özel muayenede 320 tl ödedim.. devlette neresi vardır, durum nedir hiç bilmiyorumKızlar hala istanbuldayız Anadolu yakasında ayrıntılı usg fiyatları nedir? Devlette yaptırsam hangi hastanede nasıl yaptırabilirim nolur bi yardımcı olun kaldım bilmediğim bi şehirde
Çokmuş Can'ım yaözel muayenede 320 tl ödedim.. devlette neresi vardır, durum nedir hiç bilmiyorum
Hangi hastane nerede orası??Bende özele gidiyorum 130 tl istediler.
Saol Can'ım. Ben Ankara'da yaşıyorum . Ankara'da herşey çok kolay devlette randevum vardı zaten ama maalesef gidemiyoruz eşimin görevi uzadı burda. İstanbul'da nasıl oluyor devlet bilmiyorum. Özel hangi hastaneler ne kadar istiyor bilmiyorumIstanbul'da yasamiyorum ama fikir olmasi acisindan ben Canakkale'de ozel bir muayenehanede 200'e yaptirdim.
Buradaki ozel hastanede 350 istiyorlar ve devlette yapilmiyor.
Eger devlette yapiliyorsa ben devlette yaptirirdim.
Saol Can'ım. Ben Ankara'da yaşıyorum . Ankara'da herşey çok kolay devlette randevum vardı zaten ama maalesef gidemiyoruz eşimin görevi uzadı burda. İstanbul'da nasıl oluyor devlet bilmiyorum. Özel hangi hastaneler ne kadar istiyor bilmiyorum
Devletten randevu almak için geç kalmış olabilirsiniz. Anadolu yakası konusunda bir fikrim Yok aslında ama Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi orda da şube açmıştı. Fiyatlar özel hastaneye göre çok çok daha uygun oluyor. Önce gebe polikliniğinden randevu alırsanız onlar randevuyu verirler. Ama kararınızı bir an önce vermenizi tavsiye ederim çünkü özel de gittiğiniz anda yaptırabilirsiniz ama devlet ve vakıf hastaneleri uygun olduğu için randevu bulmak sıkıntı olabiliyorKızlar hala istanbuldayız Anadolu yakasında ayrıntılı usg fiyatları nedir? Devlette yaptırsam hangi hastanede nasıl yaptırabilirim nolur bi yardımcı olun kaldım bilmediğim bi şehirde
Ankara'da ki randevum 20 haftalıkken ben şuan 19+3 teyim ve dönüş için daha zaman varAnkara'ya ne zaman doneceksiniz ki?
Eger yakin zamanda donecekseniz daha vakit var.
Ben 22+2'de yaptirdim ayrintiliyi.
Saol Can'ım ben bi vakıf hastanelerini araştırayım burda devlete gidemem Zaten sanırımDevletten randevu almak için geç kalmış olabilirsiniz. Anadolu yakası konusunda bir fikrim Yok aslında ama Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi orda da şube açmıştı. Fiyatlar özel hastaneye göre çok çok daha uygun oluyor. Önce gebe polikliniğinden randevu alırsanız onlar randevuyu verirler. Ama kararınızı bir an önce vermenizi tavsiye ederim çünkü özel de gittiğiniz anda yaptırabilirsiniz ama devlet ve vakıf hastaneleri uygun olduğu için randevu bulmak sıkıntı olabiliyor
3 haftaya kadar daha vakit var aslinda.Ankara'da ki randevum 20 haftalıkken ben şuan 19+3 teyim ve dönüş için daha zaman var
Orda tekrar randevu alamam ki . Vermezler. Zaman geçer diye korkuyorum birazsa3 haftaya kadar daha vakit var aslinda.
Bunuda bi araştırayım Can'ım saolben maltepe tıp merkezinde 200 e yaptırdım
O zaman arastirip orda yaptirman lazim.Orda tekrar randevu alamam ki . Vermezler. Zaman geçer diye korkuyorum birazsa
Zeynep kabilde basıl oluyor işleyiyiş bi bilgin var mı? Randevu alıp mı gitmem lazımZeyneP Kamile bi bak istersen orda olabilr
daha uygunları vardır canım ya sana yakın birkaç hastaneye danışsan?Çokmuş Can'ım ya
Eşimle bugün bi kaç hastane arıcam. Uygun bişey bulurum inşlh. Arabamız var ama malesef İstanbul trafiği ve bizim bilmediğimiz yollar olunca bize ölüm oluyordaha uygunları vardır canım ya sana yakın birkaç hastaneye danışsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?