• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardım.. :(

Şu fotoğrafı atan arkadaşına sor başka varmı diye. Ama muhabbet eder gibi. Kimler vardı o gün başka bakayım dersin. Hemen soğudum deme. Zamanla her şey oturur. Belkide annesine anlattığına pişman olmustur.

Erkek arkadaşım cevap verdi onu bir arkadaşı için sildiimi söyledi benim gibi birisiyle onunda işi olmazmış bu ilişki buraya kadarmış kızlar

Açıkçası böyle bir drumla dha önce karşılaşmadım ama onun dediğini yapamam
Ama mesaj lise döneminde kalmamış ki , lisedeki arkadaşınız fotoyu size şimdi atıyor . Bu durumda bence şuan sarılmış olmakla lise döneminde sarılmış olmak aynı
Geçmişte olan bir foto için bağırmış seni bırakîp gitmiş bence senin ondan daha kızgın olman gerekirdi :KK66:
o foto geçmişte kalmamış bana göre

Ama mesaj lise döneminde kalmamış ki , lisedeki arkadaşınız fotoyu size şimdi atıyor . Bu durumda bence şuan sarılmış olmakla lise döneminde sarılmış olmak aynı

o foto geçmişte kalmamış bana göre
peki sizce ben yarın yakın erkek arkadaşımla bu konuyu ıkıncı defa konusmalım mıyım

Erkek arkadasinin telefonuna baktigini bile bile oldukca samimi, basbasa ve sarmas dolas olan fotografinizi atan arkadasiniz mi daha degerli? Yoksa iliski icerisinde oldugunuz kisi mi? Bunun cevabini biz veremeyiz. Bir sey daha soyleyim, erkeklerin lisedeyken sarmas dolas gezdigi birine cok da arkadas, kardes gozuyle bakacagini dusunmuyorum. Sonucta 25-30 yaslarda yetiskin insan olunmuyor akillari o zamanlar sadece seylerinde oluyor. Ve o zaman hayallerini suslediginiz birinin de ilerde size kardes olabilecegini sanmam.

Erkek arkadasinin telefonuna baktigini bile bile oldukca samimi, basbasa ve sarmas dolas olan fotografinizi atan arkadasiniz mi daha degerli? Yoksa iliski icerisinde oldugunuz kisi mi? Bunun cevabini biz veremeyiz. Bir sey daha soyleyim, erkeklerin lisedeyken sarmas dolas gezdigi birine cok da arkadas, kardes gozuyle bakacagini dusunmuyorum. Sonucta 25-30 yaslarda yetiskin insan olunmuyor akillari o zamanlar sadece seylerinde oluyor. Ve o zaman hayallerini suslediginiz birinin de ilerde size kardes olabilecegini sanmam.
anlıyorum fakat bana guvenmediği an zaten cok uzuldum ve aslında kafamda bitirdim, annesii arayınca da fiili olarak gerçeklestrdiim.peki sizce o arkadasımla ıkıncı defa konusmalı mıyım

anlıyorum fakat bana guvenmediği an zaten cok uzuldum ve aslında kafamda bitirdim, annesii arayınca da fiili olarak gerçeklestrdiim.peki sizce o arkadasımla ıkıncı defa konusmalı mıyım
Bu soruyu neden hala soruyorsunuz? Probleminiz guvensizlik degil. Kimi gozden cikardiginiz ve kimi cikartamadiginiz apacik ortada. Esime oyle bir fotograf gelse ve hala o resmi atan arkadasini savunsa bana direk bosanma sebebi. Bu guvensizlik degil kimi tercih edip kimi kırdığı ile alakalı.

Hoş olmamış bu durum. Ben de olsam sevgilinizle aynı tepkiyi hatta fazlasını verirdim. Ayrıca o yakın erkek arkadaşınızın niyetini iyi görmedim ben sevgilinizin telefona baktığını bile bile o fotoyu atması çok da masumane değil gibi

Bu soruyu neden hala soruyorsunuz? Probleminiz guvensizlik degil. Kimi gozden cikardiginiz ve kimi cikartamadiginiz apacik ortada. Esime oyle bir fotograf gelse ve hala o resmi atan arkadasini savunsa bana direk bosanma sebebi. Bu guvensizlik degil kimi tercih edip kimi kırdığı ile alakalı.

ama bna baskLARINI ARAMamı soylediğinde napmalıydım :((:(:(:( bu güvensizlik degil midir mesele foto gelmesi degil benim lafıma inanmaması ayrıca cafede düdük gibi kaldım

Hoş olmamış bu durum. Ben de olsam sevgilinizle aynı tepkiyi hatta fazlasını verirdim. Ayrıca o yakın erkek arkadaşınızın niyetini iyi görmedim ben sevgilinizin telefona baktığını bile bile o fotoyu atması çok da masumane değil gibi

sizce yakın erkek arkadaşım ile 2. kez görüşmelimiyim yarın ?

ama bna baskLARINI ARAMamı soylediğinde napmalıydım :KK43::-):-):-)( bu güvensizlik degil midir mesele foto gelmesi degil benim lafıma inanmaması ayrıca cafede düdük gibi kaldım
Sevgilinizin tek eksini bu olmus. Siz de buraya tutunmussunuz. Yani aslinda size bahane olmus :))

Normal bnce kizmasi hatta buna kizmasi cok normal:ruh:yine bi hakli tarafi var adamin...
Bnm nisanlim yillar onceki maclarda giydigim kiyafetleri sorun ettiydi:KK53::KK70:

Bana karşı bir hissi olup olmadığını açıkça sormak amacı ile söylediğim gibi kız arkadaşı var ve kızında böyle bir durum var ise üzülmesini istemiyorum eğer böyle bir durum varsa arkadaşlığımı bitiririm

Bu konu sarpa sarar demedi demeyin. Zaten sevgiliniz böyle bir konuşmaya dahil olduğunuzu duyarsa sizinle olan ilişkisini haklı olarak ve net bir şekilde bitirir. Değer veriyorum diyorsunuz ama bana kalırsa çok riskli sularda yüzüyorsunuz

Bana karşı bir hissi olup olmadığını açıkça sormak amacı ile söylediğim gibi kız arkadaşı var ve kızında böyle bir durum var ise üzülmesini istemiyorum eğer böyle bir durum varsa arkadaşlığımı bitiririm

Sen hala otekinin derdindesin asil sevgilinle bu adam yüzünden bozuldu aran hala onunla 2.kez görüşmekten bahsediyorsunuz tuhaf

Back
X