters böyle şeyler falan dedi ama olayı tamamen biliyor mu ona emin olamadım inanılmz gücüme gitti sankı ben ne yaptım ????? gerçeten işler iyice çirkinleşti

Bize ters diyosa biliyordur o zaman... erkek arkadaşının bu yaptığı olmadi..ne ilk fırsatta kotuluyor seni hem anasına ne ya bu sizin aranızdaki konu :KK11:

kızlar !!!!!
az önce erkek arkadasımın ANNESİ ARADI İMALI imalı konuştu bana:KK43:

Yeni üyesiniz, bilin diye söylüyorum, biz KK olarak hızlı ilerleyen konulardan bi huy kapıyoruz :)
Huylandım şimdi. Ama neyse, illa ki yaşanabilir bir şey olduğunu düşünerek cevaplayayım:

Ağzı gevşek bir tip, henüz sizinle sorunu adam akıllı konuşmadan anasına yetiştirmiş.
Anası da sizi aramış, yüzgöz olurum ayırımını yapamayan bir kadın, kadının tarzı böyle demek ki.
Bu olay hayra vesile olmuş anlıyoruz ki, ayrılın gitsin.

Yeni üyesiniz, bilin diye söylüyorum, biz KK olarak hızlı ilerleyen konulardan bi huy kapıyoruz :)
Huylandım şimdi. Ama neyse, illa ki yaşanabilir bir şey olduğunu düşünerek cevaplayayım:

Ağzı gevşek bir tip, henüz sizinle sorunu adam akıllı konuşmadan anasına yetiştirmiş.
Anası da sizi aramış, yüzgöz olurum ayırımını yapamayan bir kadın, kadının tarzı böyle demek ki.

Noktası virgülüne kadar katiliyorum

Kızlar daha önceden kadınlar kulübünü takip ediyordum ama üye değildim.Yaşadığım olayı kimseye anlatamadığım için sizlere anlatmaya karar verdim.Lütfen bana yardımcı olun......
:KK61:
Erkek arkadaşımla 1.5 yıldır beraberiz.Şimdiye kadar aramızda büyük bir tartışma çıkmadı.Ailesi ile tanıştım ciddi düşünüyoruz yani.Dün aramızda bir mevzu geçti.Benim liseden çok yakın bir erkek arkadaşım var hatta sevgilisi var ve tanıştım çok tatlı bir kız.Sevgilimde bu arkadaşımı tanıyor ve çok sıkı fıkı olmamı istemiyordu ama sadece erkek olduğu için herhangi yanlış bir hareketi olmadı arkadaşımın.
Geçen gün otururken erkek arkadaşım telefonumu almış zaten hep bakar takılır sıkıntı yapmayız bende aynı şekilde onunkine bakarım oyun bile oynarız.Erkek arkadaşım telefona bakarken yüzünün değiştiğini fark ettim.Sinirli bi şekilde telefonu bana doğru uzattı.Yakın arkadaşım lisede bir arkadaşın evinde çekildiğimiz fotoğrafı atmış.Fotoğrafta sadece ikimiz varız sıkıntılı bir durum yok ama yakın erkek arkadaşım yüzü bana dönük ve sarılmış şekildeyiz.Kalabalık bir ev partisindeydik aslında ama sadece ikimiz olduğu için ve fotoğrafta sarılmış olduğumuz için erkek arkadaşım çok sinirlendi.Birden bağırdı herkes bize baktı kızlar rezil olduk :KK43:
Ama asıl mesele bana hiç güvenmiyormuş ki o partide bulunan diğer arkadaşlarımı aramamı istedi.Ben reddedince de daha da sinirlendi ve herkesin ortasında beni bırakıp gitti!
Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum sizce onun yanında arkadaşlarımı aramalımıyım yoksa bu tavizi ona vermemelimiyim.Çok değer verdiğim bir ilişki bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Bu arada ben o yakın erkek arkadaşım dan da şüphelenmelimiyim bilmiyorum sonuçta erkek arkadaşımın telefonuma baktığını biliyor.Tüm önerilere açığım nolur çıkarın beni bu dertten :KK42:
Fotoğraf yakın zaman olsa neyse lise den kalma diyorsun sakın arama onun yanında kimseyi ya da ilk ara dediğinde diyecektin ki peki ararım ama görüşme bittikten sonra bir daha yüzüne bakmam ama artık bunu demek için geç olmuş arama boşver sana güvenmeyen biriyle olmaz anlıyorum şu an canın yanıyor ama bir kere bu fırsatı verirsen artık durduramazsın adamı resim yakın zaman olsa neyse insan ne oluyoruz falan der ama eski yani o arkadaşına da iyi bir fırça kay amacı neymiş acaba durduk yere atmanın

haklısınız böyle düşünmekte fakat olay tam olarak böyle ilerledi,ben de erkek arkadaşıma ayrılık mesajı atmayı düşünüyorum

erkek arkadaşıma mesaj attım ve beni ilk fırsatta annesine şikayet eden birinden hayır gelmeyeceğini söyledim cevap henüz atmadı zaten atacağını da sanmıyorum

O gün cekilen başka fotoğraf yokmu. O evde diger arkadaşlarının oldugunu kanıtlayan. Aramana gerek yok ki kimseyi. Belkide senin o cocukla evde yalnız olduğunu düşünmüş olabilir. Kıskanmıştır. Hesap sorması bırakıp gitmesi ve annesine yetiştirmesi çok yanlış ama.

O gün cekilen başka fotoğraf yokmu. O evde diger arkadaşlarının oldugunu kanıtlayan. Aramana gerek yok ki kimseyi. Belkide senin o cocukla evde yalnız olduğunu düşünmüş olabilir. Kıskanmıştır. Hesap sorması bırakıp gitmesi ve annesine yetiştirmesi çok yanlış ama.
bende zaten foto yok bilmiyorum ben soğudum ve mesaj attım :(

Şu fotoğrafı atan arkadaşına sor başka varmı diye. Ama muhabbet eder gibi. Kimler vardı o gün başka bakayım dersin. Hemen soğudum deme. Zamanla her şey oturur. Belkide annesine anlattığına pişman olmustur.

Back
X