- 3 Kasım 2017
- 125
- 30
- 13
- Konu Sahibi ankaraliselin
-
Ben de sızın gbı dsunmeye basladım cok haklısınız tesekkurlerSevgiliniz başindan beri takilmis zaten aranizdaki samimiyete.
Fotograf olayini firsata cevirmis gibi buyuttukce buyutmus ya ben ya o restiyle ayriliga kadar getirmis.
Hakkinizda hayirlisi
Ben de sızın gbı dsunmeye basladım acıkdası fırsat kollarmıs gbı tesekkur ederımSevgiliniz başindan beri takilmis zaten aranizdaki samimiyete.
Fotograf olayini firsata cevirmis gibi buyuttukce buyutmus ya ben ya o restiyle ayriliga kadar getirmis.
Hakkinizda hayirlisi
Evet geçmişte o arkadaş ile ilişkiniz olduğunu düşünmüş . Ama Bi üyenin yorumu çok iyiydi , siz o resmi gördüğünde savunmaya geçtiyseniz bende tüm gemileri yakardım . Sizde aynı sevgiliniz gibi sinir olsaydınuz olay bu noktalara gelmezdi ama o an düşünemediniz tabiAslında ben coddı dusunuyormusum baksanıza benı cocuk gbı annesıne sıkayet etmesı herkesı tek tek aramamı ıstemesı bana guvenmemeıs hep ılerıye daunduguumde sorun cıkartabılecek gbı geldı bna ve bna cevap olarak benım senın gbı bırıyle ısım olmaz dmesı vs donusu olmayan laflar etmesı benı cok kırdı acıkcası
Sizce yakın arkadasımın kotu mu nıyetı?Evet geçmişte o arkadaş ile ilişkiniz olduğunu düşünmüş . Ama Bi üyenin yorumu çok iyiydi , siz o resmi gördüğünde savunmaya geçtiyseniz bende tüm gemileri yakardım . Sizde aynı sevgiliniz gibi sinir olsaydınuz olay bu noktalara gelmezdi ama o an düşünemediniz tabi
Yani muhtemelen siz lisede kalmış bir resmi niye büyütüyorsun diye savunurken , sevgiliniz bu çocuk neden o resmi sevgilime atıyor diye düşünüyordu
Ben tum mesajlari okumadan yazdim. Kusura bakma.. annesine anlatmasi bastan falso olmus. Fotografi da bir yere kiymayip sadece sana attiysa arkadasinin hatasi yok... Bilemedim simdi... Sevgilin tepkisini bu sekilde belirtmemeliydi o zaman hatali olan o bence. Kizarsin kiskanirsin ama nasil gosterdigin onemli. Oyle birakip gitmeye kadar vardiracak bir durum olmamaliydi. Hele bir de anneye gitmis offf yanii... Bilemedim ne diyeyim simdi...Fotgrafı bana attı dırek bı yere koymadı aslında eskı bır fotograf evet.samkmk dedıgım hanı lısede herkes herkesın kardesı gbı olur oyle aslında bılemedım kı amaa erkek arkadasıma karsı sogudum benı oyle bırakması tek tek herkesı aramaamı ıstemsı falan annesıne anlatması hos degıl basıt davranıslar
Aslonda su an ıyı olmus dıye daunuyorum ya bu olay cıkmasaydı ılerde boyle bır olayda yıne annesıne sıkayet edıp kcuk dsurup basıp gtcektıResmen o yakın arkadaş ayrılmanıza sebep oldu
Belki eski fotolara bakıp herkesinkini atıyordu yani sadece size foto atmamıştı belki .Sizce yakın arkadasımın kotu mu nıyetı?
Haklısınız, sogudum zaten benı her olayda boyle bırakıp gtcekse ısler ıyıce cıddıye bnmeden bıtmesı en ıysı hayırlusu boyle dıe dsunuyorumBen tum mesajlari okumadan yazdim. Kusura bakma.. annesine anlatmasi bastan falso olmus. Fotografi da bir yere kiymayip sadece sana attiysa arkadasinin hatasi yok... Bilemedim simdi... Sevgilin tepkisini bu sekilde belirtmemeliydi o zaman hatali olan o bence. Kizarsin kiskanirsin ama nasil gosterdigin onemli. Oyle birakip gitmeye kadar vardiracak bir durum olmamaliydi. Hele bir de anneye gitmis offf yanii... Bilemedim ne diyeyim simdi...
Ay ben cok takardim bu lafa yaa... Senin gibi biriyle isim olmaz derken??? Okudukca doldururum gibi geldi seni. Ben susayim en iyisi. Akli selim yorum yapamam simdi kesin!!!!Aslında ben coddı dusunuyormusum baksanıza benı cocuk gbı annesıne sıkayet etmesı herkesı tek tek aramamı ıstemesı bana guvenmemeıs hep ılerıye daunduguumde sorun cıkartabılecek gbı geldı bna ve bna cevap olarak benım senın gbı bırıyle ısım olmaz dmesı vs donusu olmayan laflar etmesı benı cok kırdı acıkcası
TesekkurlerAy ben cok takardim bu lafa yaa... Senin gibi biriyle isim olmaz derken??? Okudukca doldururum gibi geldi seni. Ben susayim en iyisi. Akli selim yorum yapamam simdi kesin!!!!
Artık bndan bn de suphelenıyorum ama artık sevgılıme dıl dokmemErkek arkadaşınızın sevgilinizin telefonunuza baktığını bilerek o fotoğrafı göndermesi de pek normal değil bence.
Sevgiliniz bu konuda haklı, ben olsam ben de kesinlikle fazla tepki gösterirdim. Arkadaşlarınızı aramayın ama ilişkinize değer veriyorsanız kendinizi affettirmeye çalışın.
Bu saatten sonra yapsanda inanır mı bilemem... ben olsam benim yanımda aradığında inanırdım böyle bişey varmış gibi ısrarla aramaman beni daha çok sinir ederdi aradan 1 gün yada birkaç gün geçtikten sonra araman beni şüpheye düşürür.. sonuçta onlar senin arkadaşların belki önceden aradın ben aradığım zaman böyle böyle söyleyin demişsindir...sizce onun istediğini yapmalı mıyım ?
Artık bu caba ıcınde degılım, dedıgınız gbı kac yıllık olay, eskı arkadasımla gorusucem bgun nıyetını anlayabılırım sanırımen yakın arkadaşım erkek benim. sevgilim de günahı kadar sevmez kendisini. ama bana görüşme vs demeye hakkı yok gebertirim çünkü.
bizim de bir fotoğrafımız var lise mezuniyetinde havuza atliycaz arkadaş beni kucağına almış kafalar bir milyon geçen gün bu fotoğraf hortladı lise kankilerim sağolsun. sevgilim de gördü,güldü geçti. şuan gidip çocuğun kucağında havuza atlamam çünkü. kaç yıl önce olmuş bir şey.
sizin kendinizi affettirme çabanız bana garip ve üzücü geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?