sivilce problemi yaşayan biriyim ve internette 'acnemax one night' diye bi ürünün reklamını görüp inceledim. bir gecede işe yarıyormuş. aranızda kullanan var mı yada bi yakını falan ürünle ilgili bilgisi olan lütfen paylaşsın?
nasıl kullanmam gerektiğini yazar mısın ?bence tarçın ve limonu denemelisin kısa sürede kurumasına yardımcı oluyor.
nasıl kullanmam gerektiğini yazar mısın ?
sivilce problemi yaşayan biriyim ve internette 'acnemax one night' diye bi ürünün reklamını görüp inceledim. bir gecede işe yarıyormuş. aranızda kullanan var mı yada bi yakını falan ürünle ilgili bilgisi olan lütfen paylaşsın?
canım sakın ama sakın öyle ürünleri kullanma git bi cildiyeye roaccutane kullanmak istediğini söyle sivilcelerinden ömür boyu kurtul diğerleri hep geçici çözümler
roaccutane kullanırsam en az 6ay ewden çıkmamam gerek buda mümkün değil. cildi çok kötü yapıyor öyle bi boşluğum olmadığı için kullanmak istemedim açıkçası ama düşünüyorum. kaçıncı ay etkisini gösteriyor sen kullandınmı canım ?
canım çook teşekkürler bende başlıym en iyisi sonsuza kadar elveda sivilcelereCanım evden çıkamamak gibi bir durum olmuyor ki , netten okuduğun şeyler hep abartı.3.aydan sonra etkisini gösteriyor ben 3.ayımdayım şuan canım etkisini görmeye başladım cildim kuruyor 4..aydan sonra çok çok iyi oluyormuş.Bende bir sürü şey kullandım antibiyotikler içtim kremler sürdüm o an fayda ediyordu bıraktığım an hopp tekrar çıkıyorlardı, yani ne kullanırsan kullan fayda etmiyor ,çünkü sivilce karaciğerden kaynaklı olduğu için, roaccutane de yağ bezelerini dönüşümsüz olarak yok ediyor. Böylece sivilceler birdaha çıkmıyor.Bende öyle kötü bir etkisi olmadı sadece dudaklarım kurudu burnum kurudu, ben yazın kullanmaya başladım bide normalde yazın kullanmayı önermez doktorlar, dışarıda çıktım tatilede gittim ,şu an tam mevsimi canım bu aylarda başlatıyorlar tedaviyi bence git bi cildiyeye kurtulmak istediğini söyle tamamen çünkü uğraşılmaz bunlarla .Sen zaten birgün sivilcelerinin geçmediklerini görünce kullanmaya karar vereceksin eminim canım hiç değilse bir an önce başla kurtul çünkü ben pişmanım daha önce kullanmadığım için önceden çıkan sivilcelerimin izleri kaldı ufak tefekbu derdi çekmeyen anlamaz canım ben seni çok iyi anlıyorum sormak istediklerin olursa her zaman yardımcı olurum :)
canım çook teşekkürler bende başlıym en iyisi sonsuza kadar elveda sivilcelerepeki bu hapı kullanmaya başladığında ne zaman çıkmaya başlıyo sivilceler ve ne zaman yok olmaya başlıyor ?
rica ederim canım ne demek bu derdi çekmeyen anlamaz o yüzden seni çok iyi anlıyorum ben :) ilk 1 -2 ay sivilce artışı oluyor ama canım bende öyle çok olmadı yani yediklerim çok etkiliyor benim cildimi ama şuan sivilce çıkışı durdu gibi kuruma var aşırı oda iyi bir şey cilt bu şekilde yenilenecek çünkü ben gelişmeleri yazarım sürekli canım sana başla sen birbrimize destek oluruz yardımcı olurum baya bi deneyim edindim valla :)) 4.aydan sonra mucizevi bi şekilde yok olmaya başlıyormuş canım kullanan arkadaşlarım öyle söylüyor ve çook memnun kaldılar hepsi şu an bebek yüzlü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?